Waardeloos bedrijf!

Bestrating besteld inclusief 2 kuub zand . Bij levering ontbrak het zand en zonder zand kunnen de stratenmakers niet aan de gang. Meteen gebeld met ordernummer maar er werd niet opgenomen, gebeld voor een offerte en ja hoor Jerry pakte meteen op. Het antwoord was ik ben geen tita tovenaar dus je moet maar even bellen of je het kan regelen in de buurt, en anders krijg je het volgende week geleverd. Wij hadden een groot probleem wat hij dus niet wou oplossen. Uiteindelijk hebben wij jongens moeten regelen, een bus moeten huren voor een dag doordat het al namiddag was. Het heeft ons 350 euro extra gekost en Jerry stuurde een mail met de mededeling het was erger geweest als je de stenen niet had gekregen. Wij kregen 25 euro coulance voor een fles wijn. Gelukkig had mijn dochter het gesprek opgenomen en op social media gezet zodat veel mensen zijn gewaarschuwd voor 123 bestrating! Veel reacties kwamen er op dit bedrijf wat ons een goed gevoel gaf . Gelukkig hebben wij dus mensen kunnen behoeden om bij dit bedrijf te bestellen!

Goed geleverd.

Optijd geleverd en goed.

Keurige levering!

Volgende keer bestel ik weer, afspraken werden nagekomen

Snelle service en prachtige tegels

Na een lange zoektocht naar de perfecte keramische tuintegels kwamen wij terecht bij 123Siertegels. In de showroom kregen we goed advies en een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Later hebben we de tegels eenvoudig online besteld, en binnen enkele dagen werden ze netjes thuisbezorgd. De chauffeur kon gelukkig met de 18-meter vrachtwagen tot voor de deur komen, wat ideaal was. De levering was keurig verpakt en geen enkele tegel was beschadigd. Alles is perfect verlopen en het eindresultaat van onze tuin is prachtig geworden. We zijn ontzettend tevreden over de prijs, de kwaliteit en de service van 123Siertegels. Een echte aanrader!

Keurig! Geheel volgens afspraak!

Mooie prijs, keurige bezorging en professioneel verpakt!

snelle en betaalbare levering van kwalitatief goede producten.

wij zijn niet zo van internet aankopen. Doch deze maal 600 stapelblokken aangekocht bij 123 sierbestrating. Wij staan versteld van de snelle levering, de kwaliteit en de prijs van de stapelblokken. Nu zijn we bezig ook hier de bestrating te bestellen.

Goede service en een vriendelijke prijs

Goede service en een vriendelijke prijs

Wat een dramatisch slechte service!

Je krijgt niet van te voren te horen wat de leverdatum is, je kiest alleen de leverweek. Vervolgens bel ik in die week op donderdag begin van de middag naar 123 Sierbestrating en krijg ik te horen dat het die dag nog uitgeleverd gaat worden (geen mail/sms of wat dan ook ontvangen de dag ervoor), dus blijft mijn partner thuis voor het ontvangst. Komt de bezorger niet opdagen en rustig de volgende ochtend pas langs wanneer er niemand thuis is. Echt kutservice voor de hoeveelheid geld die je uitgeeft!

Operationeel een top bedrijf!

Ondanks dat de tegels van mindere kwaliteit waren (waar 123sierbestrating niets aan kan doen), werd mijn klacht goed opgelost en naar tevredenheid afgehandeld. Vaak nemen consumenten altijd alles maar voor lief, dat alles goed geregeld wordt voor ze. Maar er mag ook eens gezegd worden dat een bedrijf zijn klachtenafhandeling goed op orde heeft. Kleine tip voor consumenten, kijk wel bij de wat duurdere tegels, is toch wat betere kwaliteit.

Goede service. Moest bestelling uitstellen en er werd goed meegedacht. Ook de jongen die het kwam brengen was top

Geen eerlijke informatie

Levertijden worden genoemd, 5 werkdagen, maar 13 en zelfs 20 werkdagen en dan nog steeds geen levering? Nooit meer!

Grote teleurstelling

Ik had me niet gerealiseerd hoe groot de vrachtwagen was waarmee werd geleverd. Ik woon al 30 jaar op een woonerf en tot nu toe had elke vrachtwagen mijn huis bereikt. Maar nu dus niet. Ik werd op 6.30 's morgens door de chauffeur gebeld en die heeft de stenen ergens op bijna 500 meter van mijn huis neergezet. En zie ze dan maar eens bij je huis te krijgen. Misschien moet ik maar de helft van de transportkosten terug claimen omdat de stenen ook halverwege de fabriek en mijn huis zijn neergezet.

Ondanks dat artikel wat wij besteld hadden niet meer leverbaar was, maar een dikkere steen wel en voor hetzelfde geld. De levering volgens afspraak geleverd. Was TOP.

slechte aftersales

tuintegels antraciet besteld (want die had ik al liggen) , terrastegels Nero gekregen. Te groot kleurverschil en ook qua opbouw van de tegel zat er verschil in. Toch beweerd 123 dat het dezelfde tegel is. Ander bestelnummer en andere prijs dus dat lijkt mij niet. Vervolgens een tijd niets meer gehoord en bij een herinnering kreeg ik de mededeling "we kunnen het retour halen, kosten € 186,71." Niet al te best gehandeld ben ik van mening.

"Het lijkt Overtoom wel"!?

In de periode van Jan- april met regelmaat contact gezocht met 123Sierbestrating, wat heeft geleid tot diverse offertes. Steeds keurig te woord gestaan. Na vergelijkende offertes voor 140 m2 bestrating + extra's, de keuze gemaakt voor dit bedrijf. Het verschil in offertebedrag tov een bestratingsbedrijf uit de omgeving betrof bijna 15-30%. Na overdenking en zorgvuldig onderzoek tóch de keuze gemaakt en de order bevestigd d.d. 11 april om ongeveer 8.30 uur. Tot mijn verbazing belde de leverancier Kijlstra Bestrating enkele uren later met de vraag: past het u dat wij vanmiddag uw bestelling komen leveren? Wij zijn daartoe in de gelegenheid! We kijken weer op de klok : het is tegen half 2 aan ... ruim 20.000 kg bestrating werd afgeleverd! Op dezelfde dag van de order!? Een bijzondere klantervaring, haha. Het lijkt Overtoom wel!?

Bestelling geplaatst voor 85m2 aan prachtige tegels. De volgende dag al in huis.

Mooie tegels

Ze komen met een grote vrachtauto en op verzoek hebben ze de tegels met een heftruck naar achteren gebracht. Top

Jammer

Op de webshop laten ze een andere kleur klinkers zien dan de werkelijkheid

Netjes geregeld alles

Alles netjes op tijd bezorgd mooie tegels voor een mooie prijs

Super geregeld tegen een voordelige prijs

Echt een fijne organisatie, goede service, goed bereikbaar en snelle levering tegen een eerlijke prijs!! Wij hadden ruim 450m2 bestrating nodig wat logistiek een uitdaging was maar door goed overleg is dit uitstekend verlopen.

Stenen besteld voor mijn oprit. Snel bezorgd en voor een nette prijs.

Geen A-kwaliteit

We dachten A-kwaliteit tegels te hebben gekocht maar het is eerder een C-kwaliteit. Er zitten dikte verschillen in de tegels, sommige zijn kommetjes (blijft dus water in staan) en sommige kwamen al beschadigd aan. Al met al dus heel klote om het te leggen en het zal dus nooit 1 strak en mooi geheel worden.(zeer balen)

Netjes

Bestelling was netjes op tijd en geleverd op de plek waar we het wilden hebben. Van alle tegels was er maar 1 kapot. Snelle levering goede bezorgers.

kwaliteit en transporteur goed, verkoper matig

Ruim assortiment, jammer dat de verkoper, de indruk wekte niet echt geïnteresseerd te zijn, niet echt met advies kwam. U bent klant het is aan u wat u wilt ik vul de bon in. Had meer inlevingsvermogen verwacht. Omdat de prijs voor tegels echt voordeliger was (aanbieding) heb ik deze wel besteld, de rest, elders. Op site stond voor 1 artikel een lagere prijs dan de offerte, ik heb er over gebeld en het antwoord, dat zou kunnen. Ben toen elders gaan halen. Kwaliteit lijkt goed, eerst aankijken hoe het er over een halfjaar bij staat. Goede cntacten met transporteur, werd meegedacht en naar oplossing gezocht.

correcte leveringen vlgs afspraak

Lange Coupure 3 A