Goed service

Snelle reactie en bezorging. Klantvriendelijkheid was super.

Besteld, netjes geleverd, vriendelijke chauffeur! Helaas lastig dat je van te voren de leverdatum niet exact weet. Echter wel geleverd binnen de aangegeven 7 dagen.

Bestrating ziet er keurig uit.

Harde en nette bestraters.

goede kwaliteit, goede prijs

goede prijs en goede kwaliteit, goede communicatie over het algemeen, maar over leverdag en levertijd kan en mag eerder en beter gecommuniceerd worden

goede kwaliteit, goede prijs

Snelle en correcte kevering. Eindresultaat is geweldig!

Snelle en correcte kevering. Eindresultaat is geweldig!

Super, nog niets te klagen

Geleverd wat besteld is voor een (denk ik) goede prijs. Levering (excluton) ging ook keurig netjes. En super dat er de mogelijkheid is om producten toe te voegen aan een lopende bestelling

Super, nog niets te klagen

Heek fijn meegedacht met de bezorging.

Ik kreeg wat ik had besteld. Het was goed verpakt. Geen schade Snel,waardoor ik de tuin snel kon afmaken. Erg fijn.

Heek fijn meegedacht met de bezorging.

De offerte met een aantrekkelijke korting zat bij thuiskomst al in de mail. Na nameten en overleg met de stratenmaker wilde ik het aantal tegels naar beneden bij stellen. Na contact kreeg ik zonder problemen gelijk zonder vragen nieuwe offerte. Ook de datum van levering was snel binnen en dat binnen de door hun op de website aangeven tijd. Al met al was het een goede keus geweest om bij 123Sierbestating te bestellen.

Tevreden over tegels en Levering

Mooi op tijd geleverd, zelfs mijn zandzakken zijn apart in de voortuin gezet, de rest aan de straat kant. Zal er verder niet over uit wijden, is gewoon perfect

Zeer goede service

Zeer fijne service en adequate levering

Zeer goede service

Zeer fijne service en adequate levering

Goede contacten. En snelle nette levering

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude