Pluspunten

Mooie stenen Snelle levering Goed verpakt

Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd. Geen verbeterpunten

Pluspunten

Alle vragen worden beantwoord Duidelijk en goed overzicht Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit voor een zeer mooie prijs. Kleur op de foto kwam ook goed overeen met de daadwerkelijke tegels. We hadden haast en de offerte werd gelijk gemaakt. Uiteindelijk een aantal verkeerde tegels geleverd gekregen maar dit werd gelijk goed opgepakt en een gepaste oplossing geboden. Communicatie verloopt zeer vlot.

Geen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, hele aardige chauffeur en nog belangrijker: tegels die mooier zijn dan verwacht.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Komen afspraken na. Fijn om zaken mee te doen

2 sterren: slechter dan verwacht

De bezorg datum en tijd

Pluspunten

Zeer vriendelijk en oplossingsgericht geholpen.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Waren afwezig tijdens leveren van de Excluton stappelblokken (60x15x15 - zwart)... Maar de chauffeur heeft ze keurig netjes geplaatst/geleverd, met de pakbon in de brievenbus. We zijn erg tevreden over het bedrijf en de service

Geen verbetering punten

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede prijs tegels zagen er goed uit

Pluspunten

Reageren snel op aanvragen, keurige levering en gelost op moeilijke plek. Chauffeur zeer correct en overlegd telefonisch hoe er gelost is en maakt er ook een foto van of het goed staat. Complimenten!!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij het niet kunnen leveren van onze tegel een andere tegel voor dezelfde prijs kunnen krijgen.

Pluspunten

Alles was super positief. Als ik ooit weer zou moeten bestellen zou dat bij jullie zijn. Groetjes Ozcan

Pluspunten

Waargemaakt wat beloofd is. Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Eventueel een bericht terug ter bevestiging dat de extra informatie betreffende bijzonderheden voor aflevering goed zijn overgekomen en/of een controle bericht.

Pluspunten

Contact gehad met Patricia supergeholpen goeie afspraken gemaakt snelle levering bezorgen ook goed tegels in de tuin zonder problemen Contact met Patricia Heel goed prima bedrijf goed en duidelijk concept Erg bedankt toe de volgende order

Pluspunten

Goede communicatie, zeer tevreden over de geleverde producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherp geprijsd en overzichtelijke website.

Levertijden beter hanteren, op de website staat binnen 5 dagen zonder uitzonderingen vermeld. Klantenservice is verre van klantvriendelijk, zeer asociaal en vol in de aanval. Ik ga hier publiekelijk niet verder op in maar je kan ze maar beter niet nodig hebben.

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk en snel

Pluspunten

Ze komen sneller als gedacht en chauffeur zeer netjes

Pluspunten

Ontzettend goed geholpen door Sander. Erg blij met mij Patio 60x60 stenen. Ik heb op woensdag bestelt en op donderdagavond werden mijn stenen al geleverd. Goede service!

Pluspunten

Klantvriendelijk en netjes geleverd. Prijzen ook super

Pluspunten

snelle levering. goede prijs. kapotte tegels werden gelijk vergoed. netjes opgelost

geen

Lange Coupure 3 A