Super snel en super vriendelijk

Ik werd door Ina zeer goed bijgestaan

Perfect!

Heel erg goed geholpen door Natascha! Snel, duidelijk, persoonlijk, echt een top service! En een mooie prijs! Een aanrader dus! Ik heb al veel positieve reacties ontvangen op mijn pennen! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

goed en voldaan

er was goed contact en de pennen waren zoals besproken en optijd

Perfect! Goede kwaliteit, snelle levering, zeer behulpzaam

Perfect! Goede kwaliteit, snelle levering, zeer behulpzaam

Prima, snelle reactie, goed advies, op tijd

Goede communicatie per e-mail en telefoon. Goed advies en tijdige levering, afspraken zijn nagekomen

zeer professioneel!

Mijn bestelde potloden, zijn gewoon PERFECT! bedankt!

Goed, snel en leuk contact!

Goede service, snelle levering en goede pennen!

Prima service, snelle reacti en levering, prima prijs. Klein minpuntje: helaas erg veel plastic gebruikt bij verpakken van de pennen

supersnelle service

Prima telefonisch klantcontact. Bevestigingen etc. daarna via mail ook zeer correct en snel.

Goede services en echt meedenken dat zie je niet meer zo vaak!

Wat een toppers. Meedenken en kijken naar mogelijkheden. Dat zie je niet meer zo vaak tegenwoordig. Erg blij met de pennen voor mijn bedrijf SvB Advies Online Marketing en Website Design.

goed meegedacht en prima afgehandeld

prima, snelle afhandeling

Uitstekende en snelle service

Er was een fout gemaakt bij verzending van de producten door de fabrikant. De pennenwinkel heeft het probleem erg snel en correct opgelost. Zeer tevreden.

Super geholpen.

Mijn ervaring is prima en een prettig contact met Ina, die al mijn fouten heeft gecorrigeerd en ons een prachtig product heeft bezorgd.

zeer vriendelijke en goede service

zeer goede ervaring met Natascha

super pennen

We hebben een mooi aantal pennen laten bedrukken. We werden professioneel geholpen en bijgestaan met de keuze van de juiste pen en opdruk.

Goede, snelle service.

We hadden potloden met bedrukking op korte termijn nodig en zijn hierbij goed geholpen. Er waren hier en daar wat onduidelijkheden maar daar zijn we gelukkig ook weer samen uitgekomen.

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan; snelle reactietijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en snelle levering

Ik had een levering die voor een bepaalde datum binnen moest zijn en daarvoor moest op het laatste moment € 12,95 extra betaald worden. De factuur voor 500 potloden, werd ineens duurder dan de orderbevestiging omdat er 4 potloden meer in rekening werden gebracht. Het gaat niet om die ene euro die ik hierdoor meer moet betalen, maar meer om het principe. We bestellen 500 potloden en krijgen daar een offerte van waar wij akkoord op geven en dan komt de factuur en daar worden dan 504 potloden in rekening gebracht.

Pluspunten

vriendelijke reacties goede prijs kwaliteit verhouding

moest wel drie keer achter een proef aan mailen

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijk, snel antwoorden op vragen en snelle levering.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

goede persoonlijke service

Pluspunten

Snelheid en communicatie

Op website Duidelijk de aanleverspecificaties vermalden

Pluspunten

Snelle reactie en fijne samenwerking. Denkt goed mee.

Komt soms wat chaotisch over, met de verzending ging niet altijd alles goed en dan moest ik er zelf achteraan gaan.

Fitishof 12

9502 SR Stadskanaal