Heel erg lekker.

- snelle levering - duidelijk en gevarieerd aanbod - heerlijke koffie!!!

Goede, verse koffiebonen!

Verrassend dat de koffiebonen vers waren gebrand: op vrijdag, en zaterdags kreeg ik ze over de post. Goede kleur, niet verbrand en lekker. Tevens heel betaalbaar. Ook geleverd in een mooie hersluitbare zak en duidelijk etiket. Enige verbeterpuntje: dat de prijs inclusief BTW is/wordt vermeld. Nu zie je het pas bij de betaling.

Deze koffie geurt en smaakt zo voortreffelijk! Wij kunnen niet meer zonder…

Deze koffie geurt en smaakt zo ontzettend goed! Wij kunnen niet meer zonder…

Heerlijke koffie

Netjes afgeleverd en lekker gaan genieten van een lekker bakje

Goeie koffie, snelle levering

De supermarkt prijzen schieten zo omhoog dat het veel interessanter is om bij de echte koffiezaken te gaan kijken. Zodoende ben ik bij Brandzaak uitgekomen. Echt heerlijke koffie en lekker snel geleverd.

Snelle levering van goede koffie

Net weer een goede espresso gezet met een van de koffie's uit de single origins collectie. Leuk om verschillende koffiesoorten uit te proberen.

Heerlijk

Al bekend met brandzaak door schoonzoon en dochter die het zelfs in Portugal drinken Ze zoeken alleen nog een manier om het structureel daar te krijgen Nu zwlf besteld omdat ik eindelijk een apparaat heb wat het waard is Tien jaar eerder moeten doen

Heerlijke koffie

Sinds kort een volautomatische koffie machines gekocht en ook meteen goede koffie aangeschaft na aanbevelingen van personen op reddit bij Brandzaak. Gewoon top, aanrader!

Heerlijk en vers

Snelle levering, zeker een aanrader.

Uitstekende koffie

Koffie gekocht voor mijn partner. Hij is erg kieskeurig maar vond de bonen van Brandzaak heerlijk. Werd ook erg snel verstuurd! Wij bestellen zeker vaker.

Gewoon super lekker.

Nadat mijn zoon mij op de hoogte stelde van jullie onderneming, ben ik de website gaan bezoeken. Wat een mooi verhaal hoe alles tot stand is gekomen. Ik houd van koffie, gebruik altijd Illy of Lavazza. Nu heb ik van jullie de Honduras en ben zeer verrast. Super lekkere koffie.

Heerlijk en vers

Snelle levering en heerlijk verse bonen

Verkeerde koffie opgestuurd

Uitstekende koffie maar qua bestelling schort er nog wel iets aan

Mooie eerste kennismaking met vers gebrande koffie van de Barndzaak.

Snel geleverd pakket van verschillende soorten bonen. Ideaal om onze favoriete smaak te bepalen!

Hele verse koffie, binnen en dag geleverd. Erg rijk van smaak. Zelf op 31 december kwam de koffie op tijd. Niet te duur 5/5.

Goed en snel

Geweldige koffie en het proefpakket is heel goed om een hele lekkere keus te maken. Supersnelle levering.

Bestellingen zijn snel geregeld en de koffie is heerlijk

Een duidelijke website, fine omschrijving van het product en zeer snelle levering.

De brandzaal werd mij al getipt en na de aankoop van een nieuwe machine gelijk koffie bestellen. Het proefpakket is super om de juiste smaak te vinden. En smaken verschillen nu eenmaal, dus de ene koffie is lekkerder dan de andere. Ik zal zeker blijven bestellen.

Heerlijke en betaalbare koffie!!

Voor brazil vind ik echt geweldig. Bedankt broeders!

Uitstekende service en heerlijke koffie

De koffiebonen werden snel bezorgd en de koffie smaakt heerlijk en ga er zeker vaker bestellen.

Fijne ervaring met de bestelde koffiebonen. Ga zeker ook de andere soorten uit proberen.

perfect

de smaak van de bonen en uitleg zijn perfect.

Wat een heerlijke Decaf

Wat een heerlijke bakkie Decaf, de beste die ik tot nu toe heb gehad. Op dit moment ga ik ook weer nieuwe bestellen.

Onevenbare koffie / gebruik website verbeteren

Hi brandzakers, Ondertussen bestel ik al meerdere jaren jullie koffiebonen. Uit het assortiment heb ik inmiddels een paar vaste voorkeuren en bestel ik op zijn tijd de bijzondere producten. We genieten er vol van! Ook mijn zoon en zijn vrienden. Soms denk ik weleens dat ze speciaal voor de koffie komen ;-). Laatst wilde ik mijn mailadres wijzigen en dat ging niet goed. Op dat vlak kan het gebruikersgemak nog wat verbeterd worden.

Geweldige kwaliteit en dat proef je!

Via instagram heb ij de brandzaak benaderd, op basis van mijn voorkeuren kreeg ik 3 soorten bonen aanbevolen waarvan ik een proefpakketje heb besteld. Nou de eerste (Guatamala) is nu op en we vinden hem zaaalig.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam