Pluspunten
Het bestelde is in goede orde ontvangen zoals het hoort bij een internetwinkel.
Pluspunten
Product was lastig te vinden met de zoekfunctie. Omslachtige levering via PostNL naar winkel, om het daar af te halen zonder verzendkosten. Dan kun je het product toch net zo goed direct naar de klant sturen? Is voor iedereen minder werk, gaat sneller en is waarschijnlijk net zo duur.
Bedankt voor uw feedback! Wij begrijpen inderdaad uw opmerking. Nu is het echter zo dat wij bij afhalen in de winkel veelal gebruik maken van de voorraad in de winkel waardoor er vaak niet eens een verzending van PostNL hoeft worden ingezet. Daarnaast combineren we pakketten van verschillende klanten en hebben we speciale afspraken gemaakt voor interne leveringen naar onze winkels. Vandaar dat we onze klanten deze service kunnen bieden bij afhalen in de winkel en helaas niet bij thuisleveringen. Wij hopen het bij deze een beetje te hebben verduidelijkt en hopen u weer eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Een bedrijf zonder leveringsproblemen. Leveren goede kwaliteitsproducten.
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie
Juiste voorraad op site vermelden.
Bedankt voor uw feedback. Dit is inderdaad een verbeterpunt waar we ook aan werken. Daar wij niet alles zelf op voorraad kunnen nemen zijn we afhankelijk van een koppeling met onze leveranciers en die is helaas nog niet met iedere leverancier optimaal. Zeker een verbeterpunt waar we dan ook hard aan werken. Want we stellen onze klanten niet graag teleur door te moeten melden dat het product er toch niet is. Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
Teun prima Pauw waardeloos zij hebben verschillende Tristar kachels in voorraad en niet een anti muggenlamp op de plank staan.Ook geen spanbanden voor Fiama camperluifel kort ge.zegd een klopte bedrijf.
VerbeterpuntenVoor Pauw een betere sortering wij gaan er niet meer naar toe en bestellen wel bij Teun of Obelink
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en afhandeling van de transactie. Aanrader!
Pluspunten
Prettig en snel
Pluspunten
Goede en sneller levering. Alles is perfect geregeld.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenStoelen besteld en betaald, maar na een week bleken deze niet aanwezig te zijn! Wel excuses gekregen..
Pluspunten
Helemaal geweldig, besteld en laten afleveren bij Pauw in Heerhugowaard.
Pluspunten
klacht wegens incomplete levering is keurig en snel opgelost
Kreeg de bestelling na de levertijd binnen en toen waren wij al met vakantie. Hebben dus niets aan deze spullen