Heel snel en goed!

Binnen 5 werkdagen waren onze stenen geleverd met een mooie korting!

zeer slechte communicatie

zeer slecht

Prima service!

Bestrating op tijd geleverd en keurig op de aangewezen plaats neergezet.

Goede communicatie en snel en netjes geholpen

Na een telefoontje kreeg ik een offerte in de mail. Deze kon ik akkoord geven. En een paar dagen later kreeg ik een mail wanneer ze de spullen kwamen brengen. Snel en duidelijk.

Asociaal chauffeur

Tijdens de levering was de chauffeur erg asociaal en brutaal!

Geweldig Bedrijf

Netjes mijn Sier Tegels laten bezorgen .Ik ben dik tevreden .Heb ik nog iets nodig zal ik zeker bij jullie bestellen .

topkwaliteit, goede prijs en snel contact

Wij zijn in Abcoude langs geweest en waren erg positief verrast door de ruime keuze aan verschillende soorten tegels. Na het uitzoeken hebben we per mail het aantal m² doorgegeven en nog dezelfde dag een duidelijke offerte ontvangen. Alles werd snel en prettig via de mail afgehandeld. Zeker de moeite waard om hier te gaan kijken en je tegels te bestellen. Topservice en een fijne ervaring!

Goede kwaliteit maar misleidende info voor de levering

Als de tegels dan binnen komen zijn ze van goede kwaliteit. Echter op de website staat aangegeven bestel nu voor levering Vrijdag 1 Mei. Top! Dacht ik. Komt goed uit. Uiteindelijk werden de tegels pas Maandag 4 Mei geleverd.. Jammer verder wel alles naar wens.

Prima prima

Goede prijs, snelle levering op afgesproken tijdstip. Communicatie op het laatste deel (van de chauffeur uit) kan wel beter (maar dat was niet door 123).

Snelle en nette levering

Volgens afspraak geleverd en mooi op de plek waar ik het wilde! Prima resultaat!

Mooie tegels .

Mooie tegels, goed verpakt maar niet op tijd geleverd. Ze waren geleverd 8 dagen later.

Op tijd geleverd goed advies

Zoals je het graag wil.

Kom de bestrating nog niet gelijk gebruiken, maar kon een week nr invoeren, perfect afgeleverd en op de oprit neer gezet . Zo wil je het graag.

Echt top!

Goede communicatie, vriendelijke mensen, super mooie stevige tegels voor een goede prijs. Echt een aanrader!

Goed product goede prijs

Snelle levering maar helaas met aantal verkeerde tegels. Dit werd super snel opgelost en omgeruild. Top service.

Stipte levering

Goed materiaal en volgens afspraak geleverd

Goed spul, duidelijke communicatie omtrent levering

Precies zoals het hoort!

Bezorging kon beter

De chauffeur heeft sochtends niet gebeld of aangebeld aan de deur. Hij heeft de levering bij de buren voor neergezet en is weggegaan. Mijn vriendin en ik waren beide thuis en hadden graag instructies gegeven waar wij het geleverd wilden hebben. Nu moesten wij een straat omlopen om het in de achtertuin te krijgen.

is goed

dat ik het opnieuw moest bestellen omdat er een fout was gemaakt maar ok het is verder goedgegaan.

Super service

Tegels besteld en ze waren er sneller dan een paar schoenen op zalando. Ze zien eruit als of de afbeelding.

Alles goed geregeld

Ik ben zeer tevreden met de goede service en kwaliteit van de tegels

Goede service, goed materiaal!

Zeer tevreden over het geleverde spullen van Excluton en de snelle levering!

Prima contact, snel geleverd.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude