Niet goef

De tegels zijn niet goed de kleur heel licht grijs en heel veel witte vlekken. Het is zeker geen antraciet wat ik had besteld, het is niet de kleur zoals op de website. Wat is daaraan te doen?

Verkeerde info

Had 7cm betonklinkers via site besteld en hoorde maar niks na 5 dagen. Door zelf te bellen gaf de persoon aan dat deze niet meer besteld(7cm) kon worden en alleen 8cm op voorraad is. Deze toen maar laten komen en dat ging wel heel vlot,Na telefoontje in 3 dagen bestelling keurig geleverd

Uitstekende prijs, kwaliteit en service

Wij zijn goed geholpen door Patricia. Eerlijk advies en goede service. Na de koop en zelf na levering worden vragen snel en naar tevredenheid beantwoord.

Ik had een bestel fout gemaakt, ondanks dat het mijn eigen fout was ben ik heel goed geholpen om een oplossing te vinden.

Tegels uitgezocht hier en na een nette en snelle levering kunnen wij genieten van een mooi stukje straatwerk in de tuin . Zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Aflevering op tijd, volgens specificaties... prima dus!

De status van je bestelling wordt netjes doorgegeven. Professionele en vriendelijke vrachtwagenchauffeur die het komt afleveren. En uitstekende prijzen.

goede indruk

Afspraken zijn prima uitgevoerd op tijd geleverd

Nette aflevering van de tegels

Netjes verpakt en tussen alle tegels bescherm nopjes

Overkapping

De bestelling liep wat stroef, omdat er geadverteerd wordt dat ze op korte termijn leveren (binnen 7 dagen). Helaas duurde het een aantal weken. Uiteindelijk is het geleverd en moet zeggen dat het een mooie overkapping is geworden. Door het transport is er schade ontstaan en in overleg zijn we tot een goede oplossing gekomen.

Snelle levering, uitstekende producten

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst en wederom tevreden over de levering en kwaliteit. Topbedrijf om mee zaken te doen.

Super service en snel geleverd

Super service en snel geleverd. Goede kwaliteit van het product voor een nette prijs. Je word op de goed hoogte gehouden qua levering.

Goede service en vertrouwd!

123 sierbestrating met aan het roer Sander is een vertrouwd en kwalitatief goed bedrijf!

Betrouwbare website voor bestrating.

Heb voor de tweede keer bestrating via 123sierbestrating.nl besteld en wederom een prettige ervaring meegemaakt. Alles keurig en volgens planning geleverd. Eventuele problemen worden direct opgelost.

Top alle afspraken zijn netjes nagekomen en dat zonder één keer te bellen.

Perfect,de chauffeur die kwam lossen is een goed gezicht voor jullie bedrijf. Het was krap normaal gesproken zeggen ze gelijk dat gaat niet. Jullie chauffeur daar in tegen heb laten zien wat service is een, wereld vent en zeer correct. Bedankt

Alles goed geregeld

Eenvoudig te bestellen overzichtelijk en een goede afhandeling

keurig volgens afspraak

Duidelijk uitleg en goed advies. Geeft een mooie korting en komt de afspraak na.

Oke niet snel maar netjes geleverd

Goede en en snelle levering!

Twee maal betontegels besteld en een goede levering op afgesproken tijd. Mooie tegels ontvangen!

Snel en netjes geleverd

De bestelde producten zijn snel en in nette staat geleverd. De chauffeur was erg vriendelijk en zette de producten netjes op de daarvoor aangegeven plaats.

Netjes afgeleverd goede kwaliteit !!

Netjes afgeleverd goede kwaliteit !!

prima levering

de tegels waren prima

goed geregeld

Snel en afspraken zijn na gekomen.

Snel en tegen prima prijs geleverd.

We kunnen niet anders zeggen dat alles van een leien dakje liep, zo als het hoort te zijn. Vanaf de bestelling tot aan de chauffeur. Volgende keer gewoon weer een bestelling plaatsen

Goede service, levering en kwaliteit

Goede service tijdens bestellen en afleveren.

perfect

snelle levering, op tijd zoals afgesproken voor een goede prijs.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude