Kostprijs van artikel te hoog! anders alles in orde
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke webshop. Ophalen bij vele aangesloten deelnemers.
Pluspunten
Snelheid levering
Positive
Was the cheapest of the particular product I could find. Good marks for that.
SuggestionsTook ages for my product to actually be delivered, despite an initial email stating it would be shipped the next day. It took several emails querying when I would receive it to actually have it ship out to me.
Pluspunten
Snelle levering, prijs/kwaliteit prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denken mee met de klant en zoeken oplossingen
Pluspunten
?
VerbeterpuntenGeen melding van de Jong dat het pakket klaar lag, de tracktrace code werkte verder goed maar had betrekking dat het in de Zilk was gearriveerd.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMeer keuze in technische ontwikkeling. Je eigen camper een beetje kunnen doorontwikkelen/verbouwen. Op het gebied van online en electro
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenWeet ik nog niet, te weinig ervaring mee
Pluspunten
Er was iets niet helemaal in orde met mijn bestelling, maar de dame van de klantenservice heeft er alles aan gedaan om dit in orde te maken. Super geregeld en uiteindelijk 100% tevreden!