aardig tevreden

enkele tegels waren gebroken en jammer dat de levering na het sluiten van de bouw plaatsvond, nu moesten we alle tegels een eind sjouwen. Kwa communicatie verloopt het netjes!

Snelle levering op de afgesproken plek. Alles was heel en netjes.

Top! Snel geleverd. Goede communicatie

Goede service en communicatie met klantenservice. Uitstekend.

Snelle levering. Chauffeur behulpzaam en meegedacht mbt plaatsen van de tegels mbv autolaadkraan.

Snel en kwaliteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Perfect afgeleverd

2x terrastegels laten komen via 123 Sierbestrating. Beide keren netjes over de schutting gezet in de tuin. Perfect.

ruk

als je de spullen 2 straten verderop wilt halen is dit een ideale partij :) scheelt wel weer een avond sportschool zullen we maar zeggen.

Snelle levering, super service, mooie prijs/kwaliteitverhouding

Samen met mijn buurman de tuin aangepakt. Ik heb bij 123Sierbestrating.nl de betontegels (60x60x5) en stapelblokken (15x15x60) besteld. De stenen werden zelfs sneller bezorgt dan toegezegd. Hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden. Stapelblokken zijn mooi van kleur en hebben een mooie kwaliteit. De betontegels zijn loeizwaar. Een vermelding van het gewicht zou wellicht handig zijn. Enkele betontegels kwamen helaas iets beschadigd aan. Hierover contact met Sander gehad van 123Sierbestrating en we zijn samen tot een voor mij prettige oplossing gekomen. Sander dacht hierin goed met mij mee en stond open voor de feedback dit ik had. Al met al (een beetje laat) maar zeker het aanbevelen waard.

Snel ik huis

Goed kwaliteit

Zeer top

Goed kwaliteit, snelle levering.

Goede prijs, vlot geleverd, mooie tegels en goede heldere service.

Zeer goed, snel geleverd

Supersnelle levering. Stenen zijn in het echt zoals online.

Zeer goede service

Zeer goede kwaliteit en prijs . Snel geleverd

Prima en snelle levering

Na bestellen was de levering snel en goed verzorgd. Enkele tegels gebroken, maar daar was op gerekend.

Goede producten juist geleverd

+ punten. Gekregen wat besteld is. Op tijdstip geleverd wat afgesproken is. - punt. Big Bag met zand veel puinresten of tempex gehad. Netjes opgelost door verwerker.

Toppie

Snel en netjes geleverd

Snel en gemakkelijk

Snel en een gemakkelijke levering. Chauffeur zeer behulpzaam.

Goede service en snel geleverd!

Op maandag telefonisch contact gehad of ze vrijdag dezelfde week konden leveren. Gingen ze voor mij regelen! Alles via de website besteld. Zelfs nog na betaling iets toe kunnen voegen. Netjes op vrijdag middag alles compleet en schadevrij geleverd, zodat ik zaterdag gelijk kon starten!

Goede service en snel geleverd!

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude