Pluspunten
Na eerst ontkenning werd er later toch op teruggekomen om het recht te Zetten. Koste wel een extra mail
VerbeterpuntenEerst luisteren en dan een beslissing nemen. Het scheelt veel onbegrip
de prijs via de website is ongeveer 25 % goedkoper dan in de eigen winkel. bij navraag in de winkel wordt de prijs niet aangepast en geadviseerd via de website te bestellen. kon de volgende dag in de winkel het artikel ophalen, dat via de website is besteld,.
Pluspunten
goede service en snelle verzending
Pluspunten
Simpel gezegd - alles in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij de eerste bestelling die ik bij jullie deed was het niet meer leveren. Waarom staat het dan in de folder? Kreeg wel snel het geld teruggestort op de rekening. Aanbevelen zal ik het niet,
VerbeterpuntenNiet iets in de folder laten zetten wat niet in voorraad is. Je rekent erop en dan moet je toch weer iets anders zoeken.
Pluspunten
Dichtbij
VerbeterpuntenAlles oke.
VerbeterpuntenGeen
geen
Pluspunten
Pluspunten
's Middags besteld, volgende dag in huis.
Pluspunten
Goede produkten tegen schappelijke prijs