Verrassend

Van nature heb ik niet veel vertrouwen. Ik was dan ook zeer verrast met de hulp die ik ontving bij het coordineren van de afleverdatum. Perfect service alles op tijd geleverd voor mooie prijs Enige kleine minpuntje was dat er best wel heel veel stenen beschadigd waren. Nu zijn het getrommelde stenen, maar dit had ik niet verwacht. Gelukkig hadden we zoals geadviseerd extra stenen besteld, maar toch hebben we ook wat beschadigde moeten plaatsen, misstaat gelukkig niet

Prima bedrijf

Levering was zeer snel in drie dagen goede leuke behulpzame kijlstra chauffeur We waren dik tevreden

Top geregeld

Gewoon top!

Offerte, korting, bestellen, aflevering ...... alles was uitstekend verzorgd! Gewoon top!

Komt afspraken na

Chauffeur ook zeer klantvriendelijk

Gewoon alles keurig geregeld

Fijn contact, afspraken prima nagekomen en dat alles met een prima prijs.

Super goede service

Aantal tegels qat we hadden besteld was niet meer op voorraad/leverbaar. Keurig gebeld met andere opties, direct aangepast en 2 dagen later in huis! Dik tevreden

Er is altijd verbetering mogelijk......

Overzichtelijk site maakt het ook mogelijk om een goede keuze te maken van hetgene wat je zoekt. Bestelling simpel te doen en de aflevering mooi voor de deur. Alleen mijn aflever datum bleef tot op het laatste moment onduidelijk. Ik had een voorkeur datum/dag opgegeven, en op de site houden jullie een weekdatum aan, waar die opgegeven datum in valt. Ik heb ook de eerste dag in de aflever week zelf moeten bellen wanneer de levering plaats vond. Het had dus ook 1 dag eerder, of 3 dagen later kunnen zijn. Dus vanuit de planning zou de leveringen een week eerder bekend gemaakt moeten worden bij de klanten.

Bestellen ging goed online De chauffeur belde netjes op hoe laat hij de andere dag kwam

Geweldigggg

Goede service,leuke prijzen

bezorg moment een dag te vroeg zonder overleg.

Top!!

Advies top@ Assortiment top@ Verzending top@

Snelle offerte en snelle levering

Na het invullen van de online offerte kregen wij binnen een half uur de offerte met aanvullende korting. Ook met een rappe levertermijn. De tegels werden zelfs nog een dag eerder bezorgd dan was aangegeven op de offerte. Zeer tevreden over alles!

Snelle en professionele levering.

zeer goed bedrijf

heb daar 150 m2 tegels en blokken bestelt paar keer contact gehad werd zeer vriendelijk te woord gestaan heb bedrijf die het bezorgt zetten het op de plek neer waar ik het graag wilde over de schutting er waren een boel tegels stuk contact gezocht deze werden keurig terug betaal top bedrijf zou daar zeker nog eens een bestelling doen

Keurig op tijd geleverd

Precies zoals een klant het graag wil op tijd leveren goed materiaal wij genieten er echt van helemaal top!!

Snelle levering voor een prima prijs

Vriendelijk no nonsense bedrijf

Wij hebben via de showroom besteld, omdat we toch de kleuren beter wilden zien. We zijn vriendelijk geholpen door Jerry. Na alles uitgezocht te hebben bleek dat de vrachtwagen van de producent te groot was voor onze wijk, dus toen moest alles weer opnieuw voor een andere producent, dat was erg jammer. Tegels waren ruim op tijd bestel maar werden toch bijna te laat geleverd. Dat is gelukkig alsnog opgelost. Er zat veel breuk in één type 80x40x4 tegel (40 %), dat is natuurlijk niet de schuld van de winkel en klachtprocedure naar fabrikant loopt, hopelijk wordt dat ook netjes opgelost.

Kwaliteit product prima, bezorging minder

Bestelling van tegels en zand gaat makkelijk via de site, de producten zijn ook prima, maar de bezorging kon blijkbaar niet aan de deur geleverd worden waardoor ik de tegels en zand met kruiwagen nog een apart naar mijn huis moest brengen

Goede service en snel geleverd

Goede service snel geleverd

Uitstekend. Maar een ster weg van perfect: de website om te bestellen is niet altijd het allerduidelijkst, en vertoont nogal eens kuren. komt altijd weer voor elkaar, maar daar nog eens naar kijken zou heel goed zijn.

Uitstekend!

Echt TOP ervaring. De prijs is goed en ik had 2 kapotte stapelstenen. Daar kwam ik pas laat achter. Omdat ze op de laatste pallet stonden die openging. 1 mailtje en alles werd keurig geregeld en vergoed. Dat is in mijn ogen TOP service. 123 Sierbestrating, echt een aanrader!

professionele partij, die doet wat zij beloofd!!

Alles is gegaan zoals afgesproken, kan alleen maar positief zijn in deze.

Snelle offerte

Snelle offerte en duidelijke prijs aanduiding

Geen reactie op mijn vraag aan de klantenservice.

Prima showroom en voorlichting. Levering was in orde. 123 sierbestrating heeft een duidelijke site waarbij bestellen gemakkelijk gaat. Zegt de goedkoopste zijn van Nederland en dat is niet juist. Maandenlang staat op de site: zomerkorting nog 5 dagen om de indruk te wekken dat je er snel bij moet zijn met een aanbieding en er wordt ook vermeld laagste prijs garantie! Maar als je hierover een vraag stelt aan de klantenservice per mail krijg je geen reactie.