Pluspunten

Snelle levering, goed contact met klantenservice. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle levering ,goede uitleg van verkoper

Pluspunten

Zeer makkelijk te bestellen via website en afgesproken levertijd nagekomen. Per email op de hoogte gehouden van order verwerking.

Pluspunten

Makkelijk en duidelijke manier van bestellen. Ook een zeer snelle en nette manier van leveren waarvoor je niet eens thuis hoort te zijn. Alles was netjes geplaatst oo de aangegeven locatie.

er was vermeld dat er gebeld zou worden een uur voor levering. Ik ben niet gebeld maar levering was wel netjes geplaatst.

Pluspunten

Snelle levering, netjes gebeld van te voren zoals verzocht, mooie klinkers!

Had de dag ervoor geen mail gekregen hoe laat ze kwamen.

Pluspunten

Snelle levering op gewenste dag. Geen verzendkosten

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle leverin

Pluspunten

Duidelijke website, supersnelle afhandeling en levering. De chauffeur belt,en lost naar wens..echt super

Bereikbaarheid op de locatie in Abcoude. Ben 3x op locatie geweest,geen personeel aangetroffen.Dat is in principe niet erg,als ze telefonisch wel bereikbaar zouden zijn. Ik kreeg helaas steeds een voicemail bandje te horen...Nu maakte mij dat niet echt veel uit maar denk dat het jullie wel omzet kost/scheelt

Pluspunten

Super service en snelle levering en waar voor je geld. Wij raden een ieder aan als je op zoek bent naar nieuwe bestrating informeer hier.

Geen verbetering nodig is al super.

Pluspunten

duidelijk en goede levering

Pluspunten

Super strakke stapelblokken gekregen. Binnen 2 dagen gekregen tot vlakbij de voordeur geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs. Prima prijs kwaliteit verhouding

Chauffeur heeft niet gebeld op de dag een uur voor levering. Een betere indicatie van te voren Hoe laat er geleverd gaat worden zou een verbeterpunt zijn.

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel, snel thuis op de stoep afgeleverd, chauffeur vrachtauto heel behulpzaam vriendelijk en niet moeilijk! Bedankt!! En niet te vergeten super prijzen!!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle service, geleverd binnen de gestelde termijn

Pluspunten

snelle levering, gelost op de stoep, zodat parkeervlak vrij bleef voor plaatsen van container.

Als je zo grote bestelling doet en volledig vooraf moet betalen, is een risico voor de klant. Dit kan voor sommige een reden zijn om niet te bestellen, Misschien iets met banken te regelen, dat het geld in een depot wordt geplaatst en pas wordt vrijgegeven, als chauffeur gelost heeft en klant digitaal voor akkoord heeft gegeven, soort pincode voor vrijgeven van gereserveerde betaling, dan loopt niemand iets mis.

Pluspunten

De eerste bestelling is prima verlopen de huidige(tweede) is een probleem,ik krijg 30 augustus een mail ,waarin gemeld wordt dat er donderdag 31 augustus geleverd zal worden. Het is nu donderdag 20.30 uur maar nog steeds geen levering. U vraagt mij een visie over het basalt split, ook dat is tot op heden nog niet geleverd.

De contacten met het bedrijf zijn voor mij positief verlopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en je word vriendelijk geholpen

De tegels die wij hebben besteld zijn niet helemaal mooi. Het wat een goedkopere type tegel van 14 euro alleen als ik had geweten dat ze er zo uit zagen da ik een andere tegel genomen. De tegels hebben : afgebroken hoekjes, verschil in maat dikte en grote. Onze tegel zetter vond het niet fijn om met deze tegel te werken. Jammer

Pluspunten

Super scherpe prijzen en ook nog eens alle afspraken 100% nagekomen. Tegels zien er goed uit en bij het leveren is de tijd genomen om alles netjes neer te zetten. Zeer tevreden! Zou 123sierbestrating zeker aanbevelen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Omdat er niet afgeleverd kon worden, is de order gecanceld. Dit is netjes en adequaat afgehandeld

Geen producten op de website plaatsen die niet meer geleverd kunnen worden. Het feit dat jullie niet konden leveren heeft mijn planning met de aannemer goed in de war geschopt. Ik heb met Excluton contact gehad en het blijkt dat dit product al enige tijd niet meer geproduceerd wordt, terwijl op jullie site stond dat het uit voorraad leverbaar was.

Pluspunten

Snelle levering + goede prijs. Tegels konden makkelijk met de kraan op de juiste plekken in de tuin gehezen worden. Scheelt weer een hoop tilwerk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke afspraken

Word aangegeven dat de leverancier 1 uur belt voor aankomst, echter in ons geval niet gebeurd is. Hierdoor 2 pallets tegels met de hand moeten verplaatsen om de gemeente stoep weer vrij te maken.

Pluspunten

Prachtige tegel voor een goede prijs! Snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen ze hebben me stenen 20 meter van me huis neergezet zonder enige hulp en is zonder dat ik wat moest af tekenen weg gereden geen enkel interesse in de klant en ik zit nu nog steeds met een probleem .

Alles beetje mee denken met de klant en niet een mail sturen van de stenen komen morgen zoek het maar uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behulpzaam bij alle vragen en een snelle levering van de producten.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude