Pluspunten
goede product informatie
VerbeterpuntenGratis retour zenden mogelijk maken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig verpakt en razendsnelle levering
Pluspunten
Goed assortiment. Vlotte levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenSoms is het even zoeken op de site.
Pluspunten
Alleen maar plussen
afbeelding safari jerrycan 15 l in techniekgids komt niet overeen met geleverde jerrycan. In techniekgids staat met korte schenktuit en afsluitdop, wordt geleverd met lange schenktuit zonder afsluitdop.
Pluspunten
Snelle ( levering )afwerking van klachten ( van ontbrekende proldukten )
Pluspunten
artikel zijn goed op te zoeken, leverbaar in winkel of webshop wordt vermeld. Het verzend circuit is duidelijk
Verbeterpuntengraag wat afmetingen vermelden, lengte van bevestigingsmiddelen.
Pluspunten
Ik had niet de juiste product besteld maar super innamepunt in Hattem super service
Pluspunten
Ik had binnen hele korte tijd antwoord op mijn mail. De verzending ging vlot, het product was snel in huis. De fietsendrager was een heel stuk goedkoper dan bij andere winkels!
Pluspunten
Product ingeleverd bij één de partners (de Jong) en na een week geld weer op de rekening. Prima
Pluspunten
Vragen telefonisch perfect beantwoord en super snel geleverd.