Slecht bereikbaar. Vakantie stond niet aangegeven. Week lang geprobeerd te bellen.

Later bij contact wel goede service

Geleverd volgens afspraak.

Makkelijke en overzichtelijke site. Goede communicatie tbv levering. Een aanrader.

Lekkere snelle levering

Goede service . op de vraag of de bestelling eerder mag worden geleverd, i.v.m. de feestdagen had ik geen bezwaar., netjes gelost op de afgesproken plaats.

Zeer slecht

Hoe slecht kan het zijn? Een week te vroeg leveren! Enkele vierkante meter stenen onbruikbaar door impregnatie fouten. Stenen die helemaal groen zijn uitgeslagen. Stenen uit een zelfde partij met hoogteverschillen tot wel 5 mm. Zeer arbeidsintensief leggen. Stenen van diverse kleuren van de zelfde batch, stenen met overmatig veel putten, enzovoorts. Triestig. Duidelijk B-kwaliteit stenen terwijl men betaalt voor A-kwaliteit stenen. Vervolgens een slechte communicatie. Eens en nooit meer.

Tegels beschadigd

Tegels zijn netjes in overleg geleverd, helaas van de 6 pallets zijn er meer dan 2 pallet tegels beschadigd en stukjes uit.Dus in totaal 44 tegels. Probeer contact te zoeken en zijn slecht bereikbaar.Geen vertrouwen dat dit goed gaat komen.Ben ook benieuwd of contact gezocht gaat worden.Zeer ontevreden.

Eerder geleverd als gedacht en goede kwaliteit

Fijn geholpen

Goede en duidelijke site. Bij telefonisch contact werd ik gelijk geholpen. Fijn!

Prima..alleen zou de chauffeur bellen als hij er bijna zou zijn maar dat is niet gebeurt

Gewoon goed!

Alles netjes geleverd

op tijd geleverd

duidelijke website, netjes geleverd door de transporteur. Voor de tijd gebeld hoe laat hij er zou zijn, en hij was er.

Mooi op tijd, goede spullen. Eerlijke hulp en redelijk geprijsd

Zeer nette en vlotte behandeling van de bestelling

Bij bestelling heb ik verzocht het op een bepaalde tijd aan te laten leveren. Hier is keurig rekening mee gehouden en kreeg vooraf van de chauffeur een belletje voor overleg. Enig minpunt was dat dezelfde chauffeur de dag zelf, om begrijpelijke redenen, wat later was. Wat ik prettig had gevonden als dit even was doorgebeld/geappt

Tegels werden door kijlstra erg snel geleverd. Dag voor de levering mailtje ontvangen dat deze geleverd werden. (Daar kwam voor mij pas weer zichtbaar dar het huisnummer verkeerd was vermeld op de afleverbon) Contact gezocht met 123sierbestrating,telefonisch en mail..op de website stond dat men pas na 09:30 geopend zouden wezen. Toen maar zelf contact gezocht met kijlstra . Ze hebben deze vergissing voor mij aangepast . 2 uur later kreeg ik alsnog een antwoord van 123sierbestrating dat dit aangepast was en goedkwam...(dat had ik zelf al gedaan) Vervolgens werden nog 2 tubes lijm door 123sierbestrating opgestuurd worden. Deze werden wel weer naar het verkeerde adres gestuurd!

Goeden ervaring en snelle levering

Prima levering

Prima levering alles zo is afgesproken

Slechte communicatie

Aan de telefoon geschoffeerd worden door de medewerker. Dat maak ik niet vaak mee. Klant is koning is hier niet aan de orde. Ook werd er gezegd dat de chauffeur zou bellen half uur van tevoren, maar deze stond ineens op de stoep. Chauffeur daarentegen wel erg aardig. Stenen waren ook deels beschadigd, hoekjes eraf. 2 sterren voor de chauffeur en voor de snelle levering.

De levering en het contact met jullie was echt uitstekend. Ik zou zo nog een keer bij jullie bestellen als dat nodig is in de toekomst.

Prima zaak met goede kwaliteits/prijsverhouding

1 pakket stenen verkeerd geleverd ( overigens niet de fout van 123) werd zeer snel en prima opgelost. Denken mee net probleem.

Materiaal goed aflevering zou beter kunnen

De aflevering was voor mij niet duidelijk genoeg. Kwamen tussen 07.00 uur tot 21.00 uur s'avonds. Kreeg bericht van levering 10 min. van te voren. Materiaal is niet geleverd op een pallet, moest alles met de hand overladen. Materiaal was wel van goede kwaliteit en snel geleverd

Duidelijk en goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aflevering verliep ook heel soepel en conform afspraak.

Correct geleverd

Netjes ingepakt en geen schade.

Goede snelle service!

Snel en netjes geleverd.

Kwaliteit en volgens afspraak

Keurig

Scherpe prijs en snelle levering. Contact via de mail verloopt ook uitstekend.

Top bedrijf met de juiste ervaringen!

Ik heb meerdere malen bij dit bedrijf besteld. Keer op keer kwamen ze me de juiste informatie, Ook als er iets niet meer leverbaar was. Waar hun uiteraard ook niks aan konden doen. Kwamen ze met mooie snelle oplossingen. 123. En bij 4 staat het voor de deur..

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude