Keurig op tijd geleverd

Precies zoals een klant het graag wil op tijd leveren goed materiaal wij genieten er echt van helemaal top!!

Snelle levering voor een prima prijs

Vriendelijk no nonsense bedrijf

Wij hebben via de showroom besteld, omdat we toch de kleuren beter wilden zien. We zijn vriendelijk geholpen door Jerry. Na alles uitgezocht te hebben bleek dat de vrachtwagen van de producent te groot was voor onze wijk, dus toen moest alles weer opnieuw voor een andere producent, dat was erg jammer. Tegels waren ruim op tijd bestel maar werden toch bijna te laat geleverd. Dat is gelukkig alsnog opgelost. Er zat veel breuk in één type 80x40x4 tegel (40 %), dat is natuurlijk niet de schuld van de winkel en klachtprocedure naar fabrikant loopt, hopelijk wordt dat ook netjes opgelost.

Kwaliteit product prima, bezorging minder

Bestelling van tegels en zand gaat makkelijk via de site, de producten zijn ook prima, maar de bezorging kon blijkbaar niet aan de deur geleverd worden waardoor ik de tegels en zand met kruiwagen nog een apart naar mijn huis moest brengen

Goede service en snel geleverd

Goede service snel geleverd

Uitstekend. Maar een ster weg van perfect: de website om te bestellen is niet altijd het allerduidelijkst, en vertoont nogal eens kuren. komt altijd weer voor elkaar, maar daar nog eens naar kijken zou heel goed zijn.

Uitstekend!

Echt TOP ervaring. De prijs is goed en ik had 2 kapotte stapelstenen. Daar kwam ik pas laat achter. Omdat ze op de laatste pallet stonden die openging. 1 mailtje en alles werd keurig geregeld en vergoed. Dat is in mijn ogen TOP service. 123 Sierbestrating, echt een aanrader!

professionele partij, die doet wat zij beloofd!!

Alles is gegaan zoals afgesproken, kan alleen maar positief zijn in deze.

Snelle offerte

Snelle offerte en duidelijke prijs aanduiding

Geen reactie op mijn vraag aan de klantenservice.

Prima showroom en voorlichting. Levering was in orde. 123 sierbestrating heeft een duidelijke site waarbij bestellen gemakkelijk gaat. Zegt de goedkoopste zijn van Nederland en dat is niet juist. Maandenlang staat op de site: zomerkorting nog 5 dagen om de indruk te wekken dat je er snel bij moet zijn met een aanbieding en er wordt ook vermeld laagste prijs garantie! Maar als je hierover een vraag stelt aan de klantenservice per mail krijg je geen reactie.

Prima bedrijf

Snelle levering Plaatsing vanuit vrachtwagen zo dicht mogelijk op eigen terrein.

Kundig en snelle levering

Vriendelijk geholpen en geadviseerd, keurige locatie en een ruime keus. Scherp geprijsd, wij zijn erg blij met ons mooie terras .

Prima zoals afspraak verlopen en goede kwaliteit

Prima zoals ik had verwacht

Chauffeur van excluton top kerel goede service. Alles op tijd.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goeie service met 1 mailtje nog flink wat extra korting gekregen

Scherpe prijzen en snel geleverd

Offerte erg snel ontvangen. Scherpe prijzen en snel geleverd

In 123 stappen heb je je sierbestrating al thuis

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van 123 sierbestrating! De Website is duidelijk. Ze lezen je wensen goed in de opmerkingen. Dus echt een aanrader!

Blij met mijn bestelling!

Heb wat tegels besteld en de levering was zeer snel. Op de foto's zagen de tegels er mooi uit, maar nadat ik ze in het echt had bekeken, vond ik ze nog mooier! Daarnaast was de bezorger ook super aardig en zette de goederen oo een gijne plek!

Top levering

Tegels op locatie besteld en binnen 1 week netjes en vakkundig geleverd op de plek waar ze moesten staan geweldig

Prima bedrijf!

123Sierbestratingen is een prima bedrijf om tuintegels van te kopen. Komen afspraken na en leveren prima producten. Helaas was een tegel kapot aangekomen, wat uiteraard niet meteen een grote ramp is. Meteen heb ik op basis hiervan contact opgenomen met de klantenservice. Ze kwamen met een goed voorstel (wachten totdat alles gelegd is en daarna een formulier invullen, waarop beloofd werd dat er tegels bijgeleverd zouden worden of dat een prijsvergoeding geregeld zou worden). Al met al een fijn bedrijf om van te bestellen!

Snelle service en levering

Waren een aantal stenen gebruiken bleek na levering. Was geen probleem als ik te kort kom, word er na geleverd. Of een credit nota. Top service.

Komen afspraken niet na

Worden meerdere malen toezeggingen gedaan die niet worden na gekomen. Dit heeft betrekking op: - levering niet volgens afspraak (was een miscommunicatie met hun leverancier) Dit kan natuurlijk gebeuren, maar dan is een excuses en compensatie op z'n plaats. In plaats daarvan wordt de discussie met de klant aangegaan. - meermaals beloofd om terug te bellen/ een antwoord te geven op verschillende vragen. Na meerdere contactpogingen vanuit mijzelf inmiddels opgegeven. - je hebt een retourrecht van 14 dagen. Echter indien je wilt retourneren, gaan ze de kosten van transport opvragen. Let op, vervolgens hoor je niks! In mijn situatie waren ze een dag te laat met leveren. Na meerdere toezeggingen en contactmomenten en actieve vraag vanuit mij om dubbel te checken dat alles goed is geregeld. De dag van oorspronkelijke levering waren mijn stratenmakers al in mijn tuin aan het werk. Je zou denken, dan is een retourtransport van overgebleven materiaal een nette compensatie. Vervolgens moest ik uitgebreid aantonen waarom ik van mening ben, dat het de schuld van de webshop is, dat het transport te laat is. Weer meermaals mailen en bellen. Daarna wederom beloofd dat er teruggebeld gaat worden en het verzoek intern besproken wordt. Inmiddels 2 weken verder, zonder resultaat.

Fantastisch!!

Mooie tegels!! Mooi terras geworden. Zeer tevreden. De bezorging verliep ook vlot.

snel geleverd

mooie stevige stenen, binnen 5 dagen afgeleverd na bestellen.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude