Prima service, volgens afspraak geleverd.

Aardige chauffeur die ook meedenkt.

Bug in online bestelling Goed opgelost

Er was een fout in de online bestelling waardoor ik geen mail kreeg van de transporteur (bestelling was blijven hangen) Gebeld met de klantenservice en na enige inspannning van Sander is alles goed opgelost

Prima, alles volgens afspraak

Stenen besteld en afgeleverd in de week zoals afgesproken. Snelle levering na bestelling.

heel erg positief

perfect geholpen zeer meedenkende mensen goede prijzen en kwaliteit

Zeer snel reactie op mail

Zeer goede prijs en snel geleverd.zou 5 tot 10 werkdagen geleverd worden maar was al met 5 werkdagen

Na het lezen van paar slechte beoordeling dacht ik ga gewoon bellen. Gebeld de manager toevallig aan de lijn gehad. Gevraagd of ik goede kwaliteit stenen ga krijgen en op tijd vanwege krappe agenda van de straatmaker. Ik was benieuwd of 5 werkdagen zoals op de site staat ook echt 5 werkdagen zou zijn. Ja hoor besteld, ben na 2 dagen gebeld om tijd af te spreken. Ik gaf aan dat ik de hele dag beschikbaar ben. Ipv 4 uur in de middag had ik de stenen om 8 uur ochtend ontvangen. Stenenen zien er heel goed uit mooi ingepakt Kortom goede prijs goede service en betrouwbaar. Zodra de stenen gelegd zijn maak ik foto's Dank jullie wel

Betaalbaar en op tijd geleverd. Matige klantenservice.

Tuintegels en toebehoren zijn betaalbaar en werden gewoon op tijd geleverd. Wat ik jammer vond is dat er geen telefoonnummer is waarmee je ze kunt bereiken. Ik heb via de mail om een telefoonnummer gevraagd maar ik kreeg er geen antwoord op. Nee is ook een antwoord!

goede spullen in overleg de levering aangepast.

de spullen zijn netjes aangekomen

Goed, Snelle levering!

Mijn ervaring met 123 sierbestrating is uitzonderlijk goed te noemen! Ondanks dat de bestelling door het coronavirus langer kon duren waren de bestelde tuintegels er binnen 2 dagen! Één opmerking het was zo snel dat onverwachts de vrachtwagen op de stoep stond een notificatie hiervan was eventueel prettig geweest!

Wederom top!

Voor de tweede keer heb ik hier mijn tegels besteld en weer is alles top geregeld. Hele goede prijs en kwaliteit van de tegels. Vriendelijk geholpen door Sander toen ik twijfelde over de kleur van de Ivory tegel. Nu blijkt dat de kleur pas echt goed uit de verf komt na een regenbui :)

Snelle reactie en levering, top

Mooie bestrating voor een goede prijs.

Goede en snelle service

Onze tegels werden heel snel en netjes afgeleverd. Wij zijn heel blij met het resultaat. Mooie kwaliteit 1 tegel was stuk met leveren maar goed dat kan gebeuren

ondanks de drukke rare tijd, toch goed en snel geholpen

ondanks de drukke rare tijd, toch goed en snel geholpen

Mijn ervaring is goed

Wat een top bedrijf !! Zeer goede snelle service

Ik kan alleen maar vol lof praten over dit bedrijf !! Wij willen graag na 13 jr andere bestrating in de achtertuin .dus gaan googlen en kwamen hier uit .tegels uitgezocht besteld ,order geplaatst .en toen kreeg 123 sierbestrating een melding van de fabriek dat onze tegels helaas niet meer genoeg op voorraad waren de 4 cm variant ..we kregen meteen een mail dat wij kosteloos op hun kosten dus .de 5 cm tegel variant uitgeleverd gingen krijgen ..wat een service is dat .toppie ..!! En idd binnen 5 dagen geleverd ..vandaag komen ze aan super snel !! En wij kunnen zaterdag onze straten maker gewoon laten komen .echt mensen als je nieuwe bestrating zoekt ..koop het hier !!! Goedkoop snel kwaliteit !!

mijn bestelling is snel behandeld en netjes op de afgesproken datum geleverd . De dag van levering netjes ruim op tijd door de vervoerder gebeld hoe laat hij zou leveren. Jammer dat er schade aan een staander was , heb ik voor gemaild en kreeg als antwoord kan gebeuren en is maar een kleine schade (toch een dikke cm en net in het zicht) verder was alles prima en de schade zet ik een strip over zodat deze niet meer te zien is.

Niet alles verliep op rolletjes

Eerste levering was op tijd, maar niet compleet. Helaas slechte communicatie/bereikbaarheid

Snel en simpel

Snelle service Ideale leverservice Scherp prijs

Slechte service en

Graag wil ik mijn ervaring delen, 123sierbestrating biedt een enorme slechte service en is niet klantvriendelijk. Wij hadden 1 pallet over uiteindelijk en deze wilden we graag terugsturen. Echter krijg je een beperkt percentage van je koopsom terug, en daarbij betaal je de verzendkosten ( cq ophaalkosten) a 175! euro. Ik vind dit ronduit belachelijk, daar waar je de pallet beter niet kan terugsturen, omdat je alleen maar extra kosten maakt. Voor een groot bedrijf zoals 123sierbestrating, vind ik het niet kunnen dat ze bovenstaande regels aanhouden en daarmee de klant benaderen.

snelle levering en mooie produkten

Ondanks coronatijdperk snelle levering. Produkten werden keurig op het oprijpad gezet.

Goede service en prima kwaliteit

Voor een terras gebruik gemaakt van deze site. Goede zoekfuncties en rekentool. Ruim aanbod. Vooral zeer tevreden over service. Heb bestelling 2x aangepast en kreeg keurig bedrag terug van geannuleerde goederen. Duidelijke leverafspraken ook. Goed geregeld, prima prijs/kwaliteit.

Helemaal tevreden

Snelle levering, aardige mensen en prijs kwaliteit van de stenen is prima!

Alles naar wens

Snelle levering, goede producten en vriendelijke bezorger

Perfect!

Snelle levering en uiteraard tevreden!

Fijne samenwerking.

Site is goed duidelijk, ruime keuze en alle benodigdheden voor ons project bij hun kunnen halen. Snelle en goede levering. De chauffeur dacht goed mee over het plaatsen. Het contact was goed. Nog een extra bestelling gedaan en er werd geregeld dat alles tegelijk geleverd werd. Top.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude