Pluspunten
prijs
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er was een probleem met de levering en dat is keurig netjes en snel opgelost.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Netjes en vlot geleverd.
Pluspunten
Produkt snel geleverd
VerbeterpuntenVerzendkosten aanpassen aan produkt. Wat door de brievenbus kan niet als pakketpost versturen scheelt de klant verzendkosten
Pluspunten
gewoon goed en snel.
Verbeterpuntende stekker bleek elektrisch niet goed contact te maken. wellicht is een betere kwaliteitscontrole af fabriek noodzakelijk.
Pluspunten
We hebben een bolderkar gekocht. Onze teleurgesteld is dat 2 luchtbanden niet wilde oppompen doordat schuine en diepe dopje (foutje van de fabrikant). Ze hebben meteen 2 nieuwe banden op de post gedaan. Wat een super service. De communicatie is ook top. Volgende keer gaan we absoluut weer iets bestellen bij Teun :-)
Pluspunten
Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de levering
Pluspunten
prima behandeling van mijn bestelling en levering (terugkoppeling via mail)!
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle levering. Top!!
Pluspunten
Overzichtelijke site Snel bezorgd veel producten op voorraad
Pluspunten
slechts een woord : uitstekend
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Beste klant, U bent als winnaar uit de loting gekomen van onze maandelijkse actie voor het invullen van een review. U heeft € 50,- shoptegoed gewonnen. Gefeliciteerd! Wij hebben u hierover een persoonlijk bericht gestuurd naar uw e-mailadres. Veel plezier met shoppen in onze webshop! Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
Zeer goed zonnepaneel met de allernieuwste technieken Had een klein aansluitprobleempje, maar door overleg met Teun perfect opgelost.
VerbeterpuntenHelaas konden technische vragen niet worden beantwoord en de fabrikant van het zonnepedaal wees mij weer terug naar de Teun. Dan kom je in een spiraal en er niet weer uit. Niet opgelost helaas.