Ook ik heb de negatieve reviews gelezen en maakte mij een beetje zorgen of alles wel goed zou gaan. Kan niet anders zeggen dat het van begin tot eind SUPER was! Onwijs vriendelijk geholpen in Abcoude (blij dat ik de tegel in het echt heb gezien, toch heel anders dan op de foto's), tegels geleverd op de dag die ik aangegeven had, super vriendelijke chauffeur die het op de aangewezen plek heeft afgeleverd en geen enkele tegel was kapot.

Keigoed bedrijf!

De levering van de producten tiptop geregeld. De chauffeur heeft al het mogelijke gedaan om op de locatie te komen en gelost. De kwaliteit van de tegels super kwaliteit (excluton). Ben uitermate tevreden.

Goed geadviseerd en snel en netjes geleverd

goed en snel geleverd + goede service

Voor mijn achtertuin die uit twee delen bestaand heb ik een bestelling gedaan van 32m2 aan tuintegels die snel en goed geleverd zijn. Na deze bestelling kwam ik nog 15m2 te kort (meet foutje van mijn zijde, Omdat er veel schuine kanten zijn in mijn tuin). Dus nog 16m2 bij moeten bestellen - hier kwamen dan wel levering kosten bij, omdat ik niet aan een bepaald leverbedrag kwam. wat begrijpelijk is bij een kleine bestelling. Na een mail met de vraag of er misschien een korting mogelijk was. of een soort van korting bon? Kreeg ik vrij snel een mail terug dat 123 sierbestrating mijn een korting ging geven. Ik kan niet anders zeggen dat, 123 sierbestrating hier heel sierlijk en schappelijk mee om is gegaan. En ook hier wederom een snelle en correct levering. Ik raad iedereen aan met deze club zaken te doen. Prijs technische ook goed. Nog bedankt 123. Met vriendelijke groet.

Alles perfect geregeld.

Top top top

Super goed geholpen en qua levering ook alles op tijd en keurig neergezet

Aardig en Betrouwbaar bedrijf

We werden goed geholpen en alles is heel netjes verlopen. Prachtige stenen ontvangen en ze hebben ook een hele ruime keuze uit verschillende soorten stenen.

Levering was te laat na het weekend ipv ervoor

Tegels zouden vrijdag worden geleverd maar dat wordt 3 dagen later op maandag Verder zaten er bij de tegels ongeveer 10 zwakke en/of slechte tegels Ik had 50 m2 besteld

Onze ervaaring was zeer goed dus hier wordt vast meer bestelt..

Goeie service en prijs

Ze hebben een goeie service. Je kan gemakkelijk zelf een korting aanvragen en je tegels worden optijd geleverd! Ik zou zo weer bij jullie bestellen.

Helemaal top!

Vanaf selectie tot bestelling en levering is alles perfect gegaan zoals wij hadden gewild, dus, Top!

Nooit meer

Zet geen notitie over gewenste levering dag. Dat boeit hun totaal niet. Alles moet snel en zoals hun uitkomt. Dure tegels betekent bij hun niet met goed kwaliteit. Je moet echt geluk hebben. Anders koop je tegels waarvan je sommige weg moet weggooien. Door alle beschadigde tegels kwam ik alsnog te kort aan de tegels.Waardor ik elders in de buurt de zelfde dag tegels moest kopen. Neem geen risico en koop geen online tegels zonder te kijken. Kijk of je in de buurt tegels kan vinden en geloof mij maar dat heb je wel.

Prima service!

Goede service, goede levering. Wordt netjes op de plek neergezet die je wilt en mogelijk is. Erg mooie stenen!

prima geleverd

Ik heb 10 M2 tegels besteld omdat Ik tekort kwam, alleen jammer dat de kleur/tekening niet overeen komt met de gene die ik al gelegd had, ook braken 3 tegels spontaan door midden, maar deze na overleg vergoed gekregen, de levering was prima,

Niet heel goed

Net pakketten tegels open gemaakt maar hoop gebroken te warm ingepakt

Alles goed geregeld

Vriendelijk personeel en uitstekend kwaliteit tegels een dikke 10

Goede prijzen, snelle levering. Helaas slechte aftersales

De prijzen zijn goed en levering kon ook snel geregeld worden. Netjes (gratis) afgeleverd door bezorgservice van Kijlstra. Op de door mij aangegeven plek neergezet. Door veranderingen plannen hadden we 3 pakken nieuw in verpakking overgehouden. Deze wilden we retour doen. Maar de transportkosten werden 387 euro. Terwijl als je iets koop onder een bepaald bedrag, zijn de transportkosten 85 euro. 300 euro bovenop gooien omdat iets retour gaat. Plus nog je krijgt maar 70% van je aankoopbedrag terug. Ze hebben het zo gedaan dat je niets gaat retourneren, tenzij je netto verlies wilt maken.

Goed geregeld

Makkelijk, snel en goed geregeld

Het was goed voormekaar

Ik werd goed geholpen door de medewerkers aan de te telefoon en de aflevering was ook zeer goed voor mekaar.

goede kwaliteit

prijs kwaliteit verhouding is goed en er is altijd ruimte voor een mooie korting, ook de levertijd is prima en op maat aan te passen

mag in in één woord ook?: perfect

website - mail - bevestiging - opvolging afspraken - melding van de chauffeur en specifiek hoe deze in een kleine straat (tenminste voor de grote combinatie) met de kraan nog beter werd 'weggezet' dan was verwacht (Kijlstra)

Keurig op tijd geleverd.

Fijn geholpen en zeer vriendelijk!

Ik zou iedereen aanbevelen om bij 123sierbestrating te kopen!!

Offerte opgevraagd en hierop was eigenlijk binnen een paar uur al een reactie, bestelling geplaatst, werd gebeld omdat een artikel langere levering had en dat dit rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd zou gaan worden, ipv dat het een langere levering zou worden werd het een week eerder geleverd waardoor alles in een sneltrein kwam. Nu net een 2de aanvraag gedaan voor mijn achtertuin. Ik beveel 123sierbestrating iedereen aan.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude