Wat je besteld krijg je geleverd

Afspraak zoals afgesproken

Niks op aan te merken!

Zeer scherpe prijzen en prima snelle levering. Tip: vraag korting aan! Scheelt aanzienlijk en komt niet een de buurt van andere aanbieders. Heeft mij een hoop geld bespaard!

Snelle levering, mooi product

Besteld en toen bleek de weg afgesloten te zijn in de week van levering. Er werd fijn meegedacht en de stenen kwamen eerder. Wel een miscommunicatie over het leveren op pallets. Dit was namelijk niet het geval ondanks dit nagevraagd te hebben. Uiteindelijk een mooie oplossing gevonden voor het verplaatsen van de stenen. Wederom dank voor het meedenken.

Zeer correcte vriendelijke behandeling

Komen de afspraken na

Goed advies, vriendelijk personeel, makkelijk bereikbaar.

Goed advies, vriendelijk personeel, makkelijk bereikbaar. Ook na de de order en betaling een goede aftersales. Prettig is dat ik het afleveradres na de bestelling nog kon veranderen. Vervoerder smst je wanneer ze komen om de leveren. Zeer aardige en behulpzame chauffeur getroffen. Kortom ga niet eerst na Hornbach om afgeblaft te worden ga direct naar een echt bedrijf !!!!

Super goed

Snelle levering, netjes afgeleverd alles in overleg. Ze waren lijm vergeten, hadden zelf gebeld om dit zsm na te leveren zodat alles keurig op tijd was.

Zeer uitgebreid assortiment gratis thuis bezorgd

Vrijwel alle soorten bestrating mogelijk incl bijbehorende artikelen zoals opsluitbanden en ophoogzand. Alles binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.

Netjes afgeleverd op een heel verkeerde plaats.

De tegels en opsluitbanden zijn netjes afgeleverd zonder schade maar lagen ver buiten handbereik. Vanaf 07.15 uur was ik al wakker om de chauffeur op te vangen en te verzoeken om de levering op een aangewezen plaats te plaatsen. Het schijnt dat de chauffeur rond 08.15 uur de lading heeft gelost zonder mijn aanwezigheid. De vrachtbrief vond ik in mijn brievenbus rond 11.00 uur. Ik dacht nog; hij kan wel mijn brievenbus vinden maar niet mijn deurbel? Vreemd. Aangezien wij een hond hebben die altijd reageert op de deurbel moet ik toch aannemen dat hij niet heeft aangebeld. Jammer maar de bestelling lag veel te ver van de plaats waar ze moesten zijn, op ongeveer 25 meter van de juiste plaats. Dit kostte onnodige zware arbeid en heeft mij fysiek geen goed gedaan.

alles juist en op tijd geleverd

echter waren bij 4 tegels enige beschadigingen aan de hoekpunten, gelukkig had ik wat ruim besteld.

Top geregeld

Alles volgens plan verlopen

oke

Super scherpe prijzen Goede kwaliteit Klantenservice is gewoon goed

Snelle afhandeling en levering

Bestelling was eenvoudig te doen. Snelle response en levering keurig volgens afspraak.

Goede prijs kwaliteit verhoudin

Er werd snel gereageerd op de aanvraag en we werden op vragen snel en netjes geïnformeerd.

Mooie tegel voor ons overdekte terras

Van bestelling tot het erin leggen van de tegels is alles goed gegaan. Het leek erop dat het een iets andere tegel was, maar dat ligt aan de hoeveelheid licht dat erop scheen. Na mailcontact gehad te hebben, klopte de code wel. Mooie grijze tegel met een bruine glans er doorheen. Wij zijn heel tevreden, ondanks dat we tegel niet in het echt gezien hadden. In het plaatje op de site lijkt de tegel veel bruiner. Bedankt

Super, niets te klagen. Van bestelling tot levering, top.

Prima ervaring

Bestelling compleet geleverd en eerder dan vermeld op website.

Fijne service, ook als het niet allemaal volgens plan gaat

60m2 waaltjes, opsluitbanden en wat zand besteld. Gezien levertijden kon het in 2x geleverd worden. De tweede levering ging niet volgens plan (lang leve de slecht bereikbare nieuwbouwwijken), maar (samen met) de dames van de backoffice werd dit prachtig opgelost.

goede service en prijs

Alles verliep op rolletjes en snelle levertijd.

Super snel

Altijd vriendelijk. Zelfs als je een aantal keren iets aanpast.

Goede leverancier en goede prijzen

Makkelijk te bestellen en ze komen het leveren op de datum die je aangeeft. Vriendelijk personeel en bellen van te voren om te leveren.

Heel goede ervaring

Eerlijke en meedenkende medewerkster. Keuze was daardoor ook snel gemaakt. De levering van de tegels verliep ook vlekkenloos. Snel en op tijd.

Goede en snelle service

Na email contact te hebben gehad had ik na 2 dagen mijn bestelling al binnen toppie.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude