Goede producten juist geleverd

+ punten. Gekregen wat besteld is. Op tijdstip geleverd wat afgesproken is. - punt. Big Bag met zand veel puinresten of tempex gehad. Netjes opgelost door verwerker.

Toppie

Snel en netjes geleverd

Snel en gemakkelijk

Snel en een gemakkelijke levering. Chauffeur zeer behulpzaam.

Goede service en snel geleverd!

Op maandag telefonisch contact gehad of ze vrijdag dezelfde week konden leveren. Gingen ze voor mij regelen! Alles via de website besteld. Zelfs nog na betaling iets toe kunnen voegen. Netjes op vrijdag middag alles compleet en schadevrij geleverd, zodat ik zaterdag gelijk kon starten!

Goede service en snel geleverd!

Harde werkers en alles netjes opgeruimd.

goede service bezorging kan beter

service 123 is goed prijzen zijn ook goed, alleen de bezorging kan beter. Bij 1e bezorging de pallets zo geplaatst dat er onder op de pallets diverse stenen gebroken waren. na 1 telefoontje direct geregeld dat er nieuwe stenen werden geleverd. bij 2e bezorging weer het zelde en ook heeft de chauffeur het trottoir kapot gereden en dit niet gemeld. met war creatief snijden van de stenen het net gehaald om tuin te betegelen.

goede service bezorging kan beter

Alles top geregeld en goede service

Had 1 pallet met hoogteverschil werd gelijk geregeld en nieuwe bezorgd

Goed service

Snel in reageren op mails en goed service. Snelle levering en ook houden aan afspraken van levering.

Goed service

Geweldige service, super prijs

Bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk en ook speciale wensen werden zeer gemakkelijk meegenomen.

Goede kwaliteit en service voor lage prijs

Goed contact, product en levering zoals afgesproken

Alles top geregeld en op tijd geleverd

Had 1 pallet met hoogteverschil werd gelijk geregeld en nieuwe pallet geleverd gekregen

Goed behandeld

Snelle service . Goede prijs kwaliteit tegels

Gewoon zeer goed

Goede afhandeling. Met een goede prijs

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude