Pluspunten
Goeie aanbieding en snelle Levering
VerbeterpuntenGeen nazorg en onbeschofte klantenservice. Ook ontbreekt kennis van zaken.
Pluspunten
Je krijgt automatisch een mail met Track & Trace nr
Pluspunten
Ik heb tenttapijt besteld bij TEUN. In eerste instantie kreeg ik de verkeerde maat geleverd. Na een telefonisch onderhoud werd de fout snel gecorrigeerd. We werden snel teruggebeld en het juiste item werd nog dezelfde dag verstuurd. Daarvan kreeg ik per e-mail al snel een bericht van TEUN en POSTNL. En de volgende dag was het juiste tenttapijt geleverd. Voor de retourzending kreeg ik een antwoordnummer, ook erg prettig natuurlijk. Over het geleverde tapijt zijn we ook erg tevreden! Prima geregeld allemaal!
Pluspunten
alles perfect
Verbeterpuntendoe zo verdr
Pluspunten
Vlot en beleeft.
VerbeterpuntenGa zo door met oplossen. Daar win je mee.
Pluspunten
Snelle levering en de lage prijs ten opzichte van andere camping winkels
Pluspunten
Prima onderdelen uitstekende service voor goede prijs en een groot assortiment .
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
persoonlijke inzet de order toch uit te voeren
VerbeterpuntenDuidelijke communicatie tussen web shop en winkels
Pluspunten
Breed assortiment, deskundig advies, snelle levering!
Pluspunten
Levering is snel en op tijd aangekomen