Niets te klagen. Ze waren keurig op tijd en alles werd netjes geplaatst.

Helemaal top!!

Op maandag onze tegels besteld en op donderdag al geleverd ondanks de enorme drukte.Zeer tevreden en vriendelijk te woord gestaan .En ze zijn hun afspraken nagekomen,ik zeg een top bedrijf!!

Goede nette levering

Er is netjes van te voren contact opgenomen. Om te vragen of het uitkwam dat de levering eerder dan de einddatum zou komen. In overleg akkoord, dezelfde dag belde de chauffeur al om te melden Hoelaat hij er zou zijn deze was ook keurig optijd. Heeft alles netjes afgeleverd.

Een bedrijf die afspraken na komt

Tegels besteld, netjes op tijd geleverd. Ook nog een keer gebeld en netjes te woord gestaan. Voor tegels zou ik 123 sierbestrating aanbevelen

goede prijs, snelle levering

Onderhoudsproduct voor betontegels gekocht. Was de goedkoopste op het net, ook verzendkosten waren laag, en het was snel in huis. Prima levering.

Uitstekende kwaliteit!

Prima op tijd op de afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt, met rubber tussen de tegels. Bijna geen tegel beschadigd. Ook de kwaliteit van de steen is voor deze prijs zeer hoog!

Vriendelijke klantenservice en snelle levering

Wij hebben nu 2x besteld bij 123sierbestrating. Beide keren was zowel de offerte als de levering snel. Tegels van goede kwaliteit.

zeer snelle levering

Na wat kijken en vergelijken kwam ik bij 123Sierbestrating.nl uit scheelde zo paar 100 euro. Levering al binnen 3 werkdagen, super!

Schitterende tegels en snelle levering

Ondanks de Corona-crisis was de buiten showroom geopend en konden wij op ons gemak het uitgebreide assortiment bekijken. Thuis hebben wij online de bestelling geplaatst en na een belletje en mail om de geplande datum te vervroegen, kregen wij binnen een paar dagen onze tegels geleverd. Onze voortuin is schitterend geworden en hopen snel ook de achtertuin aan te kunnen leggen. Inmiddels hebben meerdere buren nu ook hun tegels bij 123sierbestrating.nl besteld.

alles werd volgens afspraak geleverd geen op of aanmerkingen

Prima afspraken mee te maken die ze ook gewoon goed na komen . Prima prijsverhouding.

(h) eerlijk bedrijf

Dit bedrijf houdt je netjes op de hoogte van je bestelling, die ook snel bezorgd wordt. Ik heb een goede ervaring. Dit bedrijf is aan te bevelen.

Na contact via email bestelling geplaatst en al binnen een paar dagen in huis.

Keurige mensen.. keurig en op tijd geleverd.

Conform afspraak geleverd.

prijs, kwaliteit en service in een woord ZEERGOED

zie hierboven

Snelle service en scherpe prijs

Bij 123sierbestrating kijlstra betontegels antraciet 50x50cm besteld. De goedkoopste prijs en daarop nog een korting gekregen bij het maken van de offerte. Binnen 5 werkdagen geleverd en de gehele partij van 77m2 was breukvrij. Ben erg blij met deze tegels.

Prima prijs kwaliteit verhouding

De levering duurde iets langer dan op de website stond aangegeven en kon helaas niet op de gewenste plek. Helaas hebben de tegels een wat andere kleur dan op de afbeelding op internet staat aangegeven en hebben toch een klein facetrandje. Evengoed zijn we er wel blij mee.

Fijn meegedacht

Goed telefonisch te bereiken, gingen direct extra foto’s maken en gaven advies welk alternatief ik kon kiezen toen mijn gewenste tegel niet meer leverbaar was. Bezorger heeft tegels op de juiste plek afgeleverd zonder dat wij thuis waren.

Klant is koning

Wat een verademing! Dat er nog mensen zijn , die doen wat ze beloven. En gewoon in 1x goed. Is momenteel niet van veel winkels te zeggen. Maar hier wel. Goede service. Eerlijk verhaal. Goed te bereiken. Prijs kwaliteit is prima

Duidelijk, snel, super!

Snel, goede prijs en kwaliteit. Vragen worden snel beantwoord, site is gebruikers vriendelijk. Chauffeur is bekwam in zijn werk en erg behulpzaam. Prettig benaderbaar. Kortom: top service!

Snel!

Maandag besteld, donderdag geleverd. Er waren werkzaamheden aan onze straten, maar de chauffeur dacht goed met ons mee. Kreeg donderdag ochtend een telefoontje dat de chauffeur er was met de tegels, hier helaas geen mailtje van ontvangen. Gelukkig was ik thuis. Dat mailtje ontving ik nadat de tegels waren geleverd. Tevreden met de tegels en de service. Zeker aan te raden.

Geweldige tuintegels!

Op advies van 1 van de mannen die de tuin kwam doen, heb ik bij jullie besteld. Ik heb mooie " summer " tegels uitgezocht, het staat geweldig!

Goed en snelle levering

Snelle levering zeer tevreden wordt goed op de hoogte gehouden en wordt met opmerkingen goed rekening gehouden. ZEKER EEN AANRADER.

Prima service!

Chauffeur zeer behulpzaam met goederen op juiste plaats zetten, prima service.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude