Pluspunten
geen negatieve punten
Verbeterpuntenalles is goed
Pluspunten
Alles snel geregeld en afgehandeld
Pluspunten
Bestelde product was uitverkocht, via mail duurdere tafel aangeboden zonder bijbetaling. Afspraak kunnen maken over dag levering, super!
VerbeterpuntenAls iets niet leverbaar is moet dat tijdens het bestellen zichtbaar zijn.
Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntenzeer goed
Pluspunten
Teun heeft heel veel bruikbare artikelen voor kampeerders.
Geen kennis van het product
Pluspunten
snelheid van leveren en betrouwbare uitstraling
VerbeterpuntenIk heb een fietsendrager gekocht. Bij een ander bedrijf een 4 wielen ,,hondje" gekocht om hem te vervoeren. Hij staat in de stalling op dit rol plankje. voor oudere mensen is 18 kg best veel en op deze manier gaat het vervoer naar de auto geweldig.
Pluspunten
Zeer correct bedrijf. Goede communicatie en zeer snelle levertijd. Zeer correct en snel in het terugbetalen van een artikel dat niet meer in stock was.
VerbeterpuntenGeen.
Bestelproces informatie; Vrijdagmiddag besteld/ betaald, dinsdag nog niets gehoord, gebeld, en vervolgens kwam alles los.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Snel en zeer betrouwbaar, klasse
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goeie service en nazorg. Behulpzaam en zeer goed te bereiken.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Overichtelijke site Makkelijk bestelproces Snelle levering via PostNL
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Na een aantal sites vergeleken te hebben kwam Teun er het meest voordelig uit. Aangezien wij het artikel heel snel nodig hadden schreef ik nog enkele mails na de aankoop die onmiddellijk werden beantwoord en ik kreeg mijn artikel dan ook op tijd voor onze vakantie. Ik ben een tevreden klant die hier zeker terug komt.
Pluspunten
Snelle levering veel goedkoper als ergens anders