De bestelde stenen voldeden precies aan onze verwachtingen en werden op de juiste dag geleverd.

Onze ervaring met 123 Sierbestrating is heel goed… Goed advies komen de gemaakte afspraken na.. Genoeg keuze mooie materialen… Prima om zaken mee te doen als particulier…

Levering binnen afgesproken tijdstip

Prima geregeld

Op tijd geleverd geen probleem

Goed geprijsd, op tijd volgens afspraak, zeer nette en bekwame levering

Één opmerking, bij de omschrijving van het zand staat alleen het gewicht vermeld. Ik weet niet hoeveel kilogram zand per vierkante meter dient te worden aangebracht, wel hoeveel kubieke meter. Ik dacht dat ik 1000 ltr had besteld maar het bleek 1000 kg te zijn. Dat worden heel veel losse zakjes zand halen. ;-)

Gewoon goed.

Enigste minpuntje is de communicatie over bezorgen. Zou vantevoren mail ontvangen maar kreeg de mail pas nadat de bestelling al geleverd was.

Op tijd geleverd en netjes geplaatst

Zoals gewenst belde de chauffeur dat hij er bijna was zodat ik de klant kon insecten.

Binnen twee dagen waren alle materialen keurig netjes en volgens afspraak in de voortuin geplaatst zodat ze niet in de weg stonden.

Goed product en goede service

Duidelijke site en de service en bezorging was top

Top geregeld

Super stenen ontvangen en goed geregeld allemaal.

Goed zo als verwacht

Gemaakte afspraak(en) nagekomen

Uitgebreide product keuze, goede service & prima afspraaken

Net product, eerlijke prijs en goede service

Website is overzichtelijk, productinformatie duidelijk, na bestellen van de U elementen waren status updates ook top.

Kwam een dag later dan besteld, maar zeer vriendelijke chauffeur

De belofte om gegarandeerd op de besteldatum te leveren, kon niet worden waargemaakt, maar de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snel en netjes

Eenvoudig besteld voor een scherpe prijs

Tegels zijn prima, de levering heeeel slecht

De tegels en stoepbanden zijn naar wens. De levering daarentegen slechter dan slecht! Ik had een datum uitgezocht en vrij genomen. Ze vonden het echter makkelijker om ze 5 dagen eerder te leveren. Zonder bericht en 2 km van de locatie. De stenen hebben daar dus 5 dagen langs de weg gestaan zonder dat ik dat wist. Ik moest ze zelfs zoeken, een aanhager huren, inladen, vervoeren en weer uitladen. Dat waren de 150 eure vevoerskosten dus niet waard.

prima gedaan

ik was afwezig toen de chauffeur alles afleverde, had de plaats gemarkeerd met een pallet daar stonden keurig de stenen op een de rest er naast, was er zeer content mee, zulke wil ik vaker aan de deur

Wij zijn heel tevreden over . .

Prijs kwaliteit van de tegels top, de levering minder.

We hebben eerder ook gekocht bij 123sierbestrating en waren zeer tevreden, echter deze tweede levering werden de tegels aan de voorzijde ipv de achterzijde van het huis geleverd. De chauffeur in kwestie kwam erg geïrriteerd over en wilde of kon niet omrijden. Terwijl dit de vorige keer wel mogelijk was. Hierdoor moesten we dus zelf de tegels alsnog naar de achterzijde van de woning sjouwen. Voor de leverprijs van €90 vinden we dit erg jammer. Over de tegels zijn we tevreden. Een mooie kleur en een mooie prijs.

Top service’

Mijn bestelling geplaatst deze zou ik na 5 werkdagen ontvangen, echter een mail gestuurd met de vraag of het een paar dagen eerder kon en dat is gelukt! Super blij met mijn bestelling.. vriendelijke chauffeur en prijs kwaliteit verhouding is prima. Zeker een aanrader.

Goed geregeld

Er werd gedaan wat we hadden afgesproken behalve ik had verwacht een berichtje het moment dat het werd bezorgd.

Hele snelle service

Besteld met een levering uiterlijk een week. Ik was ook erg verbaasd dat ik binnen 48 uur na bestelling een telefoontje kreeg dat de chauffeur al in de buurt was. Als je snel tegels nodig hebt dan is dit je juiste plek.

wederom super

voor de 2e keer zaken gedaan met 123sierbestrating en aan alle wensen voldaan. zeer een aanrader

De tegels waren al geleverd voordat ik bericht kreeg dat de zending onderweg was. Maar zeer mooie tegels en goed verpakt aangekomen.

de bestelde stenen zijn snel afgeleverd, bestellen ging soepel, er waren maar 2 Excluton 50 x 50 x 4 cm stenen van de 30 m2 gebroken, dat kan gebeuren, dus geheel tevreden.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude