Echt een aanrader

een aantal weken geleden bestrating, stapelblokken en ophoogzand besteld. Aan gegeven dat ik het graag op vrijdag geleverd zou willen hebben. Ze hebben zich hier netjes aan gehouden. De bestelling klopte precies. Wel was er her en der een steen beschadigd, maar dit mocht geen naam hebben deze hebben we gebruikt voor snij werk. Ik was honderden euro's goedkoper uit dan bij iemand anders voor de zelfde bestelling van het zelfde merk.

Heel slecht

De levertijd werd niet nagekomen. Toen ik belde om te informeren naar de status van levering, werd is zeer onprofessioneel en schofterig behandeld. De tegels zijn uiteindelijk wel (te laat)geleverd, maar waren van zeer slechte kwaliteit. De stratenmakers hadden nog niet eerder zulke slechte tegels gezien. Er waren al veel tegels stuk en alleen bij het optillen van een tegel, brak hij vaak al. Wij hebben nog tegels nodig voor ik de voortuin, maar die ga ik hier zeker niet bestellen. Slechte kwaliteit van tegels en onbeschoft personeel bij de klantenservice.

Voldoende, maar kan beter

De tegels werden door corona later bezorgd, maar dat is acceptabel in deze tijden. Daar gaan we niet moeilijk over doen. Maar toen ik belde over de levering, kreeg ik een beetje gestreste dame aan de lijn. Die had duidelijk niet haar dag. Tijdens levering zijn ook vier tegels gebroken, maar dat hebben we nog kunnen gebruiken. Qua prijs en korting zijn ze prima. Uiteindelijk liggen de tegels goed en dat voor de helft van de prijs in vergelijking methun concurrenten

Geweldig geholpen nette prijs

Afspraken worden keurig nagekomen goede materialen

Top service, snel geleverd

Van bestelling tot levering een super goede service. Mocht er iemand ze tuin gaan doen dan raad ik het zeker aan om de tegels te kopen bij 123sierbestrating.

Zeer goed!

Snelle service!! Vriendelijke en mee denkende chauffeur.

Uitstekende levering en kwaliteit tegels

Erg blij met de tegels die ik heb besteld en de levering was super en mooi op tijd!

Zeer tevreden over de bezorging en de kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over deze bedrijf. Onze bestelling is keurig netjes optikd bezorgd. Kwaliteit van de stenen zijn top en je krijgt telefonisch (ivm corona) goed advies. Ik kon het bedrijf eerst telefonisch niet bereiken maar na een bericht achterlaten ben ik meteen terug gebeld. Bedankt 123sierbestrating.

Veel problemen, maar prima en snel opgelost.

Er is veel mis gegaan maar super en snel opgelost.

Goede service en mooie tegel

Netjes vooraf bericht wanneer ze komen om te leveren. Ik woon niet in een hele makkelijke straat om te leveren, maar chauffeur doet wel moeite om te zien of hij ze kan plaatsen waar ik wil. Nadeel vond ik dat je alleen kan kiezen voor levering per week en niet op dag.

Een hele goede service.

Ze helpen je uitstekend en de service is perfect.

Snelleevering en aardig chauffeur.

Geweldige service snelle levering

Sneller geleverd dan verwacht. Overzichtelijke site en leuk dat je extra korting kan aanvragen. Levering ging perfect. Geplaatst waar ik het wou hebben en vriendelijke chauffeur.

Zeer slechte geleverd

Stenen (70M2) zijn 50 meter verder dan mijn huis geleverd waardoor ik deze zelf met een steekwagen heb moeten verslepen.

Prima kwaliteit tegels en de juiste service

Alles is conform de afspraak geleverd

Snelle levering conform verwachting

Wij zijn super blij met onze terrastegels. Ze leverden nog sneller dan verwacht. Super tevreden, vooral ook met het eindresultaat.

Top, volgens afspraak geleverd.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Leveren voor de deur volgens afspraak.. Ook de nabestelling meteen mee geleverd.

Goed assortiment voor een goede prijs. Toen ze kwamen leveren brak er 1 band maar ze hadden er 2 extra bij gegeven.

Veacht auto kan niet leveren bij mij thuis.

Alles gelost begin van straat moet nog 100 euro betallen om tegels thuis te kreegen.

Snel En netjes geleverd fijne chauffeur Goed bedrijf

Erg snelle levering, netjes volgende de informatie op de website!

Ons huis is moeilijker te bereiken, maar dit was geen probleem. Met een kleine heftruck kwamen ze netjes alles voor de deur zetten. Belangrijk: met een glimlach!

Zeer goede en snelle levering

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelle goede levering

Werkt perfect voor wat ik moest hebben

Mooi en degelijk materiaal Levering en prijs uitmuntend

kwamen wel heel vroeg bezorgen (06;00 uur). maar daardoor kon ik ook lekker vroeg beginnen. prima service verder.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude