Tevreden

Kerstdorp assortiment is breed en goed geprijsd. De verpakking is prima en zorgvuldig gedaan. Alleen 1x heb ik twee lemax huisjes besteld , allebei kwamen wel in een originele lemax doos , alleen werden ze in een plastic zak geleverd maar wel met een strakke touw om de dozen heen. Dat vond ik iets minder maar voor de rest prima en heel aangekomen. Ik zou zeker hier vaker bestellen.

Wederom mooie kerstspullen besteld.

Leuke kersthuisjes die een mooie sfeer opleveren. Snelle levering. Zeer tevreden.

Goed service

Een goed service en communicatie

Helemaal top en verzending

Goede communicatie, snelle verzending en de breekbare producten waren met zorg verpakt.

Mooi product maar…

niet goedkoop en heel traag afgeleverd

Klantgericht!

Bij warentuin een tuintafel en een tuinkast besteld. Later zag ik dat er ook een laagste prijsgarantie geld. Enkele dagen later zag ik de tuinkast die incl. bezorging zo'n €45,00 voordeliger was. Waar ik een beetje rekening hield dat er wel een excuus zou komen kreeg ik de volgende dag reeds een mail van de klantenservice met een uitgebreid vergelijk en direct de toezegging dat het prijsverschil terugbetaald zou gaan worden. Dit is vervolgens ook gedaan binnen enkele dagen. Ook de tuintafel en kast zijn helemaal naar tevredenheid. Super tevreden!

Geweldige en snelle klantvriendelijke service

Onlangs bij Warentuin mooie artikelen besteld DHL had aangegeven dat mijn pakket bezorgd was maar mijn pakket was niet bezorgd - niet bij mij Gelijk contact opgenomen met de klantenservice van Warentuin en die hebben dit direct opgepakt terwijl het weekend We hadden goede communicatie en ik kreeg van de hele voortgang updates Ongelooflijk netjes en zo klantvriendelijk Pakket was uiteindelijk in de straat bij een ander bezorgd zonder mij te informeren hierover Ook hierin heeft de klantenservice van Warentuin direct actie op ondernomen dit te melden bij DHL Geen 5 maar 10 sterren wat een top service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Een fijn bedrijf waar geluisterd wordt naar de klant en als iets anders loopt daar op in te spelen , heel fijn dankjewel Warentuin , in dit geval André , top service

Helft niet geleverd, andere helft deugd niet

Witte/parelmoer kerstballen ontvangen die bijna bruin zijn. Totaal verkleurd maar volgens warentuin hoort dit zo. Ik heb echter dezelfde ballen reeds in de boom hangen en deze hebben precies de kleur die je zou verwachten namelijk wit/ parelmoer en niet beige/bruin. Ze willen niet van hun mening afstappen en retourneren kan alleen als je wederom verzendkosten betaald. De andere helft van de bestelling is niet eens geleverd en daar reageren ze helemaal niet op. Voel me belazerd! Pas dus op als je hier wat koopt (wat ik overigens niemand zal aanbevelen na mijn ervaring)

Verrassend

Ik woed altijd een beetje happy als ik door Intratuin loop!

Ken ik al jaren

Ik ken dit vijver product al jaren en werkt uitstekend

Besteld en geleverd zo als afgesproken

Heel goed geprijsd en kwaliteit

Great plants at a good price

I'm very happy with the plants I've ordered So many it's hard to choose But I'm allways looking Great service super plants Melvin hague

Garantie nodig gehad

De garantie was perfect geregeld. Altijd lastig voor beide partijen maar zeer netjes geregeld. Top

Geur theelichtjes, Rustieke stompkaars shimmer en Potlood kaarsen goede kwaliteit

Geurtheelichten 4.5u x 24 st. Midnight Magic Spaas Rustiek stompkaars shimmer 190 x 68 mm Blauw Bolsius en Potlood kaarsen set 4 stuks dia. 2.2 x H 20 cm bezorgd in 3 deelzendingen. Ruim assortiment duurzame kaarsen, betrouwbare online shop.

bestelling in goede orde ontvangen. Alles ziet er netjes uit en is goed aangekomen. Hartelijk dank voor de zorgvuldige afhandeling en de communicatie gedurende het proces. Ik waardeer jullie inzet en service zeer!

Zeer tevreden over Warentuin.

Nadat ik mijn bestelling van twee kuipstoelen had geplaatst, kreeg ik al snel een mail over de levering , datum en ongeveer een tijdsindicatie. Ze werden snel geleverd, en alhoewel ze goed verpakt waren was er toch 1 kuipstoel kapot. Contact opgenomen ( kreeg een zeer vriendelijke jongedame aan de telefoon) en er werd al vrij snel een nieuwe kuipstoel geleverd. Dus ik ben zeer tevreden over Warentuin.

Onbetrouwbaar

Een tuinbank besteld. Na meer dan een week de melding dat ze niet meer leverbaar is. Ik mag de bestelling annuleren. Dan krijg ik binnen maximaal 14 dagen mijn geld terug. Meteen de mail beantwoord en een annulering geplaatst. Na meer dan een maand ontvang ik weer een mail van warentuin waarin zij de annulering bevestigen en opnieuw stellen dat zij het geld binnen maiximaal 14 dagen zullen terug storten. Nu 34 dagen na annulering dus nog steeds geen geld terug ontvangen. Nooit meer warentuin !!! Hier niet bestellen!!

Compleet ONBETROUWBAAR!

Artikel besteld dat op de site in staat. Na een week nog steeds geen nieuws over de levering. Klantendienst gecontacteerd, die met een niets-zeggend antwoord komen en geen actie ondernemen! Na 2 weken aan het lijntje te worden gehouden, een mailtje dat er ‘onduidelijkheid is’ over de status van mijn bestelling en de leverbaarheid van het artikel en ze mijn bestelling dus maar annuleren. Maar ondertussen blijft het bewuste artikel wel doodleuk op hun website als ‘in voorraad’ staan!?!

Super mooie stoel

Snel geleverd!!

Goed bedrijf

Goed bedrijf

Goed aangekomen net bezorgd

Goed zeer tevreden

Mooi Bell picknick set. Super

Besteld en 3 dagen later bezorgd. Hele mooie en degelijke Bell picknick set 200-90-75cm. Zijn er zeer blij mee.

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden over de bestelling bij Warentuin!

Tevreden

Met een klein probleempje zijn we uitstekend geholpen door Lonneke, die heeft de woorden service en klantvriendelijkheid goed begrepen. Erg tevreden dus. Groet Marijke

Wattstraat 17 B

2723 RA Zoetermeer

+31(0) 85-2736336

Over Warentuin

Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland.