Snel en keurig geregeld

Goed geholpen, vakkundig advies en snel geleverd!!

Hele snelle bezorging ,en super mooie tegels

Goede service snelle levering

Ik had de tegels vrijdag nodig toen ik bestelde werd er gezegd dat het de maandag er na pas kwam Gelukkig was het snel geregeld en kwamen de tegels op donderdag binnen

Erg behulpzaam en snel

Goede service en snelle communicatie - en ook nadat de bestelling geleverd was en ik nog een vraag had kwam er snel antwoord! Zeker aan te raden.

Snelle service mooie producten en voordelige prijzen

Snelle service mooie producten en voordelige prijzen

Goede prijs

Goede prijs-kwaliteit verhouding, levert snel.

Goede communicatie zeer betrouwbaar

Fijn contact en goed sprijs kwaliteit. Tevens een fijne leveringstijd.

Goed en netjes en op tijd geleverd. Keurig neergezet.

De wagen kwam keurig op tijd en heeft de goed verpakte materialen keurig neergezet zodat de stratemakers gelijk bij de spullen konden.

Uitstekend!!!

Goed bevallen.

Doen wat ze zeggen geen enkele aan of opmerking

Geen reactie op email

bestelling - 3780044 1 onderdeel van de bestelling is niet conform specificatie. Tot op heden op de mail van 19-11-2023 nog geen reactie mogen ontvangen. Ook had ik een vraag gesteld omtrent een type steen waarvan ik graag zou weten hoe deze evt. te bestellen. Op de mail die ik tevens op 19-11-2023 verzond nog geen reactie ontvangen. Voorstaande waren onterechte opmerkingen aan het adres 123Sierbestrating. De opmerkingen waren bedoeld voor een ander bedrijf.

topservice en deskundigheid

We hadden twijfels over de juiste keuze van de tegels maar hebben uitstekende service en uitleg gekregen, hulp bij de berekening en ook de website is zeer gebruiksvriendelijk. Door omstandigheden kunnen we nog geen foto's plaatsen van de tuin want die is nog niet klaar maar zullen dat zeker nog gaan doen.

Andere tegels uitgeleverd

Hele andere naam gekomen dan besteld

Bestelling snel geleverd .en netjes afgeladen. Op de gevraagde locatie

Top service en top kwaliteit

Snel en netjes geleverd. de tegels die kapot wqren werden ook netjes vervangen. en ook een verkeerde bestwlling van stapelblokken van mijn lant werd snel en goed opgelost met een vervanging. Ben zeer tevreden!

Prima geregeld

Prima geregeld.

Goede service, snelle afhandeling

Op internet gekeken, daarna naar de showroom. Beter om het van dichtbij te bekijken. Daarna om tafel om de order te plaatsen.

Nette producten en afgeleverd op afgesproken plek Super thanks 123

De goedkoopste en snel

Goede kwaliteit en snel en netjes geleverd

Uitstekend bedrijf

Door omstandigheden van de leverancier, had mijn klant een klacht. De tegels waren niet goed. De top laag ging bladderen. 123 als tussenpersoon heeft dit perfect opgelost. Echt top geregeld. Nogmaals mijn dank hier voor. Klant heeft nieuwe tegels mogen uitzoeken. En is kosteloos bezorgd en de extra kosten zijn vergoed.

Goed contact, snelle levering en een klacht wordt opgelost.

Goed geregeld

Ging allemaal zoals gewenst!

Waar voor je geld, top service en voordelig

bijna 100m2 besteld, op tijd aangekomen en netjes op de plek gezet waar ik wilde. Kort om top service

Makkelijk besteld Duidelijke uitleg Snel bezorgd Leuke korting

Goede leverservice

Mooi op tijd partij stenen geleverd voor onze oprit. Kwaliteit stenen voor een lage prijs.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude