Komen afspraken niet na
Worden meerdere malen toezeggingen gedaan die niet worden na gekomen.
Dit heeft betrekking op:
- levering niet volgens afspraak (was een miscommunicatie met hun leverancier)
Dit kan natuurlijk gebeuren, maar dan is een excuses en compensatie op z'n plaats.
In plaats daarvan wordt de discussie met de klant aangegaan.
- meermaals beloofd om terug te bellen/ een antwoord te geven op verschillende vragen.
Na meerdere contactpogingen vanuit mijzelf inmiddels opgegeven.
- je hebt een retourrecht van 14 dagen.
Echter indien je wilt retourneren, gaan ze de kosten van transport opvragen.
Let op, vervolgens hoor je niks!
In mijn situatie waren ze een dag te laat met leveren. Na meerdere toezeggingen en contactmomenten en actieve vraag vanuit mij om dubbel te checken dat alles goed is geregeld.
De dag van oorspronkelijke levering waren mijn stratenmakers al in mijn tuin aan het werk.
Je zou denken, dan is een retourtransport van overgebleven materiaal een nette compensatie.
Vervolgens moest ik uitgebreid aantonen waarom ik van mening ben, dat het de schuld van de webshop is, dat het transport te laat is.
Weer meermaals mailen en bellen.
Daarna wederom beloofd dat er teruggebeld gaat worden en het verzoek intern besproken wordt.
Inmiddels 2 weken verder, zonder resultaat.
Reactie van het bedrijf
Beste Wan,
Dit is vervelend om te lezen we proberen alles zo goed mogelijk te regelen helaas komt het voor dat dit niet lukt. We raden aan om de levering altijd een paar dagen van te voren te laten komen en niet op het laatste moment . Als dan de betaling 2 dagen later binnen komt loopt alles uit en ontstaan de problemen. Wat betreft het retour halen van producten is het idd zo dat daar kosten aan verbonden zijn dit staat ook bij ons op de site gecommuniceerd bij veel gestelde vragen.
Met vriendelijke groet,
Team 123sierbestrating.nl