Alle verwachtingen nagekomen

Goede materialen van leverancier Kijlstra. Geen lange levertijd. Netjes gelost op gewenste locatie door chauffeur

Op woensdag alles besteld en op maandag al geleverd Alles netjes op de oprit geplaatst. Waren wel 3 tegels met een afgebroken hoekje maar dat was niet erg omdat er toch nog geslepen moest worden.

Simpel bestelproces, goede website, groot assortiment, snelle levering volgens afspraak, duidelijke communicatie v.w.b. levering.

Prima en snelle service

Snel gebracht en chauffeur denkt mee mbt wegzetten stenen.

Perfect materialen en snelle levering!

Prachtige tegels & opsluitbanden besteld en binnen een paar dagen in huis!

Soepele bestelling, snelle levering, prima kwaliteit

Ik had stapelblokken voor mn voortuin nodig en kwam al snel bij 123Sierbestrating.nl uit. Dit is echt waarvoor internet is uitgevonden. Zoeken, klikken, klaar. Al 2 dagen later stonden er 3 grote pakken steen op de stoep, de kokers kit volgde de dag erna. Ruim binnen afgesproken tijd. Ze hebben het bestelproces van begin tot eind helemaal op orde. Aanrader!

Super snel geregeld

In de ochtend besteld en dezelfde middag geleverd dat kan niet sneller!

De belofte niet helemaal nagekomen, maar wel hun best gedaan zo snel mogelijk te leveren

Zie boven

Erg tevreden

Mijn Bestelling werd al naar 2 dagen keurig afgeleverd.

Prima prijs en service

Prima bedrijf om sierbestrating te bestellen. Ik had een fout gemaakt in de bestelling, binnen 24uur had ik die ontdekt en mail gestuurd. Aantal uren later was de bestelling aangepast naar het juiste aantal van 2 maten. Levering verloopt via de fabrikant van de bestrating, beide leveranciers waren netjes in hun communicatie omtrent de levering.

Is erg goed

Ben erg tevreden

netjes afgeleverd

vlotte levering

Had betonstenen besteld,levertijd 5 dagen,maar ze werden al na 1 dag geleverd,voor mij ideaal.

Goed en correct geleverd

Goed en correct geleverd.

Zeer goed.

Goede materialen, snelle correcte levering.

Precies in de afgesproken tijd geleverd,alles netjes verpakt

Goeie stenen voor een goede prijs,top

Meer dan uitstekend

Zoek niet verder! Bij 123Sierbestrating.nl is zoveel keuze, je zult daar altijd slagen. Ik heb daar gevonden wat ik zocht voor de laagste prijs en de beste service. Een echte aanrader.

Fantastisch...warm aanbevolen aan eenieder die bestrating nodig heeft!

Vriendelijk in de omgang en doen wat ze beloven!

Snel en duidelijk

Goede afwikkeling van mijn bestelling. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd.

Mooie tegels op tijd geleverd

Met aandacht voor het plaatsen van de pakketten en snelle service. Alleen jammer dat op de website staat dat retourneren mogelijk is met 75 % terugbetaling van de opgehaalde spullen - min transportkosten natuurlijk - waarbij bleek dat € 300 nog niet eens rendabel is. Zelfs als je niet goed calculeert :-), is 123sierbestrating toch een uitstekende leverancier van stenen en tegels.

Mooie orde op het eerste gezicht.

Levering was netjes zoals omschreven stond. De levering zag er netjes uit. De stenen waren zoals op het plaatje te zien. Toen we lager er in de stapel kwamen zagen we veel kapotte/ beschadigde tegels met ongelijke diktes.

Alles goed verlopen en een snelle levering, zijn dik tevreden

Op voorraad maar toch niet?

Spullen in het weekend besteld en betaald want was op voorraad stond op de site. Zou vrijdag geleverd worden en dus een stratenmaker voor zaterdag besproken. Dinsdag kreeg ik een telefoontje dat het niet op voorraad was. Ik vroeg waarom dat niet op de site vermeld was. Antwoord, moeilijk moeilijk, corona corona enz. Spullen komen 3,4 weken later. Plotseling stond wel op de site vermeld dat de levertijd langer is!? Het kan dus wel en had dat even eerder gedaan, dan had ik geen problemen gehad en was mijn tuin al klaar geweest. Nu staan de spullen nog 4 weken ( zijn we 8 weken verder) in de tuin omdat de stratenmaker niet eerder tijd heeft. Jammer dat het zo moet gaan. De spullen zien er tot nou toe(in de verpakking) netjes uit en de transporteur/chauffeur heeft het keurig afgeleverd. Kortom, ben gewoon eerlijk en duidelijk en werk je site gelijk bij. Bij de kolom of ik het bedrijf aanbeveel? Zou ik willen zetten, ga eerst bellen alvorens te bestellen, maar dat kan niet, dus word het een Nee, maar een Ja kan ook, misschien hebben ze er iets van geleerd.

Goed en snel

Bestelling en levering goed verlopen. In de mail stond alleen dat de chauffeur 30 min. voor levering zou bellen. Maar geen belletje gehad. We waren niet thuis, maar de stenen waren netjes op de aangegeven plek neer gezet.

Na een beetje tegenslag is alles tot zeer tevredenheid afgehandeld. Onze complimenten daarvoor.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude