ik werd correct en deskundig geholpen

ik ben op prettige en betrokken wijze geholpen de order is correct uitgevoerd.

Zeer tevreden over de vriendelijke snelle en accurate dienstverlening

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service!

Vriendelijke service

Ik werd goed geholpen met mijn vragen en projecten, goede opvolging, snelle levering

Snel en goed geholpen

Persoonlijke service en mooie pennen

Goede service, duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie in de zin van mogelijkheden en tarieven. Mooi eindresultaat van artikelen!

Uitmuntend

Ik heb verschillende formaten bedrukte tassen besteld. Het contact was heel goed en het eindresultaat heel netjes, ik ben zeer tevreden!

Natascha heeft mij super geholpen En de producten zijn mooi bedrukt & worden nu met zorg gebruikt. Bedankt The Food LAB Store

top mooie pennen snelle levering!!

top mooie pennen leuke prijs snelle levering!!

Snelle reactie op vragen en keurige levering

Ik ben zeer tevreden

Ideale partner voor penbedrukkingen

Steeds een persoonlijke en professionele service gekregen bij de Pennenwinkel. Ze gaan keurig heel het ontwerpproces met je door en adviseren over de beste keuze. Voor ons al jaren vaste leverancier voor balpennen.

Geweldig!

Er was iets niet goed gegaan met de pennen, maar het is gelijk goed opgepakt en de nieuwe levering was binnen no-time bij ons op locatie. Super winkel, mooie producten en topservice!

Zeer goed geholpen en snel

Zeer tevreden over de communicatie en snelheid van reageren en prachtig resultaat.

Alles TOP !

Zoals het hoort te zijn: Goede prijzen, snelle levering, vriendelijke service

Ze gaan heel goed met klanten.Ik ben zeer tevreden met ze prima kwaliteit.

Excellent

Denk mee in concept, veel gewijzigd en enorm klantvriendelijk. Op tijd geleverd en een mooi relatiegeschenk.

kwaliteit en service voor een geweldige prijs

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Prima kwaliteit pennen, zeer prettige service en voor een goede prijs.

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking

Quasi geen opmerkingen

Pennen schrijven goed, bedrukking is netjes, service snel en vriendelijk, bijbestellen gemakkelijk. Quasi niks op aan te merken dus. Enige wat misschien gezegd kan worden is dat als we echt zitten prullen aan de bedrukking die wel los kan komen, maar dat is dan wel echt hard krabben. Zegt misschien meer over ons destructief gedrag dan over de pennen ;-)

goede behandeling , verwerking , afhandeling

goed mee geholpen bij het aanpassen van de logo's , en verwerken van het order

correct en snel

ik heb altijd contact met Natascha. Zij reageert altijd snel en correct. Zeer tevreden.

Prima service, snelle levering

prima service en snelle levering

Snel en efficient

Vanaf het eerste contact en na levering van een voorbeeld van het product is er nooit onduidelijkheid geweest over het product. Ook aanpassingen aan de te drukken tekst en voorbeelden in pdf-vorm waren altijd duidelijk. De levering van de pennen was ook nog eens zeer snel.

Prima organisatie, prijsvechter

Prima organisatie, keurige en duidelijke communicatie. Doen wat ze zeggen, bedrukking is prachtig. De kwaliteit van de pennen is niet de beste, maar ik zou er wel opnieuw bestellen. Zegt genoeg, denk ik :)

Helemaal tevreden!

Geweldige service en supersnel geleverd. Bovendien een mooie kwaliteit opdruk! Zeer aan te bevelen.

Fitishof 12

9502 SR Stadskanaal