Beste Marianne, Wij zijn blij om te horen dat het goed is opgelost! Met vriendelijke groet, De klantenservice
Originele beoordeling
Beste Marianne, Wat jammer om te horen dat u zo ontevreden bent. Ik zie dat uw klacht in tussentijd al is opgelost door mijn collega. U heeft van ons een retoursticker gekregen waarmee u op onze kosten kunt retourneren. Het is inderdaad niet zo dat als wij een fout maken, klanten dan zelf de retour moeten betalen. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Beste Mike, Het is vervelend om te horen dat u zo ontevreden bent. De garantieperiode is twee jaar en die is helaas verlopen. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Beste Theo, Ik heb het even nagekeken en in eerste instantie is er iets misgegaan bij het verzenden zie ik. Onze excuses hiervoor. Inmiddels is een nieuwe heidemat onderweg en heeft mijn collega u ook de track&trace informatie gestuurd. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Beste Cecile, Ik heb nagekeken wat er is gebeurd bij deze bestelling. Het is inderdaad erg vervelend dat u een te kleine plant toegestuurd hebt gekregen. Ik zie dat u 50% van de prijs van de plant terug hebt gekregen. Ook bieden wij de plant inmiddels niet meer aan. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Beste Nicole, Ik heb uw bestelling kunnen vinden. Ik zie dat uw bestelling inderdaad helaas moest worden geannuleerd. Onze excuses hiervoor. U bent hier wel over op de hoogte gehouden; er is meermaals gemaild door mijn collega's met tekst, uitleg en excuses. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Beste David, Wat vervelend om te horen dat het artikel beschadigd is geleverd. Dat is niet de bedoeling. Heeft u ons hier ook over gemaild? Anders kunnen wij het ook niet oplossen natuurlijk. U kunt nog een bericht sturen naar klantenservice@warentuin.nl, graag met vermelding van uw bestelnummer en foto's van de schade. Dan wordt het alsnog opgepakt. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Beste Mary, Wat jammer om te horen dat het tweede beeld beschadigd is aangekomen, onze excuses hiervoor. Voor zover ik kan zien heeft u geen contact opgenomen met onze klantenservice. Wij raden altijd aan om dit te doen, als wij namelijk niet weten dat er een probleem is, kunnen we het ook niet oplossen. Als u wilt kunt u ons alsnog mailen op klantenservice@warentuin.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer en de foto's van het beeld. Mogelijk kan het dan nog worden omgeruild (indien voorradig) of kan er een andere oplossing worden gezocht! Met vriendelijke groet, De klantenservice
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland.