Pluspunten
Pluspunten
Uitstekende klantgerichte servicemedewerkster. Goud waard!
VerbeterpuntenContinueren
Pluspunten
Ophalen bij pauw recreatie
VerbeterpuntenFoto van het bestelde artikel klopte niet, pauw deed niet moeilijk over terug nemen, dank daarvoor.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs.
toch wel apart dat je een beoordeling in moet vullen en de "beloning" hiervoor al verlopen is voor verzending van de email. "Als dank voor het invullen van een beoordeling ontvangt u een kortingscode ter waarde van € 5,-. Deze is te gebruiken op TEUN.nl bij een besteding vanaf € 50,-. De kortingscode wordt binnen enkele dagen naar uw e-mailadres opgestuurd. De korting is te gebruiken t/m 31 december 2016."
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor het invullen van een review. Om terug te komen op uw verbeterpunt. U heeft natuurlijk gelijk dat dit niet klopt. We hebben de tekst in de e-mail over het hoofd gezien zo blijkt. Deze is inmiddels aangepast. De kortingscode die u heeft mogen ontvangen of nog zal ontvangen is ook dit jaar gewoon geldig (t/m 30 juni 2017). Als toch blijkt dat de code niet werkt kunt u altijd contact met ons opnemen en zodoende een nieuwe code krijgen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, TEUN
Pluspunten
winkel is overzichtelijk , je wordt goed geholpen als je vragen hebt.
Verbeterpuntenlevering zou sneller kunnen.
Pluspunten
Volledig assortiment.
VerbeterpuntenLevering was erg vertraagd, hier wordt pas over gecommuniceerd als de klant vraagt wat de status van de order is. Het zou fijn zijn als er een vertraging optreedt dat de klant hiervan op de hoogte gebracht wordt.
Pluspunten
Goedkoopste die ik kon vinden
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenPrijs/ snelheid afleveren
Pluspunten
actie was voorbij maar stond nog op de webpagina. het artikel aan de actieprijs gekregen! goed en snel contact met verkopers
VerbeterpuntenLEUKE KORTING VOOR INVULLEN VAN DEZE BEOORDELING ALLEEN JAMMER DAT DE 5 EURO MAAR GELDIG IS TOT 31 DEC 2016!!!! HET IS NOG MAAR 2 MAAND 2017.
Pluspunten
Goede producten tegen een lage prijs.
VerbeterpuntenEventueel gratis retourneren
Pluspunten
Goed advies. Snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Klantvriendelijk , Behulpzaam wanneer produkt niet meer voorradig is om een gelijkaardig produkt te zoeken
Verbeterpuntenhet artikel is ergens anders iets goedkoper
Pluspunten
snelle levering. en lage prijzen.......