Top service!

Ondanks dat het bouwvak was en ze gesloten waren werd mijn bestelling behandeld. Tegels waren door een fabrieksfout echter niet leverbaar. Super balen, maar uiteindelijk een prachtige (duurdere) variant gekregen. Zonder extra kosten. We hadden al wat aan de late kant besteld, maar door dit probleem werd het nog krapper ivm afspraak voor het leggen. Ook dit werd netjes opgelost en de tegels werden zelfs de volgende ochtend al gebracht! We zijn er ontzettend blij mee!

Eenvoudig site en snelle levering van besteld goederen

Bestelling is ruim binnen levertijd geleverd En ondanks een verkeerd opgegeveven e-mail is dit goed Opgepakt door de klantenservice . ondanks sluiting wegens vakantie . Geleverde stapelblokken voldoen aan de verwachtingen ! Dik tevreden .

Top bedrijf!

Bestelling geplaatst en betaald; ruim binnen de termijn die er voor staat werd door Excluton geleverd. De chauffeur va dat bedrijf was erg vriendelijk en heeft mijn bestelling keurig op de door mij gewenste plaats gelost. Prima ervaring!

Perfect en precies volgens afspraak.

Via email een offerte met advies aangevraagd over de stapelblokken en het aantal benodigde bigbags grind. Dit werd netjes uitgelegd en het klopt ook allemaal nu het gelegd is! En je krijgt een extra scherpe prijs bij grote bestellingen. Volgende keer bestel ik weer bij 123sierbestrating.nl

fantastisch

123 bestrating heeft gewoon de laagste prijs en wij hebben de bestrating zelfs een dag te vroeg gekregen. Wij hadden het op dinsdags besteld en gevraagd of het op vrijdag voor het weekend geleverd kon worden via leverancier Kijlstra . Door een kopie van de bankbetaling mee te sturen werd het op donderdag geleverd en de pallets waren netjes in de voortuin gezet zodat onze auto nog makkelijk op de oprit ernaast kon staan. Let wel het ging om bijna 80 vierkante meter dat waren heel wat pallets.

Uiteindelijk goedgekomen

Tegels via de website besteld en rekening gehouden met de vermelde levertijd. Desalniettemin de tegels 2 dagen te laat ontvangen waardoor de ingehuurde stratenmakers een tijdlang niet konden doorwerken. Totdat de tegels daadwerkelijk geleverd werden, veel telefonisch contact met 123sierbestrating gehad omtrent de status van de levering. De communicatie vanuit 123sierbestrating was ronduit slecht en zeker niet volledig. Uiteindelijk is het (met behulp van 'een pleister op de financiële wonden) goedgekomen, maar het was al met al een aardige bevalling... Fouten worden nou eenmaal gemaakt, het gaat erom hoe je ze oplost!

vakkundig en prettig bedrijf om mee te werken

snelle levering,prettig contact en goede materialen.

Prima service, duidelijke website

Online de bestelling geplaats. Het is een duidelijke website. De bestelling werd netjes op tijd afgeleverd. Dus allles naar tevredenheid

Goede service en snelle levering gewoon top

Goed aanbod , mooie prijzen en snelle levering

Correcte en zeer snelle communicatie, goede kwaliteit en snelle levering

Wij hebben een terras waarbij we meer dat 200m2 aan tegels en waaltjes nodig hadden, naast de nodige meters aan opsluitbanden en meer dan 250 stapelblokken, all in all dus een groot project ook vanwege de hoogteverschillen in ons terras. Wij gingen toch eerst even alle materialen in het echt bekijken in de winkel in Abcoude, werden hier super geholpen. Daarna konden we thuis de exacte meters/m2ers gaan opmeten en via de mail een offerte aangevraagd. De volgende dag gelijk een super scherpe offerte toegezonden gekregen met een handige betaalknop om de bestelling in gang te kunnen zetten. Na nog een keer te hebben onderhandeld en aantallen wat te hebben aangepast ivm snijverlies wederom de volgende dag weer een snelle offerte binnen gekregen. De betaling voldaan en 3 dagen later kwamen er 2 mega vrachtautos (waarvan 1 met ook nog een aanhanger) de materialen afleveren! Tot nog toe lijken alle materialen netjes, geen schade enz. Volgende week zaterdag gaan de werkmannen aan de gang met de tuin als het af is stuur ik zeker een foto :D Top winkel!!! Van A tot Z

Goed en snel geleverd

Via de site tegels besteld en gevraagd voor een kleine vrachtwagen, Dit is ook gebeurd chauffeur heeft de tegels netjes op de plek gezet, 123 Bestrating is zeker de moeite waard als ik nog is wat nodig heb , Kom ik zeker terug gaat zo door..Met Vriendelijke groet Joop

Alles goed

Alleen 2 linia blokken kapot geleverd.

Prima geholpen en stipt op afspraak geleverd.

Tegels prima en op tijd geleverd

Tegels prima geleverd en op tijd .bij de hele partij (56m3) zat geen kapotte steen bij.ben zeer tevreden.

Onbetrouwbaar, slecht te bereiken.

Stenen zouden vandaag geleverd worden. Ten eerste niet mijn voorkeursdag, maar 4 dagen eerder waardoor ik veel sneller ruimte moest vrijmaken. Ook geen tijdsindicatie van bezorging, dus hele dag vrij genomen voor niks aangezien er niks noppes nada bezorg is. Geen telefonisch contact mogelijk met 123sierbestrating; telefoonnummer is alleen een bandje. Geen enkele berichtgeving over de geannuleerde levering. Geen enkele update wanneer ik de stenen wel kan verwachten. Dit soort zaken zouden tegenwoordig toch niet meer voor mogen komen. Nu wachtende op enig bericht van 123sierbestrating of de stenen morgen geleverd worden... Update: plots stonden er ineens een dag te laat stenen voor de deur. Geen berichtje of ook maar iets om de levering aan te kondigen. Wat een ongelooflijk amateuristische bende. Ook de eigenaar (?) Sander liet niks meer horen op mijn mailtje met de vraag wanneer er nou wel bezorgd zou worden. Stenen voldoen aan verwachting, maar daar is alles mee gezegd. Koop niet bij 123sierbestrating als je een betrouwbare levering wenst.

Snel antwoord via mail echt binnen 1 dag snelle levering korting in overleg goed geregeld

relaxt

tegels prima de trottoir banden veel breuk voor het leggen vermoedelijk bij mijn eigen vervoer op verkeerde (ongelijke) ondervloer gelegd misschien is een waarschuwing bijv. in de vorm van een plakker op de banden met een waarschuwing een idee. verder prima in orde bedankt

Bij bestelling aangegeven welke week leveren. Dit werd keurig verzorgd. Vriendelijke chauffeur die tegels in overleg op goede plaats lostte.

Op tijd en netjes geleverd en helemaal compleet met uiteindelijk een prachtig resultaat

Correct en betrouwbaar

Onze terrastegels besteld. Netjes op tijd geleverd. Echter bleken er best wat beschadigde/slechte tegels tussen te zitten, kan het bedrijf niks aan doen natuurlijk, dus gemaild, er werd meteen begrip getoond, en er werd ons een hele nette oplossing aangeboden. Een aanrader dus, zou het zo weer doen!

TOP!!

Zowel tijdens het bestellen als naderhand contact gehad met de klantenservice, ik ben uitstekend geholpen. Toen de leverancier iets toch niet op voorraad bleek te hebben, heeft 123 dit super goed opgepakt en een zeer goede oplossing geregeld die nog beter was dan de oorspronkelijke bestelling. Vooraf leek het toch wat spannend om zo'n grote bestelling te doen bij een website die ik nog niet kende, maar ik zou het zo weer doen en kan het iedereen aanraden! Daarnaast ook een aantrekkelijke korting op de totale bestelling die de moeite waard was.

Prima levering

Jammer en een slechte zaak dat wij de korting mislopen omdat we direct betaald hebben online en niet de offerte hebben afgewacht. Het systeem zou automatische de korting moeten verrekenen, zo wordt de consument die direct betaald misleid, en steekt 123serbestrating een hoop korting in haar zak.

Prima, levering

Levering op tijd, volgens afspraak

Betrouwbaar adres

Lange Coupure 3 A