Supergoed geholpen

Door niet leverbare tegels elders, naar 123-sierbestrating op donderdag gebeld: of ze tuintegels met spoed konden leveren. En ja , ik had geluk zei de man door de telefoon, het kon nog binnen 24 uur op vrijdag geleverd worden. Geen extra kosten. Op maandag konden de stratenmakers om 8 uur beginnen met de achtertuin te tegelen. Grandioos!

Prima levering

Keurig alles op tijd geleverd en geplaatst op de afgesproken plek

Vriendelijk personeel en hielden zich aan de afspraak

Prima bevallen

Het is me goed bevallen, alles volgens afspraak geleverd

prima geregeld

levering snel en correct, helaas was 1 van de opsluitbanden gebroken

Bedrijf dat hun afspraken na komt

We hadden week 39 besteld met week 42 als leverdatum.Week 40 kreeg ik mail dat ze het kwamen brengen.1 telefoontje na 123 sierbestrating en het werd keurig opgelost .En netjes week 42 afgeleverd .

makkelijk geregeld, goede kwaliteit, afspraken netjes nagekomen

Website is heel toegankelijk en materialen zijn makkelijk te bestellen. Hulp was wel beschikbaar maar niet eens nodig. Het materiaal is snel geleverd en netjes binnen aangekondigd tijdslot. Er was 1 steen beschadigd, maar met 5% snijverlies geeft dat helemaal geen probleem. Tuintje ligt er weer strak bij.

Showroom buiten waar je tuintegels kunt bezichtigen en prima prijs. Levering is zeer snel, binnen 2 werkdagen had ik tegels binnen

Correcte levering, volgens afspraak. Mooie tegels. Eindproduct ziet er prima uit.

Bij ons waren paar terrastegels stuk,kreeg met in overleg geld terug, dat vonden we zeer netjes

Snelle levering en volgens tijd

Na het bestellen werd binnen 1 week de tegels keurig geleverd.

grezzo comfort tegels

Mijn ervaring schrijf ik als volgt. Ik heb bij 123Sierbestrating 102 m2 A kwaliteit grezzo comfort plus tegels 100 cm bij 50 cm gekocht via locatie Abcoude. Het probleem van de tegels die bij mij geleverd zijn dat, de meest van die tegels krom waren waardoor een lelijke uitzicht is ontstaan na het leggen van de tegels in me tuin. De vakmensen die de tegels bij me in de tuin hebben gelegd hebben tegen me gezegd dat deze tegels geen A kwaliteit zijn. Graag uw reactie betreffende deze klacht. Hoogachtend, Aabaslama. M

Slechte budget zaak

chagrijnige telefoniste die minimaal behulpzaam is om tenminste een vervangend product (Van B-kwaliteit zonder dit te melden, had A-kwaliteit besteld) te leveren om het geld te kunnen innen. Ik heb 3x zelf gebeld en te horen gekregen dat ze in de showroom was of ik een half uur / uur later terug kon bellen. Na 2 uur was ze nog steeds niet op kantoor en ben ook niet terug gebeld (tip). De volgende dag wordt ik gebeld dat de stenen niet meer leverbaar zijn. Of ik een vervangende accepteer die ietsje duurder is. Niet de steen die ik wilde, maar moet toch leggen en is een goed alternatief dus akkoord. Maar ze kon niet garanderen dat ze nog op tijd geleverd zouden worden. Ja meneer dan moet u eerder bestellen en nu is het mijn probleem. Ja die garantie van 5 dagen levering op de website is nu mijn (telefoniste) probleem.... Vervolgens worden de volgende dag een B-kwaliteit lading stenen op de verkeerde plek geleverd op hele lage pallets waar je met geen mogelijkheid een palletwagen onder krijgt. Dat overstapelen en vervoeren was irritant en koste 2 uren, maar ik had 10m2 (58m2) meter meer besteld dan ik nodig had en ik heb veel stenen verzaagd voor de randen, maar nog kwam ik niet uit met goede stenen. Kijlstra - Betontegel zonder facet - 60x60x5 cm - Antraciet besteld 11-09-2019 besteld, 5 werkdagen gegarandeerd geleverd. 17-09-2019 heb ik 3x sierbestrating gebeld, 3x antwoord bel later terug. 18-11-2019 belletje --> tegels niet op voorraad. 19-11-2019 b-kwaliteit op verkeerde plek geleverd. 20-11-2019 gelegd met professionele stratenlegger. ps de 18m vrachtwagen die 3 weken eerder 5kuub zand heeft gebracht had geen moeite de aangegeven locatie te bereiken en die hadden euro pallets (Mijn redding, kon ze nu hergebruiken)

Snelle flexibele levering

Zeer tevreden met onze nieuwe tuintegels.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prettige bediening en een aanpassing op de eerdere offerte totaal geen probleem. Ook de aanpassing op het afleveradres goed afgehandeld

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb een goede ervaring bij 123Sierbestrating.nl. Een vrouw hielp me heel erg goed aan de telefoon. Ik kreeg goede korting op de artikelen. Binnen 3 dagen kreeg ik mijn terrastegels al binnen. Top!

Langs geweest, even praten en geregeld. Na het weekend bezorgt. Kortom top Groet

Besteld een paar weken van te voren aangegeven welke dag ik het graag bezorgt wou hebben. Dit hebben ze goed uitgevoerd. De bezorger was spontaan en het uitladen was zo klaar. Goeie service

mooie tegels snel bezorgd

binnen 3 dagen gelverd voor een gunstige prijs

Goede prijzen en keurige levering

Alles werd netjes en op het afgesproken tijdstip geleverd. Klasse kwaliteit.

Super geregeld!

Ik heb in de sale super mooie Kijlstra tegels besteld voor een fijne prijs. De website en het betalen is duidelijk, en de tegels waren er binnen enkele dagen. Heel erg blij met mijn nieuwe terras!!

Alles op tijd volgens afspraak

Heel erg goed verlopen bestelling en levering

Prima verlopen internetbestelling! Zeer duidelijke website en eenvoudig om te bestellen. Goede communicatie en service van Sander (telefoon contact) en heel erg efficiënte en vriendelijke chauffeur van Kijlstra! Dit is een voorbeeld van hoe goed een bestelling en levering verzorgd kan worden. Prijs en kwaliteit is uitstekend. Compliment!

Stenen super bezorging bedroevend

Volgens mij werkt het zo met bezorging dat zaken in overleg gaan en niet op een directrice manier van u krijgt ze dan geleverd punt uit. Het principe van de betaler bepaald ( ten dele en on overleg ) is hier ver te zoeken. Chauffeur topper gast mij om het proces.

Prijs, kwaliteit, levering. Persoonlijke behandeling van vragen. Helemaal top

Lange Coupure 3 A