alles is prima verlopen

alles is prima verlopen!

super mooie pennen, alleen de opschrift is niet duidelijk te lezen ( jammer )

super mooie pennen, alleen de opschrift is niet duidelijk te lezen ( jammer ).

prima service

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Geweldig!

Uitmuntende online hulp van Ina !

Denken goed mee, prettig contact, goede en mooie pen, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Snel, makkelijk, goed product

Geen enkele opmerking, verliep 100% vlot. Vriendelijke medewerkers, pennen schrijven lekker en zien er mooi uit.

Mooie pennen besteld

Ik ben uiteindelijk erg blij met de uitkomst van de pennen. Ina heeft mij erg goed geholpen. Enige nadeel was dat er veel te veel tijd overheen ging voordat bepaalde stappen werden voltooid.

Proffesioneel

We hebben rugtassen besteld. Beide te bedrukken logo's staan er mooi op. De communicatie was erg goed. Niks dan lof voor de geleverde diensten!

Prima service, snelle levering

Voor de 2e keer pennen besteld. Goede prijs en kwaliteit, vriendelijke medewerkers.

Vriendelijk personeel, snelle service en perfecte kwaliteit!

Het personeel denkt goed met je mee, reageert heel snel per e-mail en is heel vriendelijk. De bestelde pennen werden snel geleverd en ze zien er perfect uit. Een aanrader om hier te bestellen!

Snel en klantvriendelijk

Service with a smile :)

Doen extra moeite

Ik had op korte termijn bedrukte pennen nodig. De pennenwinkel heeft zich ingezet om dit voor elkaar te krijgen. Heel fijn en het eindproduct was ook van goede kwaliteit.

perfect

Leuk contact, proactief en adequaat opgepakt, op tijd geleverd! Helemaal goed!

Prima service, snelle levering!

Snelle levering en goede service. Het betrof een herhaalbestelling en was daardoor makkelijk geregeld.

Leuke producten, goede service

Na een paar aanpassingen op de proefdruk hebben we prachtige pennen laten drukken. Zeer tevreden over het contact met depennenwinkel.nl

Perfect, snel en correct

Zeer goede en vlotte communicatie. Alles uitertst correct en snel afgehandeld.

Vriendelijke medewerkers, goede service en mooie, kwalitatieve producten!

Snel en correct zoals altijd!

Gewoon snel en correct als altijd

Goede communicatie, prima service

Vlotte, directe communicatie via email. Correcte afhandeling. Binnen afgesproken leveringstermijn. Kwaliteitsvol product. Tevreden!

Prima. Redelijk lange wachttijd werd van te voren aangegeven

Goed geregeld

Goed geregeld

Uitstekende service!

Mijn ervaring met depennenwinkel.nl is uitstekend! Petje af!

Alles is goed gegaan

Duurt wel vrij lang tot er geleverd kan worden.

Snel, perfect en vriendelijk geholpen!

We hadden op korte termijn potloden met logo nodig. Ina heeft me heel snel en foutloos geholpen en heeft er voor gezorgd dat de pennen op de afgesproken leverdatum binnen waren. Erg tevreden! Voor een volgende bestelling kiezen we zeker weer voor Depennenwinkel.nl!

Fitishof 12

9502 SR Stadskanaal