Pluspunten

Snelle en correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, makkelijk bestelproces en vriendelijke klantenservice. Zij hebben kunnen leveren op één van onze voorkeursdagen die wij hebben doorgegeven. Goed product.

De 60x60x5 tegels zijn zonder pallet op de bestaande bestrating neergezet. De tegels zijn verpakt per 24 stks die op hun kant tegen elkaar gebonden zijn met plastic banden. Van de 7 pakketten zijn er 3 pakketten bovenop de andere gestapeld. Dit betekend dat we 72 tegels á 35 kg per stuk hebben moet afstapelen. Nou stonden de pakketten ook nog op een licht hellend vlak waardoor elke keer het risico ontstond dat de tegels van de stapel af zouden vallen. Het verzoek om de tegels niet te stapelen was niet gehonoreerd door de chauffeur omdat "ze nou eenmaal zo geladen zijn" en daar kon hij niets aan doen. Van alles wat er goed is gegaan is dit voor mij wel een cruciale misser. Die tegels kosten best wat geld en dan moet ik maar hopen dat ik ze heel afgestapeld krijg. De positieve punten die ik genoemd heb kan ik bij ook bij andere bedrijven vinden denk ik, de volgende keer zal ik eerst verder kijken.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie via telefoon en email Dag van tevoren via email bericht dat de tegels de volgende dag zouden worden geleverd binnen bepaald tijdbestek; een uur voor de levering een sms van de chauffeur. Chauffeur heeft de tegels keurig netjes op aangewezen plaats gezet. Mogelijkheden opmerkingen te plaatsen Goede prijs TOP snelle levering

Bestelbevestiging via internetbankieren liet mijn opmerkingen niet zien; gebeld naar bedrijf en de man gaf aan het aan te passen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs qualiteit verhouding.

Er was een afspraak gemaakt om op of rond een afgesproken datum te leveren omdat het huis nog niet opgelevered was. Grote verbazing dat de volgende dag de chauffeur opbelde waar hij ze precies neer moest zetten. toen ik uitlegde dat er nog niemand woonde, niet zo afgesproken was en ik bang was voor diefstal zij hij dat dat niet zijn probreem was en heeft hij ze gewoon neer gezet.

Pluspunten

Eigenlijk alles de service kwaliteit communicatie alles ging top

Niks gewoon zo door blijven gaan

Pluspunten

Stapelblokken gekocht bij 123sierbestrating.nl. Pluspunten: - Snelle levering - Na online bestelling was het nog mogelijk om de kleur van de stapelblokken te veranderen (antraciet ipv grijs) - Vriendelijke telefoniste - Goedkoopste reseller

De steenlijm op de website was alleen in kittubes te koop. Grote emmers met poederlijm zijn voor grote te verlijmen hoeveelheden voordeliger en zou daarom een goede toevoeging zjn op het assortiment. Ik heb het niet telefonisch nagevraagd, dus misschien zijn ze wel te leveren, echter zou het goed zijn om ze dan ook op de website te vermelden.

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden, zowel bij het eerste telefonisch gesprek als op locatie. Mijn vraag was om het eerder te brengen ivm onze vakantie was ook geen probleem. Ga vooral zo door.

Geen, ga zo door. Succes

Pluspunten

Snelle afhandeling. Goede prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs was goed en ze leveren de m2 die we nodig hadden. Bij anderen alleen maar hele pallets

er is niet vooraf gebeld dat de levering zou komen. Behoorlijk veel tegels gebroken

Pluspunten

Ik ben heel erg positief over 123 sierbestrating, je wordt vriendelijk geholpen aan de telefoon, de medewerkster dacht echt met mij mee en gaf ook een optie aan om mijn probleem op te lossen. Hierdoor had ik de bestrating super snel geleverd en mooi op tijd :) we werden netjes de middag van te voren gebeld dat er de volgende ochtend geleverd werd.

Pluspunten

Duidelijke website en goed advies als je gaat kijken. Snel een offerte opgesteld en ook telefonisch goed te woord gestaan bij definitieve bestelling van alle benodigdheden voor onze tuin. Een aanrader!

Geen.

Pluspunten

Prijstechnisch is alles in orde. Nadat in tweede instantie (zie verbeterpunten) het contact goed werd gelegd, heeft 123Sierbestrating het probleem tot volle tevredenheid opgelost.

Grijze betontegels vertonen extreme uitslag: kalkuitbloei Op mails om dit aan te kaarten wordt in eerste instantie niet gereageerd.

Pluspunten

Goede duidelijke website. Toen ik het toch een beetje griezelig vond om voor zoveel geld online te bestellen heb ik gebeld en werd ik ook nog heel vriendelijke te woord gestaan en op al mijn vragen kreeg ik een duidelijke antwoord. Kortom, goede duidelijke website, wanneer je toch belt wordt je vriendelijke te woord gestaan en goed geholpen, scheelt zo enkele honderden euro's met andere bedrijven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel levering binnen drie dagen Gratis bezorgen vanaf 500 euro De bezorger is behulpzaam

Vrrachtwagen is te lang kan niet overal komen.

Pluspunten

Levering op de dag dat het uit komt Mooie tegels behulpzame chauffeur

15 meter lange vrachtwagen kan niet overal komen

Pluspunten

Ik werd van te voren netjes gebeld over de levering. De pallets zijn op een top plek gelost ondanks onhandige ligging van de achtertuin. Ik raad iedereen aan hier zijn tuin artikelen te bestellen.

Pluspunten

Goede levering! Super chauffeur en netjes op de goede plek.. snelle levering. Kleur van de stenen hetzelfde als de foto.

Vervelend was de dag waarop geleverd werd kon niet verandert worden. En we zouden die dag de hele dag weg zijn eigenlijk. Dan moet je alles omgooien. Best veel verschil in de maten van de stenen wat moeilijker legt..

Pluspunten

Prima stenen voor een prima prijs!

Zou een uur voor levering gebeld worden maar dit is helaas niet gebeurd. Mazzeltje dat mijn vriendin de auto zag rijden en terug naar huis kon om de tuin van de buurman aan te wijzen als losplaats van de tegels.

Pluspunten

Prima materiaal goede levering

Ik vond alles perfect

Pluspunten

Nette levering, Mooi material, prima Prijs. Wait wil je nog meer?? Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

heel mooi en goed ge gaan ook een fijne chauffeur leuke man dank u . groetjes jan Oisterwijk

Pluspunten

Positieve punt is dat ze geen negatieve punten hebben ; Prijs kwaliteit TOP Reactie tijd TOP Levering TOP

Pluspunten

Snelle levering,netjes afgeleverd. En heel blij met kleur stenen. Gewoon prima en zou het aanbevelen bij iedereen. Toppie Groetjes Gretel

Niet nodig

Pluspunten

Sneller levering. Goed contact door de leverancier. We werden netjes een uur van tevoren gebeld!

Geen. Top service weer

Pluspunten

Snelle levering, goede service we hadden wat kapotte stenen maar die werden na overleg nageleverd. Vriendelijke klantenservice.Prijs en kwaliteits- verhouding is prima.

Ze zouden een uur van te voren bellen maar dat is niet gebeurt.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude