Prijzen concurrerender maken met andere bedrijven.
waarom klein matriaal niet verzenden in kleine envelop scheelt tijd en verzendkosten
Pluspunten
Werkt perfect en email wordt snel behandeld
Pluspunten
Scherp geprijsd, duidelijke website
VerbeterpuntenSnellere levertijden
Pluspunten
Bestelling ging vlot via Campo life site waar het product was te vinden . Op de site van Teun was mijn gewenste artikel niet te vinden
Deskundigheid over levertijden ontbreekt
Pluspunten
Website makkelijk te navigeren, Bestellen makkelijk en bezorgen snel.
VerbeterpuntenVoeg Paypal toe als betaalmiddel dan zal ik vaker bestellen. Ook zou het fijn zijn als de aangesloten bedrijven dezelfde producten in hun fysieke winkels zouden presenteren.
Pluspunten
Duidelijke informatie na vraag en juiste afhandeling.
Pluspunten
Artikel online besteld, dus geen telefonisch contact met personeel gehad. Bestelling en aflevering is vlot verlopen.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Pluspunten
Alleys is volgend wens verlopen.