zeer snelle verzending

goede webshop met concurrerende prijzen snelle verzending kortom een aanrader

Zeer goed. Snelle levering.

De bestelling voldoet aan de verwachting. Verder sel geleverd, en zelfs nog een presentje erbij.

Toppie. Snelle levering. Mooie producten

Gewoon zo doorgaan mark. Top winkel

Super snelle en correcte levering

Aantal spullen besteld en een dag later had ik het in huis. Prijs/kwaliteit goed!

Snel besteld en snel geleverd.

Het assortiment is zeer groot. De bestelling verliep vlot en de volgende dag al geleverd hier ga ik meer bestellen.

Szybką,bezproblemową wysyłka.

• Poleciłbyś nas? Tak

snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product, verpakking wel abnormaal groot tov het product.

Goede producten, snelle levering, betrouwbaar

Alles was snel geleverd, goede kwaliteit/prijsverhouding. Betrouwbaar adres.

In één woord... Prima!

Ruime keus en snelle bezorging.

Prima winkel

Site geeft voorraad niet goed weer en haperd als je door de tabbladen scrolt op telefoon. Verder netjes opgelost, snelle levering. Gr!

Heel snelle levering

Meer dan tevreden.

Goede service. Snelle verzending.

Goed product en snelle levering

Zeer tevreden klant

Recent een hengel en molen gekocht, zeer tevreden over de leveringstijd en hoe het verpakt was. Tevens een klein presentje erbij gekregen. Kortom top!

Alles werdt op tijd en netjes bezorgd . Goed verpakt .

Wel tevreden

Had het geluk omdat ik het laatste item besteld had,misschien voorraad een beetje sneller aanvullen.(is maar een detail).Verder geen opmerkingen,zou zeggen goed bezig,

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Snelle levering, goede service

Prima webshop. Had een verkeerd artikel gekregen maar dat was telefonisch snel geregeld. Is dezelfde dag nog op de bus gegaan.

Top alles goed ingepakt en snelle levering

Product wijkt niet af van de foto en je kan je bestelling volgen via track en trace

Zeer vlotte levering

Alles prima!

NVT

Snelle leveringstijd

Na bestellen binnen 24 uur gekeverd

Super geholpen en snel verstuurd !!

snelle service, ik raad deze winkel aan

Industrieweg 38

8061 RB Hasselt

Over Deroofvisser.com

Deroofvisser.com is dé online shop voor elke roofvisser in Nederland en België. Tevens de online shop van onze fysieke winkel Black River Fishing & Boats in Hasselt, Overijssel (NL).