Pluspunten
Gunstige prijzen, groot assortiment.
VerbeterpuntenNiet 1 bestelling in 3 losse pakketten versturen, waardoor er 3 x een pakketbezorger moet komen en alle emails in drievoud worden ontvangen. Daarnaast was de plant die we hadden besteld (kerstster) zo slecht verpakt dat er 2 takken waren afgebroken toen we 'm ontvingen. Als een plant niet goed te verpakken is voor verzending met de post, dan kun je 'm beter gewoon niet online verkopen.
Beste Claire, Bedankt voor uw feedback. We kunnen een groot assortiment aanbieden, doordat wij vanuit verschillende servicepunten leveren. De keerzijde hiervan is dat als u een grote of diverse bestelling plaatst, de artikelen uit meerdere servicepunten moeten komen. Ieder servicepunt stuurt dan zijn deel op, zodat u het zo snel mogelijk in huis heeft. Dit kan soms resulteren in meerdere pakketjes. Wat betreft uw kerstster, wat vervelend dat deze niet in goede orde is ontvangen. U kunt ons hier altijd over mailen of bellen! Als u ons een foto zou kunnen sturen van de kerstster kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen ([email protected]). Met vriendelijke groet, Esther Vermeer, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Altijd vriendelijke en bereid voor andere oplossing indien zij dit product niet hebben.
Don't send people diseased and moldy plants. Mypoor lovely fern after 3 weeks is loosing its green leaves because the rhyzome is totally covered with white mold and black spots. Should have been watered from side; clearly not.
Dear Josephine, Thank you for your feedback. We're sorry to hear that the fern isn't in good shape. You can always contact us by email or call us if you have a complaint or problem with your order. That's what the customer service is for and we're happy to help! If you can send us a picture of the fern, we help you with the fern (klantenservice Warentuin). With kind regards, Esther Vermeer, Customer Service Warentuin
Pluspunten
wanneer een produkt op voorraad is, wordt het goed verpakt snel geleverd
Verbeterpuntenwanneer een produkt niet op voorraad is, wordt dit niet vermeld op de site, daar staat: levering binnen 48 uur na bestelling voor zus en zo laat bla bla bla... achteraf blijkt dit niet te kloppen en als je er zelf achteraan bent gegaan kom je erachter dat de levering 6 tot 7 weken gaat duren je mag dit produkt dan wel annuleren, maar ja, je hebt het produkt en de verzendkosten al wel betaald...
Beste A. van Dorp, Bedankt voor de feedback. Uw order wordt rechtsstreeks geleverd door de leverancier, dit staat ook vermeldt op de website, net als de afwijkende leverdatum. Dit kunt u beide vinden onder de extra informatie van het product. Indien de volledige bestelling geannuleerd wordt krijgt u natuurlijk zowel de volledige waarde van uw bestelling als de verzendkosten terug. Ook dit staat vermeldt op de website, onder de algemene voorwaarden en onder de garanties van het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft horen we dat graag, u kunt ons altijd mailen of bellen! Met vriendelijke groet, Esther Vermeer, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Ik heb contact gehad met heel vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mijn bestelling is snel en correct afgeleverd. Ik heb ook een mooie korting ontvangen.
Pluspunten
Snel,vlot, betrouwbaar
Pluspunten
snelheid. alles netjes op tijd geleverd
Verbeterpuntenklantenservice. maar was natuurlijk ook wel een drukke periode en alles is uiteindelijk goed afgehandeld.
Pluspunten
snelle verwerking van de bestelling en ook goede aflevering
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering. Leuke acties.
Pluspunten
Ik heb nog geen bij ervaringen met dit bedrijf. mijn bestelling is nog niet bij mij aangemeld wanneer het wordt bezorgt.
Verbeterpuntenniet bekend
Produkten beter verpakken zodat het stevig op zijn plaats blijft in de doos. Produkt beschadigt aangekomen zodat ik het niet kan gebruiken.
Beste Jan, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat uw product beschadigd is aangekomen. U kunt hierover altijd contact opnemen met onze klantenservice of de klantenservice van bol.com. Zou u ons een foto kunnen sturen van het beschadigde product? Dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Esther Vermeer, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Nette afhandeling van klacht
VerbeterpuntenBeter inpakken van de producten. Wij kregen onze kerstballen kapot aangeleverd. Maar zeer goede service en nieuwe kerstballen toe gezonden gekregen.
Pluspunten
Vriendelijke en snelle verzorgde service.
VerbeterpuntenIk heb hulp nodig gehad om elektronisch te betalen ( betaling vanuit België). Dit kan waarschijnlijk makkelijk aangepast worden
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Het ging allemaal snel en netjes.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
goed product en snelle levering. 8
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Zeer correctOp tijd en niet beschadigd
Verbeterpuntenverzendkosten buitenland iets lager en betaling met kaart gratis
Pluspunten
Snelle reactie bij vraag aan klantenservice
VerbeterpuntenBij bestelling werd gezegd dat het pakket met twee dagen bezorgd zou worden. Ik was die twee dagen thuis, maar ontving niets, hoorde niets. Na een week vond ik het wel heel lang duren en mailde ik het bedrijf. Hierop kreeg ik snel antwoord. Het pakket zou meerdere malen aangeboden zijn geweest en ik zou er aldoor niet zijn geweest. Ik kon een nummer bellen om een bezorgafspraak te maken. Toen ik belde, bleek dat er een keer iemand aan de deur is geweest. Het pakket mocht bij de buren afgegeven worden, maar dat was niet gebeurd. Ook had ik geen briefje in de bus. Allemaal heel vaag dus en zeker een verbeterpunt. De communicatie rondom bezorging kan dus veel beter. Bij geen aanwezigheid -> afgeven bij buren en briefje in de bus. Lukt dit niet? -> briefje in de bus, zodat de klant weet dat er een bezorgpoging is gedaan en dat de klant zelf actie moet ondernemen.
Beste Nancy, Bedankt voor uw feedback. Op onze website staat; voor 14:00 besteld, binnen 48 verzonden. Ook bij uw bestelling is dit gebeurd, helaas zijn wij daarna afhankelijk van de bezorgdienst. We hebben uw klacht over Packs destijds genoteerd, en hebben dit aan hen doorgegeven. We vinden het heel vervelend dat uw bestelling hierdoor vertraging heeft opgelopen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Esther Vermeer, klantenservice Warentuin
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit!
Pluspunten
correcte levering van top produkten ,ik ben zeer tevreden je krijgt wat je ziet op de foto en dat is ook een kunst
Verbeterpuntenperfekt
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen tips, alles ging prima
1255 Postbus
Leiden 2302 BG