Pluspunten
duidelijke webshop,leuke prijsstelling
Pluspunten
Vriendelijke behandeling
Pluspunten
snelle opvolging van vragen
levertijd slecht: donderdag besteld. dinsdag in huis
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. We zijn er nog even ingedoken om te kijken wat er is gebeurd. Wij hebben uw order ontvangen op vrijdag 16 juni om 14u07. U heeft een product besteld waarbij een leverdatum is vermeld op onze website van 1-2 werkdagen. We hebben de order uiteindelijk dus op de 2e werkdag geleverd. We hebben het product inmiddels ook retour van u ontvangen en hebben het aankoopbedrag op 23 juni aan u teruggestort. Hopelijk is uw retour naar uw volle tevredenheid afgewikkeld. Wij hopen u uiteraard nog eens terug te zien op onze website! Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
de bestelde goederen worden conform afspraak correct en op tijd geleverd.
Verbeterpuntengeen
Het mag bij de bestelling duidelijker worden gemaakt dat je pas goederen kan ophalen op de locatie nadat je de bevestiging hebt dat de goederen ook daar zijn ontvangen cq afgeleverd.
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! Wij vermelden de volgende tekst in de orderbevestiging: --------------- U ontvangt de Track & Trace gegevens middels een e-mail op het moment dat wij uw pakket hebben overgedragen aan PostNL. Indien u het pakket ophaalt in de winkel raden wij aan deze verzendbevestiging af te wachten, zodat u er zeker van bent dat het pakket bij de winkel is afgeleverd. ------------------ Wij zullen onderzoeken of we dit nog duidelijker kunnen vermelden op onze website. Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
Pluspunten
xxxxx
Verbeterpuntenxxxx
Terugbezorgen in de winkel mocht niet. Het ging hier om 1 klein artikel waarbij het retourneren nog duurder was dan het artikel. De winkel bleef echter volhouden dat het teruggestuurd moet worden naar Teun. Het artikel ligt dus nu nutteloos thuis. Erg jammer
Beste klant, Dat is vervelend om te vernemen. Wij gaan u een persoonlijk bericht sturen om te achterhalen waar dit fout is gegaan en voor u een passende oplossing aan te dragen. Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
snelle correcte levering. Bij inlevering bij een winkel snel het geld retour.
Pluspunten
Snelle levering. Goede info over bestelproces via mail!
Pluspunten
foutje goed op gelost meteen. maar me opgestuurd nog voor ik het verkeerde product had terug gestuurd