Prima service en snelle levering!

Netjes op tijd geleverd.

Blijkbaar stonden er teveel auto,s op de parkeerplaats achter waardoor de chauffeur aan de voorkant heeft gelost. In de modder dus zijn daar niet weg te krijgen met een pompwagen.

Helemaal goed

Mooie tegels. Afspraken van levering zijn soepel verlopen. Contact met het bedrijf was goed. Snelle reactie op mijn vraag. Zeker aan te bevelen.

Prima service!

Prima service en snelle levering.

Goed zaken doen met 123bestrating

Aflevering conform afspraak, nette prijsstelling en prima produkten scala.

De webshop en service zijn prima. Ik had wel graag een melding willen ontvangen over hoe laat en wanneer al die tegels geleverd zouden worden…

keurig gebeld een half uur van te voren .

Bestelling en levering heel goed verlopen

Duidelijke website, makkelijk bestellen en heel tevreden met kwaliteit van de door mij bestelde onderdelen. Ook aflevering verliep in zeer goed overleg met de chauffeur. Deze nam vooraf contact met mij op over de dag en tijdstip van levering.

Helemaal prima

De dag ervoor gebeld hoelaat hij zou komen. Heel fijn. Alles netjes aan de kant van de oprit neer gezet. Geen aanmerkingen.

Goede communicatie, Voor een prima prijs bestelling geplaatst voor tuintegels deze werden na 2 dagen bezorgd. Top!

De levering is goed

Alles goed geleverd. Alleen jammer dat de bestrating niet op pallets zijn geleverd, of blokken. De hijskraan voor verder transport, kan er niets mee.

Zeer slecht, niets bestellen!

Zeer slechte ervaring. ca 40 m2 klinkers besteld/ 5 pallets. Vooraf gebeld dat mijn woning voor een grote vrachtwagen moeilijk bereikbaar is en dat het raadzaam is om een heftruck of pompwagen mee te nemen. Telefonist maakte een ongeïnteresseerde indruk. Een paar dagen later kwam de leverancier en inderdaad hij kon de straat niet in. Vervolgens heeft hij de 5 pallets op een straathoek gedumpt. Volgens de alg voorwaarden mag dit. Chauffeur zoekt de best mogelijke plaats om te lossen. Kortom 5 pallets op de hoek van de straat. Advies van mij. Bestel niet bij dit bedrijf!

Ik heb geen ervaring over dit product

Tevreden

Na de bestelling zeer snel geleverd top .

Maar de kwaliteit van van de tegels vallen mij Zeer tegen. Omdat ze heel bros zijn .met het leggen van de tegel . Na het uitvlakken van het zand hoefde ik maar een zachte tik met de rubberen hamer te geven en je had 2 tegel stukken. Dat is het enige nadeel. Voor de rest zeer nette service.

Bestelling was gunstig maar bezorging slecht

Hallo goede morgen de bestelling werd niet voor de deur maar op om de hoek afgezet om dat meneer de chaufeur niet de straat in kon İk moest de tegels een voor een zelf sjouwen

Volledig volgens afspraak

Mooie tegels voor een redelijke prijs

Tegels besteld in November 2021. Afgesproken dat de levering week 1 2022 zou komen. Alles prima geregeld en volgens afspraak precies op het juiste moment geleverd. Complimenten!

Snel geregeld!

Snrl geregeld, snelle reacties, korting snel op gereageerd, stenen tijdig gebracht. Al met al top.

Snelle en nette levering, goed contact met de chauffeur, heeft hij keurig gedaan. Helaas is 123 sierbestrating moeilijk telefonisch te bereiken, dat is soms vervelend. Tot nu toe weinig klachten over de bestrating, maar we zijn nog bezig.

Via de website tuinlampen besteld. Geleverd binnen drie werkdagen zoals beloofd!

Levert wat je verwacht. Duidelijk netjes en snel

Prima op tijd geleverd en neer gezet

Na overleg met chauffeur zijn de tegels gelost en neergezet op de gewenste plek.

Duidelijke site en betrouwbare levering

De service is prima. Duidelijke site en snelle levering.

Minpuntje dat het moeilijk is om vergeten nabestelling te plaatsen verder goeie tegels wat ik verwachte en besteld hebt heb ik gekregen

Echt alles ging goe

De chauffeur had een grote vrachtwagen bij zich, en de straat waar ik woon is nogal smal. Maar die chauffeur klaagde niet en moest wel honderd keer steken, echt grote respect

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude