Goed en vriendelijk geholpen en snelle levering.

Wij werden vlot, vriendelijk en efficient geholpen met een snelle levering. Inmiddels ligt de bestrating en wij zijn er heel blij mee. Wij wonen niet in de buurt van 123sierbestrating, maar vanwege de gunstige prijs, vonden wij het de moeite waard er naartoe te rijden.

Top !

Snelle levering, alles compleet, helemaal TOP

en dan weer een prachtig terras

i.v.m. uitbreiding terrassen. weer prima afgeleverd en op tijd zoals afgesproken

Goede service. Op tijd bezorgd

Goed, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Goed geregeld

Alles top geregeld een ding is wel jammer mail van te voren of er pallets onder zitten dan krijg ik antwoord ja komen ze het brengen blijkt het niet zo als ik dit had geweten had ikzelf pallets geregeld.

Goede service aardige mensen

Had tegelen en blokken besteld. Gebeld dat ik er nog wat bij wilde. Dat was geen probleem. Daarna nog iets extra besteld ook dit was geen probleem. Alles is netjes geleverd.

Precies als afgesproken

Precies als afgesproken. Wanneer nodig doe ik het weer!!

Snel geregeld

Door bord te plaatsen wist de chauffeur exact waar de stenen geplaatst moesten worden

Super mooie tegels echt een aanrader!!!

Ik ben erg blij met mijn tuintegels en carport tegels! Zeker aan te raden!!!

Uitstekend.

Alles volgens afspraak, snelle levering en goede communicatie.

Mooie prijs snelle levering

Tegel precies zoals op de foto, wij hadden tegel 60×60 Nero grey Besteld en 2 dagen later geleverd , aardige chauffeur die zette de tegels precies op de aangewezen plek. Geen gebroken tegels het was gewoon allemaal netjes in orde.

TOP

Bestellen simpel en snel. Hele snelle levering.

Snelle levering mooie tegels en een zeer vriendelijke chauffeur.

De tegels zijn naar wens, en de volgende orde vind straks plaats.

Duidelijk, helder en correct

Na een bezoek te hebben gebracht uitstekend geholpen en voorzien van de juiste informatie. Duidelijke offerte ontvangen via de mail. Ook het advies om zaken zelf te regelen voor een betere prijs in de buurt van waar wij wonen. Bestelling geplaatst en op afspraak geleverd zoals afgesproken.

Snel geleverd en mooie stenen

Nvt

Zeer tevreden klant!

Snelle service en erg vriendelijke en goed personeel! Mocht er iets aan de hand zijn lossen ze alles snel en netjes op. Niet verwacht van z'n groot bedrijf! Mijn complimenten.

Werd 1 dag van te voren door de chauffeur gebeld, hoelaat de bezorging is.

Positieve ervaring zowel bij de bestelling als bij de levering van het materiaal.

Goede spullen service kan beter

Meerdere spullen gekocht bestelling was niet compleet bedrijf in minder makkelijk te herijken telefonisch Na navraag krijg je geen antwoord over je incomplete bestelling jij moet zelf blijven bellen Mooie website Snelle levering Nette chauffeurs die bereid zijn om t goed weg te zetten

mooi en supersnel geleverd

netjes voor de deur afgeleverd

Snelle levertijd en aardige bezorger, top service!

Het werd snel geleverd en de bezorger belde even toen hij er bijna was. Hele vriendelijke bezorger en de tegels die ik had besteld zijn top!

5% mag gebroken aankomen!!!

Makkelijke bestellen. Via de mail op de hoogte gehouden wanneer de levering was. Levering op de plek geleverd waar ik had aangegeven. 14 tegels aangeschaft. Helaas was er in de verpakking 1 tegel gebroken. Dit aangegeven en hun antwoord was dat er 5% gebroken mag zijn. Dit betekend dat je altijd meer moet bestellen/betalen dan wat je moet hebben. De tegel vergoeden ze niet en wordt ook niets voor je geregeld. De 5% gebroken regels was voor mij niet duidelijk aangegeven. (5% regel was niet van toepassing, omdat ik nog meer had besteld aan andere stenen).

Leuk bedrijf!

Slecht

Ik heb tegels gekocht in de aanbieding. Service was prima. Tegels laten leggen en vervolgens lelijke witte vlekken die er niet uit te boenen of borstelen waren op de tegels. Contact gehad, wel behulpzame, dat was cement uitslag dat heb je met goedkoop tegels c merk. Zo goedkoop vond ik ze niet €488 voor 24m2. Oké maar kan ik het wegkrijgen? Ja daar moest ik speciale vloeistof kopen en daar ging het mee weg. €100 uitgeven en twee keer behandeld niets helpt. De recensies waren goed, bedrijf was behulpzaam toen ik mijn probleem voorlegde. Nu heb ik een lelijke voortuin en omdat ik op de website goede recensies las over het product heb ik het gekocht. Ik ben zeer teleurgesteld en zal niet meer hier bestellen.

top bedrijf !!!!

gewoon super , mooie korting dus goedkoper als verkoper in eigen woonplaats levering perfect chauffeur heeft geweldig meegedacht waar de pallets neer te zetten kwaliteit van de tegels kan ik nog niks over zeggen die gaan er vrijdag in

Uitstekend!

Jele goede service mensen dke weten waar het om gaat. Ze verstaan hun vak. Kwaliteit staat hoog in het vandel bij ze. Spullen werden afgeleverd conform afspraak. Ben blij dat ik hun heb gekozen.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude