Pluspunten

Goede communicatie over levering. Prachtige stenen en snel gebezorgd

Zware stenen lagen niet op een pallet, hierdoor moest met de hand alles verplaatst worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne en duidelijke website. Heel volledig met oa een briefje voor de chauffeur waar de aankopen afgeleverd dienen te worden.

Ondanks dat ik netjes 1 dag van tevoren een bericht kreeg wanneer mijn aankopen geleverd zouden worden kwam de chauffeur een dag later dan aangegeven. Volgens mij was ik niet de enige waar dit gebeurde.

Pluspunten

Snelle en secure levering. De tegels zien er netjes uit. Weinig gebroken of beschadigde tegels!

Tijd en datum van levering zou prettig zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering , goede Servies, zou het zeker aan raden dit bedrijf

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vragen per email, goed advies, juiste hoeveelheid kit meegeleverd voor wat ik nodig had, ondanks dat er op de website staat vermeld staat dat ze de levertijd niet kunnen zeggen omdat dit van de fabriek uitgaat, en ik zo ongeduldig ben, toch op werkdag 5 gebeld of ze al iets over de planning wisten, kreeg ik met een uur antwoord dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!

Pluspunten

Super mooie tegels! Goed gecommuniceerd over de leverdatum en tijd! En een vriendelijke chauffeur! Wij zijn dan ook meer als tevereden!

Pluspunten

Snellere levering dan gepland. Dit was fijn. Nette levering met een chauffeur die mee denkt.

Pluspunten

Na een rekenfoutje snel nog een pakket bij besteld en werd ook met de huidige bestelling geleverd. Top service.

Pluspunten

Perfecte bezorging met hulp van de chauffeur

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Mooie tegels en nu stapelnlokken. Tegels zaten wel een paar gebroken bij maar waren nog wel bruikbaar om te versnijden

Pluspunten

Super snel en volgens afspraak betontegels geleverd!

Pluspunten

Snel en netjes geleverd op de plek die we hebben aangegeven

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit bestrating, geen uitval gehad en bezorging was ook top! Echt een aanrader!

Beter telefonisch te bereiken zijn. Waarschijnlijk te druk???

Pluspunten

Super prijs/kwaliteits verhouding. Je word per mail prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Snelle,klantvriendelijke,levering.

Geen verbeter tips nodig! Ze hebben hun zaakjes prima voor elkaar.

Pluspunten

Lage prijs Levering van de klinkers op de middag die onze voorkeur had.

Pluspunten

Super snelle en goede service! Dinsdag besteld, vrijdag alles al geleverd.

Door de lange vrachtwagen combinatie was het niet mogelijk om achter huis te lossen. Misschien een tip om kleinere particuliere leveringen met kleinere vrachtwagens te bezorgen.

Pluspunten

Supersnelle service!

Pluspunten

Goede service Goed prijs Goed advies en Goede communicatie Doet wat het zegt ipv zegt wat het moet doen Wat wil je nog meer

Pluspunten

In andere reviews gelezen dat het communiceren over de leverdatum/tijd wel eens te wensen overliet. Aangegeven bij het bestellen dat ik graag op de hoogte wilde worden gehouden over de leverdatum. Toen was de communicatie daarover prima.

Meer informatie in een keer is handiger dan 3 mailtjes

Pluspunten

Goed product Snelle levering

Pluspunten

Het was 123 zo besteld en geleverd! En wat betreft service: 1 heel pakket extra stenen gekregen omdat in 1 pakket, 1 tegel gebroken was. Niet door ons gezien maar door het transportbedrijf.

Pluspunten

Ondanks topdrukte toch mijn deadline helpen halen. Helemaal goed!

Pluspunten

Communicatie over de levering is erg goed.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude