Pluspunten
De levering was iets vertraagd. Dit keverde een kadobon op voor de volgende bestelling. Service!
Pluspunten
Vlotte behandelingen en zoals bij mij een klein probleem maar werd met een telefoontje van TEUN goed opgelost
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correct en snel
Pluspunten
Mijn vraag over een product was jullie niet bekend, de belofte morgen weet ik het en bel terug werd nagekomen. Bravo!
Pluspunten
Overzichtelijke website en vlotte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en mooi assortiment
Ik heb nog niets ontvangen
Pluspunten
Snelle service goede omschrijving van het artikel
Pluspunten
Assortiment, prijsstelling
Pluspunten
We zijn tevreden
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Jammer dat het een paar dagen duurde voordat het werd bezorgd. wel kregen we een bevestigingsmail van de bestelling, jammer genoeg geen mail dat het verstuurd was.
sneller leveren