Pluspunten
Niet te vergelijken met de vorige winkel voor het faillissement. Nu is het zoals het hoort.
Pluspunten
Dit was de eerste bestelling en heb de afhandeling als positief ervaren
VerbeterpuntenNiet voor nu.
Artikel van andere klant zat bij onze bestelling in. We hebben het teruggestuurd maar geen reactie gekregen dat het wel is aangekomen. Was toch een kleine moeite? Verbeterpunt!
Beste klant, Wellicht heeft u ons bericht gemist, er is namelijk wel een bericht naar u gestuurd dat we het product hadden ontvangen. Erg fijn dat we het zo hebben kunnen regelen met u! Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
Goedkoopste
Verbeterpunten?
Pluspunten
Kan ik nog niet beoordelen. Voor het eerst een bestelling geplaatst.
VerbeterpuntenZie boven
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenInternetsite m.b.t. producten verbeteren. Nu een product gekocht wat niet compleet is terwijl dit wel op de site compleet word getoond.
Persoonlijke suggestie, richt u meer op producten dan op reisverhalen. Schoenmaker blijf bij uw leest.
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen, alleen 31 juni bestaat niet