EEN WOORD.PERFECT,EEN ECHT TOP BEDRIJF.

Ik heb een tijdje geleden langs geweest op locatie van 123 sierbestrating met mijn vrouw.Heel goed en warm ontvangst.Die meneer was zo klantvriendelijk en gastvrij.Ik heb maten van de tuin gegeven en hij heeft gelijk gerekend en zoveel goedkoop gemaakt voor ons.Ik zou ergens anders boven de 1100 euro kwijt zijn.Echt super geholpen.Ik raad iedereen aan die tuin wil renoveren met nieuwe tegels.GA naar 123 Sierbestrating en jullie zien dat bij die bedrijf veel voordeel en korting krijgt bij sommige tegelsoorten.We zijn super blij en gelukkig.Ook tegels snel geleverd.

Professioneel

Goede communicatie, Snelle levering. Goede kwaliteit stenen en service. Vriendelijke een gezellige chauffeur bij levering stenen.

Overzichtelijke site, snelle offerte en optijd geleverd.!

Ik had zo’n 55m2 bestrating nodig, heb voor de gekozen producten een offerte laten maken waardoor ik nog eens zo’n 100 euro van de prijs afkreeg. Geld overgemaakt en op de afgesproken datum stond de vrachtauto met stenen voor de deur. Top.!

ZO SLECHT!!

Ellende ellende! Aantal jaren gelden tegels besteld. Wat al allemaal niet van harte ging. De tegels zouden een aantal jaren onderhouds vrij zijn. Maar na 1 jaar stond het groene mos er al op. Behoorlijk aan de prijs de tegels, maar dat namen we voor lief. Meneer Sander stuurde ons een impregneer toe, VEELS TE donker. Maar dat zie je pas als je het erop smeert. Na 1 jaar begon het helemaal los te laten. En zit ik met vreselijke tegels in mijn tuin. We hebben volgens aanwijzingen de tuin gereinigd en de enigste reactie wat ik krijg is dit: "k heb het nog wel een keer voorgelegd aan de vertegenwoordiger en deze gag toen al aan dat het waarschijnlijk niet goed gereinigd is geweest voordat de impregneer is aangebracht. Of dat er te hard met een hoge drukspuit op gespoten is. Wij hebben zoals ik al eerder aangaf nooit zulk soort problemen gehad met dit product." NIET BESTELLEN, want service verlenen doen ze niet, en netjes behandeld word je al helemaal niet!

Prima.

Snel en goed geleverd, goede service!

Snel en efficiënt zaken kunnen doen

Telefonisch contact ging vooraf aan het ophalen van de bestelling. Verliep allemaal zoals je zou wensen.

Goede prijs voor kwaliteit materiaal en volgens afspraak geleverd!

Goed advies, mooie prijs voor kwaliteit materiaal en houden rekening bij levering met verzoek datum indien mogelijk.

Goede tegels maar slechte levering

Tegels werden aan het einde van de straat neergezet en we moesten 150 meter slepen omdat ze de tegels ook niet op een pallet hadden staan. Aantal tegels beschadigd doordat ze dus niet op een pallet stonden en dan op iedere tegel 4 kitresten zodat de tegels niet tegen elkaar aan kwamen nu hebben we extra werk dat er allemaal af te krabben. Meerdere klachten ivm de grootte van de vrachtwagen maar daar kopen we niets voor.

Top materiaal en doen wat ze zggen

Top materiaal en levering vlg.afspraak.

Redelijk

We hadden gevraagd of de tegels op de 26ste bezorgd konden worden of vlak in de buurt van die datum. Ze kwamen op de 23ste.. de grote oplegger kon niet op de ideale bezorg plek komen, waardoor we een langere afstand moesten lopen met de zware tegels. Daarnaast waren er iets van 18 tegels kapot, er waren echt hoeken af. De regel op zich erg mooi en tevreden over

Prima tegels goed geleverd

Besteld en aangegeven of het ivm vakantie in een bepaalde week niet geleverd kon worden. Na de vakantie even nagevraagd en de volgende dag waren de tegels geleverd.

Super service!

De tegels zijn erg mooi, zeker voor het geld. Tegels wijken in dikte soms een halve centimeter af (na het leggen niks meer van te zien). De service is super. Na onze bestelling te hebben geplaatst kwamen we er achter dat we meer tegels nodig hadden. Na een kort telefoontje konden we dit er nog bij bestellen. Levering i snel en professioneel.

Prima telefonisch contact en snel geleverd

Denken mee. Korting mogelijk. Snelle levering ondanks vakantetijd. Tegels dichtbij woning/tuin afgeleverd. Kortom : zeer tevreden.

Supergoed!

Een fijn bedrijf om te kopen! Niet te beroerd om in de avond te openen en je kunt er goed onderhandelen! Wij hebben mooie tegels, A-keus voor een mooie prijs!

Tevreden prijs/kwaliteit

We zijn tevreden over het product. Over de showroom in Abcoude kan de klantvriendelijkheid zeker beter, neem de tijd voor je klanten in plaats van je privé leven. Wij hebben veelte lang moeten wachten voordat we geholpen werden, terwijl er geen andere klanten aanwezig waren. Bezorging was matig. Je krijgt een dag van te voren een e-mail dat ze de volgende dag komen. Gelukkig was ik thuis. Chauffeur belde wel netjes van te voren, maar was te beroerd om dichter bij huis te leveren. Als je niet in een woonwijk wilt rijden moet je bij een ander bedrijf gaan werken. Of 123sierbestrating moet een ander transportbedrijf inhuren. Levering voor de deur had namelijk makkelijk mogelijk geweest. Maar, voor een scherpe prijs is onze tuin weer als nieuw.

Duidelijke en goede website, perfect afgeleverd door Excluton.

Keurige en duidelijke website, helder verhaal over verzendkosten en goed afgeleverd. Chauffeur stuurde dag vtv bericht met verwachtte aankomsttijd en was er ook stipt!

precies zo als afgesproken stenen in goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd. We werden niet van te voren gebeld zoals afgesproken, maar gelukkog was er iemand thuis. De stenen zijn netjes door de chauffeur vlakbij huis afgeleverd

Snelle levering, slechte kwaliteit stenen en verkeerde omschrijving

Levering valt niks op aan te merken, snel en goed gecommuniceerd. Stenen 60 x 60 antraciet kijlstra verschillen van dikte en lengte, strater hierdoor veel extra tijd kwijt. Omschrijving zonder facet klopt niet, dit had waarschijnlijk zonder afstandhouders moeten zijn er zat wel een kleine facet in. Verder kleur van de stenen wel perfect. Opsluitbanden en blokken antraciet kijlstra wel goede kwaliteit.

Keurig op tijd afgeleverd op de aangegeven plek. Goede communicatie van 123, ik werd netjes op de hoogte gehouden.

fijne webwinkel, bezorging niet zoals afgesproken

De bestelling plaatsen was makkelijk en snel. Goede service toen er een deel niet op voorraad bleek. Echter de bezorger zou een half uur voor levering bellen, niet gebeurd. Excluton zou met kleine wagen bezorgd worden, dan kon het bij ons achter gezet worden, maar kwamen met een oplegger van 18 meter, haalden de voortuin niet eens om te leveren. Omdat er niet gebeld waren, waren we nog niet ter plaatse en konden we niet meedenken.

Stenen zijn op tijd geleverd, scherpe prijs. Alleen 7 tegels waren gebroken. Gebeld ze gaven aan foto's te maken en indien ik tegels te kort kwam zouden ze mij nieuwe tegels nasturen. Achteraf heb ik deze gebruikt voor stukjes waardoor dat niet nodig was. Al met Al goede keuze.

Wij zijn zeer tevreden over 123sierbestating en over de chauffeur/transport die de vracht precies tot voor de deur bracht

Zeer sympathieke bezorg chauffeur. Goed product met een goede prijs. Chapeau!

Te snel geoordeeld, klacht super opgelost

Zeker aan te bevelen, oktober nog ongeveer 110m2 nodig, heb het alvast in mijn winkelwagen gezet.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude