Snelle levering, alles is correct verlopen. Mvg

Top service en product

In de winkel super goed geholpen. Klantvriendelijke service. Super makkelijk systeem met de offerte, met één druk op de knop zijn je spullen besteld. Ik ben Super blij met mijn tuintegels

Helemaal top Tegels zijn precies op tijd geleverd Raad het andere kopers aan

Goede service bij een mindere levering

Bij de levering zaten wat beschadigde tegels en nog wat oneffenheden. Dan moet je altijd maar afwachten hoe dat wordt opgelost. De klacht werd adequaat opgepakt en opgelost en de tegels zijn binnen een mum van tijd nageleverd. Wat ons betreft chapeau!

Mooie spullen, snelle levering

prima informatie en snelle levering

ok

Website is duidelijk met prijs en hoeveelheid dat nodig is. Bij bestelling zelf keus kunnen maken welke week het geleverd wordt. Informatie over levering is duidelijk.

Aanrader!

Prima website en bestel proces. Bij het aanvragen van een offerte gaat er nog ongeveer 10% korting vanaf wat natuurlijk mooi is meegenomen. Wat vooral een dikke plus is, is de klantenservice. Heel erg goed en vriendelijk geholpen bij telefonisch contact.

Snel, goede prijs/kwaliteit!

De volgende keer bestel ik weer bij 123!

Denken goed mee en zijn flexibel

Denken goed mee en zijn flexibel. Aanpassing order geen probleem.

De bestelde stenen voldeden precies aan onze verwachtingen en werden op de juiste dag geleverd.

Onze ervaring met 123 Sierbestrating is heel goed… Goed advies komen de gemaakte afspraken na.. Genoeg keuze mooie materialen… Prima om zaken mee te doen als particulier…

Levering binnen afgesproken tijdstip

Prima geregeld

Op tijd geleverd geen probleem

Goed geprijsd, op tijd volgens afspraak, zeer nette en bekwame levering

Één opmerking, bij de omschrijving van het zand staat alleen het gewicht vermeld. Ik weet niet hoeveel kilogram zand per vierkante meter dient te worden aangebracht, wel hoeveel kubieke meter. Ik dacht dat ik 1000 ltr had besteld maar het bleek 1000 kg te zijn. Dat worden heel veel losse zakjes zand halen. ;-)

Gewoon goed.

Enigste minpuntje is de communicatie over bezorgen. Zou vantevoren mail ontvangen maar kreeg de mail pas nadat de bestelling al geleverd was.

Op tijd geleverd en netjes geplaatst

Zoals gewenst belde de chauffeur dat hij er bijna was zodat ik de klant kon insecten.

Binnen twee dagen waren alle materialen keurig netjes en volgens afspraak in de voortuin geplaatst zodat ze niet in de weg stonden.

Goed product en goede service

Duidelijke site en de service en bezorging was top

Top geregeld

Super stenen ontvangen en goed geregeld allemaal.

Goed zo als verwacht

Gemaakte afspraak(en) nagekomen

Uitgebreide product keuze, goede service & prima afspraaken

Net product, eerlijke prijs en goede service

Website is overzichtelijk, productinformatie duidelijk, na bestellen van de U elementen waren status updates ook top.

Kwam een dag later dan besteld, maar zeer vriendelijke chauffeur

De belofte om gegarandeerd op de besteldatum te leveren, kon niet worden waargemaakt, maar de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snel en netjes

Eenvoudig besteld voor een scherpe prijs

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude