Pluspunten
snelle reactie na vragen over bestellen via de site prima
Pluspunten
denken met je mee als de eerste optie is uitverkocht
Pluspunten
Artikel was niet aanwezig in hillegom; maar werden uiterst vriendelijk geholpen door vakkundig personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ff bellen, uitleg krijgen en hoppa. Zo geregeld en supersnel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle service na dat wij een beschadigde stoel binnen hadden gekregen binnen 2 dagen hadden wij weer een nieuwe
Verbeterpuntenhet beter inpakken van de stoelen dan zullen ze minder beschadigen
Beste klant, Bedankt voor het invullen van uw beoordeling over TEUN! Fijn om te lezen dat u tevreden bent, ondanks de beschadigde stoel. We zijn ook blij het met u correct te hebben kunnen oplossen. Wij zien echter wel dat u personeel het laagste cijfer geeft, namelijk een 1. Dit past voor ons gevoel niet helemaal bij uw beoordeling. Klopt dit? Mocht dit niet kloppen dan hopen wij dat u dit zou willen aanpassen. We hebben u hiervoor een link gestuurd. Dat zouden wij uiteraard fijn vinden! Mocht het wel kloppen dan horen we dat uiteraard ook graag zodat we dit kunnen proberen te verbeteren. Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
Veel kampeer artikelen in assortiment en snelle levering van bestelde goederen
Pluspunten
Snel en. Correct