Helemaal tevreden!

Kleur van de tegels mooier dan op de site. Ik heb Omber 60x60x4. Geen schade bij levering, dus heel blij mee...

ondanks de tegenslagen wel prima

2 x besteld bij 123 sierbestrating. eerste keer waren de stenen niet leverbaar i.v.m.. machine die stuk was voor meerprijs konden we wel een alternatief uitzoeken. Tweede keer stond voorraad voldoende op de website en na ontvangst van mail niks aan de hand, paar dagen later een mailtje met dat de stenen niet op voorraad zijn. Voor meer prijs konden we wel een alternatief uitzoeken. al met al zijn we uiteindelijk veel duurder uit geweest. Levering van de stenen word keurig geleverd. Stenen waren heel bij aankomst. We bevelen 123 sierbestrating wel aan, alleen goed om de voorraad denken!

Scherpe prijs en volgens onze verwachtingen

Geweldig hulpvaardige chauffeur

Geweldig hulpvaardige chauffeur top!!

Aflevering was 600 meter verder in de straat!!!

We hebben vervoer moeten huren om de aflevering bij ons in de tuin geplaatst te krijgen. Dit bracht extra kosten met zich mee waar hij niet op gerekend hadden. De geleverde tegels e.d. is oké. Wat de aanbeveling betreft: Ja voor de geleverde tegels, neen voor de aflevering

Snelle bezorging en prachtige kwaliteit

Mooie tegels snelle levering.

Prima service en levering

Goede info en fijne service. Zou er zeker weer bestellen!

alles volgens plan verlopen

Duidelijke website. Bestelling op tijd en keurig uitgevoerd. Redelijke prijzen.

Toppers

Geen opmerkingen. Alles was goed geregeld! Helaas een aantal tegels met schade maar die werden binnen 3 dagen al nageleverd.. Volgende keer zeker weer!

Goede levering en meer begeleiding

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Prompte levering en meedenkende transporteur

Perfect bedrijf

Komt alle afspraken na en word netjes en goed geleverd

Super geleverd en scherpe prijzen

Iets lange levertijd, maar scherpe prijzen en leuke persoonlijke korting.

Zeer kundig, meedenkend. Oplossing gericht, duidelijke communicatie.

Goede kwaliteit - goede service

Prachtige kwaliteit, attente klanten benaderingswijze

Duidelijke site, juiste communicatie en ook een prima levering via Excluton uiteindelijk.

Zeer tevreden, snelle levering en prijs kwaliteit top!!

Vriendelijk personeel, afspraken komen ze na.. Product en prijs perfect, en netjes geleverd binnen 1 week!! Zeker aanrader om showroom te bezoeken en bestelling te plaatsen… Thx voor jullie service!!

Bij het uitzoeken van de materialen: tegels, blokken, grint en bandjes hielp de rekenhulp goed mee om de juiste hoeveelheid te bestellen. Door een vergissing heb ik moeten mailen, hier werd snel op gereageerd. De bezorger was erg vriendelijk en heeft de materialen geplaatst waar ik dat wilde. De enige kanttekening die ik kan bedenken is dat er van de tegels een aantal stuk waren, hoekjes eraf, maar door deze voor opvulling van het terras te gebruiken was dit geen probleem. Ik ben een tevreden klant. Ps erg snelle levering!

Totaal niets op aan te merken

Van bestelling t/m levering in een woord TOP

Waardeloos bedrijf

80 meter Diephaus tegels gekocht A kwaliteit maar de tegels zijn zo krom dat het volgens mij B keus is dus ben gewoon opgelicht en de fabriek zegt valt binnen de tolerantie dus koop nooit bij deze firma's. Gr.joop

Correcte afhandeling bezorging en kwaliteit stenen voor een goede prijs.

Super tegels

De tegels zijn netjes op de afgesproken tijd geleverd en ook allemaal heel. Jammer dat er op de vrachtwagen geen vorkheftruck aanwezig was. De vrachtwagen kon door zijn lengte de draai niet maken om de straat in te komen en mede daardoor zijn de pallets en de baal zand op de hoek van de straat neergezet waardoor de 150 tegels van 60x60 c.a. 35 meter handmatig verplaatst moesten worden. Ook wijkt de kleur van de tegels ( Cloudy Trias) sterk af van wat er op de foto wordt getoond. Kwalitatief zijn de regels wel goed.

Prachtige tegels, niet in Nederland te verkrijgen, makkelijk schoon te houden met hoge druk borstel, maar het belangrijkste is de service! Super snel en goed bereikbaar. Snijadvies op de site gelieve opvolgen, die is uitstekend!

Prima ervaring

Alles gegaan zoals was afgesproken. Bij vragen kreeg ik snelle reactie terug. Prijs was prima. Chauffeur zeer netjes en hulpvaardig. Ben zeer tevreden en zal er in de toekomst zeker nogmaals wat bestellen.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude