Snelle levertijd en goed materiaal

Vrijdagavond 65m2 besteld incl opsluitbanden en zand. Maandag al geleverd gekregen. Hoe snel wil je het hebben. Stenen zien er hetzelfde uit als op de site dus zeer duidelijke foto's.

Snelle levering en goede service

Tegels besteld voor mij serre dit ging gemakkelijk via de website en snelle levering dunnen 5 werkdagen met vrachtwagen en kleine producten via PostNL. Reageren snel op vragen via de mail. Al met al een goede service en mooie goed verpakte producten. Ervaring was zeker voor herhaling vatbaar.

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze , snel geleverd , goede prijs en problemen snel opgelost.

Prima service en uitstekende prijs

Snel en simpel bestellen Fijne service Snel geleverd En last but not least: uitstekende kwaliteit

top !

De klinkers werden sneller bezorgd dan de verwachte leveringsdatum. Netjes thuis afgezet en het resultaat mag er zijn.

Super!!

Eerder geleverd dan aangegeven (wat ik wel prettig vond)

Prima stenen Voor prima prijs

Mooie stenen besteld en snel bezorgd, er zou volgens de site een week overheen gaan maar ze waren er binnen een week. Een 18m lange vrachtwagen kwam tot voor de deur in een wijk in aanbouw.

Super snelle levering

Besteld via internet Op de goede datum en de juiste plaats geleverd. Vriendelijke chauffeur

Diephaus heeft ZEER slechter kwaliteit

We hebben tegels van Diephaus in de tuin.. deze zijn al een keer vervangen omdat de coating los liet door een fout bij het lezeren vertelde Diephaus. Echter hebben we nu WEER het zelfde probleem! Waardeloze tegels! Hopelijk komen we tot een oplossing, maar voor ons NOOIT MEER! (ASTRO BASALT)

In één woord TOP!

In één woord TOP

Top service aanrader!

Ruim aanbod van goed kwaliteit. Service top snel geleverd zelfs de chauffeur was mee denkend en spontaan. Echt een aanrader!

Service prima, kwaliteit zeer slecht

Alles op tijd en op de afgesproken plek geleverd. Op de hoogte gehouden met email en instructies waren prettig en goed. Helaas is de kwaliteit van de tegels zeer slecht. Toen ik de tegels van de pallet haalde waren er al 5 gebroken. Tijdens het leggen zijn er nog eens 8 gebroken. Allemaal op nagenoeg dezelfde manier. De stratenmaker durfde bijna niet op de tegels te tikken met zijn rubberen hamer. Hij had het idee dat ze niet goed genoeg uitgehard waren. Ik begrijp dat er altijd iets kan breken, maar 13 van de 91 tegels is wel erg veel.

Geweldige service

Vriendelijke medewerkers waar je terecht kan met al je vragen. Er waren een paar tegels gebroken die werden na een paar dagen netjes nagebracht

Prima werk geleverd.

Bestelling via internet ging prima, bezorgen prima.

top

Netjes op tijd geleverd en precies wat ik wilde hebben.

Goed bezorg

Mooie tegels voor een goede prijs

Genoeg keuze in de showroom. We zijn erg blij met onze tegels en ze werden ook super snel geleverd

Levering vlekkenloos goede kwaliteit

Levering prima niks op te merken knap staaltje werk van de chauffeur. En opvallend weinig gesneuvelde tegels. Als er al 1 brak was dat echt omdat ik hem zelf om liet vallen. Ik hield rekening met minimaal 10% verlies door breken ik had gelezen dat dit wel zo verstandig is. Maar dit geld niet voor 123Sierbestrating. Echt top!

Snelle en nette afhandeling van de bestelling

Snelle en nette afhandeling van de bestelling

Goed, maar levering kan beter

Ervaren bezorger/chauffeur. Product en levering volgens afspraak, en bedrijf bereikbaar via mail en telefoon. Maar om kosten te besparen gebruik van enorme trailer welke zeker niet alle locaties kan bereiken. Daarbij geen pallets, weer kosten besparen, noch steekwagen wat transport van afwijkende los naar onze tuin onnodig moeilijk heeft gemaakt.

Volgens afspraak

Bestelling en levering naar volle tevredenheid

Prima ervaring

Alles is goed geleverd door Excluton door vriendelijke chauffeur !

Prima levering, komen de afspraken na

123Sierbestrating.nl heeft een duidelijke site waarop je gemakkelijke kunt zoeken wat je hebben wilt en een korte levertijd. Het leveren van mijn order gebeurde in overleg, zo dicht mogelijk op de plek waar het wezen moest, en netjes aan de kant gezet door de chauffeur. Communicatie was goed. Prima, ben er blij mee.

Sterk aanbevolen

Alles perfect in orde

Mooie tegels snel geleverd

De tegels zijn zeer mooi. De tuin ziet er dan ook weer fraai uit. De tegels werden snel geleverd. De chauffeur is zeer vriendelijk en plaatste de tegels zeer dichtbij. Top!

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude