Perfecte levering.

Perfecte levering op tijd geleverd. En een leuk kado erbij wat wil je nog meer, dus een aanrader om bij de roofvisser te bestellen.

Perfect proces.

Het gehele bestelproces is een geoliede machine. De bestelde producten waren volgens de opgegeven beschrijving. Post NL heeft het pakket snel geleverd.

Snelle levering.

Snelle levering, producten zoals verwacht.

Super tevreden

Super service snelle bezorging en mooi verpakt

Veel uitleg over het gekozen materiaal ,en zeer goed verpakt voor verzending,zeer tevreden.

uitstekende service

snelle levering en bij vragen snelle reactie

Snelle service en netjes verstuurd

Prima online winkel voor al je roofvis spullen!

Niewigheden steeds zeer snel in voorraad!

Heb je interesse in pas uitgekomen nieuwigheden, slechts één adres, Deroofvisser. Snelle opvolging en zorgen dat deze ook zeer snel leverbaar zijn, perfect!

Goede snelle services

Er was iets niet op voorraad wat ik had besteld, hier is een goed passend alternatief voor geboden. Snelle reactie op de mail en mijn bestelling eas snel binnen.

Top producten!

Zeer snel geleverd volgende dag in huis !

goeie service en prijs / kwaliteitsverhouding

niets op aan te merken

Goed assortiment (voorraad website niet altijd uptodate)

Ik heb recent 2 x een bestelling geplaatst, waarbij in beide bestellingen een artikel toch niet op voorraad bleek te zijn. Dat is toch een punt voor verbetering. De communicatie hierover is wel zeer netjes alsmede de geboden oplossing. Levering ook dik in orde.

Stipte en correcte levering!

Stipte en correcte levering!

Mooie winkel en veel op voorraad

Prettige medewerkers die je van goed advies voorzien. Ze hebben veel op voorraad en de eigenaar is ook niet te beroerd om je tips te geven. Ook bestellen via de site gaat soepel en heb je binnen 1-2 dagen thuis. En je krijgt dan een cadeau gratis erbij boven een bepaalt bedrag wat je meestal wel haalt.

Goed.

Levering is snel, op voorraad is bij hun ook op voorraad. Kortom, niks mis mee.

super

snel en voordelig

Gewoon goede site en mooie spullen. Op tijd en goede levering

Ga zo door! Een tevreden klant

Goeie ervaring

Bestelling is goed verlopen en de spullen waren ook nethes verpakt weinig kans op beschadiging top service

Super service.

Ze hebben mij prima geholpen en netjes te woord gestaan. In oplossingen gedacht en niet in problemen. De Roofvisser.com is DE plek voor al je vis spullen.. Groet Rob.

Heel erg goed

Ik zal zeker als ik wat nodig heb weer bij de roofvisser bestellen

Zeer snelle levering En goede service

Ruime keuze, snelle levering.

Snel bezorgd! Snel contact

De volgende dag werd alles bezorgd. Er wad een tacklebox niet leverbaar en ik werd meteen gebeld zodat er een vervangend product meteen werd meegeleverd. Super service!

Àlles super

Àlles super

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).