Fijn bedrijf en service gericht!

Prettige site met mogelijkheid om scherpe offerte aan te vragen.

hoor niets terug

ik heb bijna 2 weken gebeld tegels stuk 3 stuks ze vertelden maak foto een mailtje gestuurd met gebroken tegel foto hoor niets bij stapelblokken ook sommige stukjes eraf ben er klaar mee

Goed!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Topservice!

Erg behulpzaam en denken met je mee!

Gewoon goed en direct

Heel fijn, materialen eerder geleverd dan verwacht. Levering soepel en compleet

Top service!

Deze tegels zijn super mooi. Echt heel stylish! Iedereen zegt dat het er luxe uitziet. De levering was heel snel, binnen 3 dagen al geleverd! 123sierbestrating is echt een aanrader!

Tegels waren op tijd afgeleverd Voor de zekerheid had ik 1 extra tegel besteld In 1 pakket zat een gescheurde tegel midden in het pakket Dat lijkt me een productiefout van Kijlstra Kan niet tijdens transport gebeurd zijn

Redelijk tevreden

Van de 6 geleverde pakketten zijn de buitenste tegels beschadigd. Ik heb dit in een mail aan klantenservice doorgegeven en verwacht nu op de volgende werkdag een reactie

Duidelijke site, goeie klantenservice. Wilde de levering wijzigen na 1 weer eerder. Werd zonder problemen geregeld Top bedrijf

Bestellen, betalen en geleverd krijgen binnen een week.

goed geholpen aardige man

alles zoals afgesproken! TOP

Ik ben tevreden over 123 sierbestrating en het leveren van de stenen

Prima stenen tegen een goede prijs

Goede ervaring en een snelle levering

Snel en volgens afspraak

Goed product en duidelijke afspraken voor levering

Scherp geprijsd

Wij hebben onze sierbestrating bij 123 sierbestrating gekocht, Wij zijn zeer tevreden over de bestrating, ziet er keurig uit, de prijs is super en we hebben zelfs extra korting gekregen, de service is uitstekend! Na een berekenfout van onze kant konden we moeiteloos de hoeveelheid aanpassen en ook de leverdatum kon zonder probleem worden aangepast! Wij zijn zeer tevreden en zullen hier zeker nog een keer bestrating weghalen als dit nodig is!

Fijne zaak, snel, makkelijk en voordelig met goede klantenservice

Fijne zaak met mooie showroom zodat je tegels niet alleen buiten maar ook in nieuwstaat binnen kunt zien. Een showtuin hebben we niet gezien en zou welkom zijn. Vriendelijk personeel en goed geholpen. Online bestelproces werkt super, eenvoudig en snel. Levering werd goed nagekomen, zelfs eerder dan was aangegeven. Helaas waren er bij ons na levering relatief 14 tegels kapot maar omdat we 10% extra hadden bestelt kwamen we gelukkig goed uit. Voor 123Sierbestrating echter geen probleem. Zij gaven binnen een dag al aan dit te zullen gaan regelen. Her alle vertrouwen in dat dit ook goed komt.

1 tip, het bezorgen van de bestrating mag wel wat duidelijker wezen. Een week van tevoren moet dat toch wel duidelijk kunn wezen.

Nette levering op tijd.

Goed geholpen en mooie prijs

Vlot afgehandeld.

De door mij bestelde tegels werden vlot geleverd. Leverancier dacht goed mee.

Fijn

Prettige service gehad. Denkt mee met de klant.

Ruime keuze, eerlijk advies en goede communicatie!

Mooie showroom, duidelijke uitleg en advies, mooie korting en super snel geleverd. Op dinsdag besteld en de maandag erop al geleverd. Levering (rechtstreeks vanaf de fabriek van Excluton) in de woonwijk (rijtjes huis) ook keurig gegaan en geplaatst in de voortuin waar we ze graag wilde hebben. De rest van de bestrating komt later dit jaar aan de beurt dan komen we zeker weer terug.

Het ging in het begin wat mis met de stenen, wegens wat beschadigingen en kapotte stenen. Maar ze hebben het allemaal voor me opgelost.. ik ben echt tevreden hoe ze mij tegemoet gekomen zijn echt geweldig.. ook meneer Sander, echt top gedaan ( echt bedankt). De levering was heel snel en ook heel vriendelijke medewerkers..

Mijn ervaring is super snel geleverd goede prijs

Alles keurig en snel geleverd, goede communicatie. Zeker een aanrader voor al uw bestrating! Mijn complimenten

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude